ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ 3 CD ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5 Η 6ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 Μοναδική προσφορά για 5ήμερη ή 6ήμερη εκδρομή σε μία από τις ομορφότερες και μαγευτικότερες πόλεις του κόσμου, την Κωνσταντινούπολη, σε ένα ταξίδι που περιλαμβάνει μεταφορά προς και από την Πόλη με σύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία, διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρωινό, εκδρομές και ξεναγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό, διοργάνωση της νυχτερινής διασκέδασης και κρουαζιέρας στο Βόσπορο και ασφάλεια ταξιδιού από την Team Travel!

ΤΑ ΛΑΛΑΓΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ 4 ΑΤΟΜΩΝ

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΗΚΗ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟΥ/ΛΑΣΤΕΡ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙ/ΚΟΛΑΝ ONE SIZE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "CHRISTIN"



 11.9€ για ένα λαστέξ χωρίς πόδι,που καλύπτει όλες τις ατέλειες του σώματος σας σε τρία χρώματα λευκό,μαύρο ή μπεζ!Μία προσφορά από το κατάστημα εσώρουχων Christin στο Μαρούσι,αρχικής αξίας 30€!

 7.9€ για ένα κολάν one size,που κολακεύει το γυναικείο σώμα, σε πέντε μοναδικά χρώματα (γκρι,καφέ,μαύρο,μπορντό και μπλε) !!Μία προσφορά από το κατάστημα εσωρούχων Christin στο Μαρούσι,αρχικής αξίας 14€!

ΧΕΝΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12€

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΟΡΑΝΟΓΕΙΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΠΑΡΙΣΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΧΡΩΜΑΤΑ



 Για μία ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας Adler AD σε 3 χρώματα (μάυρο, λευκό και κόκκινο) με χωρητικότητα 5 kg και μέγιστη ακρίβεια 1 g, εξαιρετικά χρήσιμη κατά την προετοιμασία πιάτων που απαιτούν πολύ συγκεκριμένες αναλογίες των προϊόντων. Αυτό επιτρέπει την ακριβή ζύγιση ακόμη και μικρών ποσοτήτων προϊόντων. Με δυνατότητα να κλείνει αυτόματα ή χειροκίνητα. Επιπλέον, με τη συγκεκριμένη ζυγαριά μπορούμε να μετράμε τα ml απο το νερό και απο το γάλα ξεχωριστά. Με δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα ή με Πανελλαδική αποστολή!

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "MUSICAL ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Διακεκριμένων και Προνομιακών Θέσεων για την Πολυαναμενόμενη Μουσική Παράσταση Musical Αγάπη μου, υπό τη Διεύθυνση της Υπέροχης Ευγενίας Μανωλίδου και τη Συμμετοχή των Παναγιώτη Πετράκη, Αντιγόνης Ψυχράμη, Σταύρου Σαλαμπασόπουλου και Ευδοκίας Μωυσίδου καθώς και της 25μελούς Ορχήστρας Symphomaniacs στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! (Όλα τα Έσοδα της Παράστασης θα διατεθούν στο Σύλλογο Στοργή για τη συνέχιση του Μεγάλου Φιλανθρωπικού Έργου του)! Μία Εκπληκτική Μουσική Παράσταση με Πασίγνωστες και Αγαπημένες Θεατρικές και Κινηματογραφικές Μελωδίες, που θα σας παρασύρουν σε ένα Ξέφρενο Μουσικό Δίωρο, όπου Μουσική, Θέατρο και Χορός γίνονται ένα, με στόχο να σας Συνεπάρουν, να σας Συγκινήσουν, αλλά και σας Ξεσηκώσουν στους Ρυθμούς των πιο Αγαπημένων σας Τραγουδιών! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΜΑΤΙ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AQUIS AQUAMARINA"


 Κούλουμα 4* στο Aquis Aquamarina στο Μάτι Νέας Μάκρης! Από 119€ για 1 ή 2 διανυκτερεύσεις, το 3ήμερο της Κ. Δευτέρας, με πρωινό, δείπνο, ΔΩΡΟ παραδοσιακό νηστίσιμο μπουφέ, χρήση wellness center & late check out! Και ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία 1 παιδιού έως 12 ετών!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "BODY ZONE" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ PILATES YOGA

FULL BODY ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ-ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΚΟΥΡΗΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

"ΑΝΤΑΜΑ" ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ Ν.ΙΩΝΙΑ

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ"

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

ΧΥΤΡΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ROYALTY LINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BYTESHOP"

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ "MINI" ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ PHOTO PLUS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "EMIN HOTEL"