ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ "DANTE DI VERONA"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ "ATHINA AIRPORT HOTEL"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ/ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΜΥΛΟΣ"

Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου, σε Μία από τις Κορυφαίες Εκθέσεις των Τελευταίων Ετών στην Θεσσαλονίκη, με Θέμα Θεοί και Ήρωες με Συντελεστές Σύγχρονους Έλληνες Δημιουργούς στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού - Μύλος! Μια Μοναδική Έκθεση που θα Γοητεύσει και θα Σαγηνεύσει όλες τις Ηλικίες, Εμπνευσμένη και Βασισμένη στην Ελληνική Μυθολογία και Ιστορία... με Στόχο της, να Εμπνεύσει, να Συναρπάσει και να Διδάξει με πλήθος Μηνυμάτων για την Δύναμη, τη Δημιουργικότητα και τη Βαθιά Ιστορία της χώρας μας! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΤΑΤΟΥΑΖ-ΣΧΕΔΙΑ"SKINETIC TATTOOS"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ-ΟΙΚΟΙ ΟΠΤΙΚΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ "360 READY"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ'ΡΘΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΟΧΤΩ"


 Μόλις 20 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 10 ευρώ κατά άτομο) της Πολυαναμενόμενης Νέας Παράστασης  των Δημήτρη Αποστόλου - Αλέξανδρου Ρήγα Τα Παιδιά θα 'ρθουνε στις Οχτώ… με τους Απολαυστικούς Βασιλική Ανδρίτσου και Αλέξανδρο Ρήγα στο Θέατρο Αριστοτέλειον! Ένα Μοναδικό Κωμικό Θρίλερ για τη Ζωή μας... Μια Υπέροχη Κωμωδία Σχέσεων και Καταστάσεων, με Έντονα στοιχεία Σάτυρας και αρκετές Δραματουργικές δόσεις από Stand Up Comedy… που θα Λατρέψετε!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΕΡΩΜΑ-ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ "PAINTBULL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΡΕΑΤΑ-ΝΤΟΠΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-ΦΙΑΛΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ ΑΛΟΓΟΝΟΥ/ΧΑΛΑΖΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ-ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:HAIRMAKER ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΤΕΣ-ΜΗΧΑΝΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-ΣΕΤ ΣΚΑΚΙ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΣΦΑΛΗ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ-ΚΡΕΜΕΣ ΗΜΕΡΑΣ-ΝΥΚΤΟΣ&ΜΑΤΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ-ΔΕΝΤΡΑ-ΜΠΑΛΕΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ-ΦΩΤΟΣΩΛΗΝΕΣ


13€ για ένα φωτοσωλήνα 10 μέτρων, με εναλλαγές διαφόρων χρωμάτων, με οκτώ (8) προγράμματα φωτισμού, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ή εναλλακτικά 16€ για φωτοσωλήνα των 15 μέτρων, προσφορά του Sulehria Brothers στην Ομόνοια με επιπλέον δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα! Έκπτωση 41% και 45% αντίστοιχα!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ-ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ GARNIER

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΑΜΠΟΥΑΝ-PALMOLIVE SHAMPOO 400ML

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΠΙΣΚΟΤΙΕΡΕΣ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ


11€ για μια μπισκοτιερα μεταλλικη με χριστουγεννιατικο σχεδιο (διαστασεις 11εκ χ 22εκ χ 7εκ) μαζι με 6 ολοφρεσκα double fudge brownies (καθαρο βαρος 650γρ). Αρχική αξία 18€, Πληρώνετε 2€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 9€ κατά την εξαργύρωση.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-ΓΟΥΡΙΑ/ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ-ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ-ΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ ΤΟΙΧΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΔΡΙΚΑ CALVIN KLEIN ΤΖΙΝ ΜΕ ΖΩΝΗ

ΜΕΘΑΝΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "CAVO PETRA"

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΚΑΜΑΡΕΣ"

Γιορτές Στα Γραφικά Ζαγοροχώρια!!120€ από 220€ για μαγικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό, ένα δείπνο στο υπέροχο εστιατόριο μας, Late Check Out και ΔΩΡΟ τα ξύλα για το τζάκι σας ή 153€ από 320€ για μαγικό 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό, ένα δείπνο στο υπέροχο εστιατόριο μας, Late Check Out και ΔΩΡΟ τα ξύλα για το τζάκι σας, στο Πανέμορφο & Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Καμάρες που βρίσκεται στο Χωριό Τσεπέλοβο στα Μοναδικά Ζαγοροχώρια!! Η προσφορά ισχύει για την Περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιά και των Φώτων!!

ΜΑΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "PORTO MANI SUITES"

BANSKO:ΦΩΤΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΜΟΡΦΕΑΣ"ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

4 Εορταστικές Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις στη Δράμα τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Nessos Hotel, με 219€ από 440€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τα 2 άτομα! Προσφέρεται τοπικό λικέρ για καλωσόρισμα! Παρέχονται 2 εισιτήρια για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Οροσειράς Ροδόπης και χρήση της Sauna και Hammam για 1 ώρα! Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στο Παρανέστι Δράμας!!!

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

4 Εορταστικές Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις στο Ναύπλιο τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό μπουφέ στο Belvedere Boutique Hotel, με 169€ από 340€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τα 2 άτομα! Προσφέρεται τοπικό λικέρ και σπιτικά γλυκά στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται μια πιατέλα αλλαντικών και τυριών και ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο! Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες χαλάρωσης!

ΑΡΓΟΣ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "DIAMANTI HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ"

 Για να απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι το δημοφιλέστερο παιδικό παραμύθι "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα", του πασίγνωστου Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με χαρούμενο, γιορτινό φινάλε, και για δωρεάν συμμετοχή μετά την μαγευτική παράσταση στο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι στο φουαγιέ του θεάτρου με πολλές λιχουδιές, Άγιο Βασίλη, μουσική, χορό και θεατρικό παιχνίδι! H τέχνη, το παραμύθι, η χαρά και τα όνειρα των παιδιών δεν τελειώνουν ποτέ στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου “Θυμέλη”! Μόνο με 6€ και …ζεις εσύ καλύτερα!

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΦΑΓΗΤΟ/ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ

Διασκέδαση (6) έξι ατόμων Με Ελληνική Ζωντανή Μουσική !!! 61€ για μία φιάλη ουίσκι ή δύο φιάλες κρασιού και πέντε καλαθάκια λουλούδια για τις Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες γιορτές, αξίας, 110€. Από το Ζέρβας Live Restaurant στην παραλία της Γλυφάδας. Έκπτωση 44%!
Εορταστικό μενού!!! 24.50€ για να διασκεδάσετε παρέα με ζωντανή μουσική και να απολαύσετε ένα μενού 2 ατόμων τις Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες γιορτές. Από το Ζέρβας Live Restaurant στην παραλία της Γλυφάδας, αξίας 42€, έκπτωση 42%!

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ "ALLOU FUN PARK" DAY PASS

ΑΘΗΝΑ:ΚΟΥΤΟΥΚΙΑ ΓΑΛΑΤΣΙ "Η ΝΑΞΟΣ"