ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ "CINE ΑΥΡΑ"

Για Ένα Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύσετε Μία ή Δύο Ταινίες στο πιο Ειδυλλιακό Περιβάλλον, μπροστά στη Θάλασσα, στο Cine Αύρα στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά! Δείτε Μία Ταινία Επιλογής σας ή Δύο Ταινίες συνεχόμενες… με την Ευφυή, Υπέροχη και Αγωνιώδη Ταινία Arbitrage - Άλλοθι που θα σας συναρπάσει με τις Καταπληκτικές Ερμηνείες του Ρίτσαρντ Γκιρ, της Σούζαν Σάραντον και του Τιμ Ροθ και την Πολύχρωμη, Ανάλαφρη, Διασκεδαστική και Αριστοτεχνικά Σχεδιασμένη, Ρετρό Ρομαντική Κομεντί Χτυποκάρδια στο Γραφείο - Populaire... να σας Προσκαλούν σε μία Μαγική Εμπειρία Θερινού Κινηματογράφου! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΛΙΠΟΥΣ FAT MAGNET

Πανελλαδικά: Θα σας ρουφήξει όλο το λίπος! Μόνο 12€ για να αποκτήσετε τον πατενταρισμένο Μαγνήτη Λίπους Fat Magnet. Το έχετε στην κατάψυξη, το περνάτε πάνω από το ζεστό φαγητό και αυτό ήταν όλο! Τα λίπη στερεοποιούνται και τα αφαιρείτε πανεύκολα. Έτσι έχετε πάντα ένα πιο υγιεινό φαγητό, προσέχετε την διατροφή σας και μειώνετε την χοληστερίνη σας. Από το Ψαγμένο στον Κορυδαλλό και με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας. Αρχικής Αξίας 22€ - Έκπτωση 45% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ L'EAU AMBREE PRADA

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ YDRO-POT ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΟΡΟΦΗΣ

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "FILOXENIA"&"THALERO"

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "AKS HINITSA BAY"

 240€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) στο 4 αστέρων Ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πόρτο Χέλι! Προσφέρεται Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά και Εμφιαλωμένο Νερό κατά την διάρκεια του Δείπνου! Για 2 Παιδιά έως 12 ετών παρέχεται Ελεύθερη Είσοδος με ένα παγωτό και ένα χυμό για το καθένα, στο Θαλάσσιο Πάρκο στο AKS Porto Heli για 2 ημέρες! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Ισχύει και για την περίοδο της γιορτής της Αρμάτα που γίνεται στις Σπέτσες!!!

 198€ από 400€ ( Έκπτωση 51%) στο 4 αστέρων Ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πόρτο Χέλι! Προσφέρεται Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά και Εμφιαλωμένο Νερό κατά την διάρκεια του Δείπνου! Για 2 Παιδιά έως 12 ετών παρέχεται Ελεύθερη Είσοδος με ένα παγωτό και ένα χυμό για το καθένα, στο Θαλάσσιο Πάρκο στο AKS Porto Heli για 2 ημέρες! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "ROYAL STUDIOS LUXURY H OTEL"


 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ!59€ για ένα 2 ήμερο σε δίκλινο δωμάτιο για 2 άτομα με πρωινό και ΔΩΡΕΑΝ διαμονή ενός παιδιού μέχρι 3 ετών ή 55€ για ένα 2 ήμερο σε δίκλινο δωμάτιο για 2 άτομα ΧΩΡΙΣ πρωινό και ΔΩΡΕΑΝ διαμονή ενός παιδιού μέχρι 3 ετών!Μία προσφορά από το ROYAL STUDIOS LUXURY HOTEL,αρχικής αξίας 109€!!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "PEFKOS STUDIOS"

ΜΥΚΟΝΟΣ(ΚΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "EARTH AND SEA BOUTIQUE HOTEL"

ΠΗΛΙΟ(ΠΟΡΤΑΡΙΑ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "αΡΧΟΝΤΙΚΟ ΝΑΟΥΜΙΔΗ"

Για Πολυτελή 3ήμερη Διαμονή (2 Διανυκτερεύσεις) 2 Ατόμων σε Double Room με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό και Δυνατότητα Late Check Out, στο Εξαιρετικό και Αριστοκρατικής Πηλιορείτικης Αρχιτεκτονικής Αρχοντικό Ναουμίδη στην Πορταριά του Κοσμοπολίτικου και Μαγευτικού Πηλίου! Χαλαρώστε στη Μεγάλη Εξωτερική Πισίνα του, Απολαύστε το Αγαπημένο σας Βιβλίο στους Όμορφους Εξωτερικούς Χώρους του, Νοιώστε την Προσιτή Πολυτέλεια του Αρχοντικού και Aφεθείτε στην Απόλυτη Μαγεία του Πηλίου, της Φύσης του, των Τοπίων του, της Θάλασσας του!!! 

ΠΑΡΟΣ(ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ "HOTEL VICKY"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ/ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ/ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ

ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ "aLMA CLUB"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ "THE HANGOVER IV"

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "SAHARA LOUNGE BAR CAFe"

ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΚΑΦΕ "NOX ALL DAY AND NIGHT CAFE-CLUB"

ΑΘΗΝΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΑΙΔΙΚΟ/ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ "NICOLS"

ΑΘΗΝΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ "PANOS KRIPPAS EXCLUSIVE HAIRCUT"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ/ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ XENON HID-ΑΓΟΡΑ&ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ "pARKING LAND"