ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ STUDIO

 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 130€ € 3ήμερο για 2 -4 άτομα σε studio για τον Αύγουστο. Δείτε από κοντά το μοναδικό φαινόμενο της Σαντορίνης 
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 195€ € 4ήμερο για 2 -4 άτομα σε studio για τον Αύγουστο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για τις διακοπές του! 
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 260€ € 5ήμερο για 2 -4 άτομα σε studio για τον Αύγουστο. Φύγαμε όλοι για Σαντορίνη! 

 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 106€ € 3ήμερο για 2 4 άτομα σε studio. Ένα καταπληκτικό 3ήμερο με φίλους στο ομορφότερο νησί του κόσμου! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ SMART TV PHILIPS 32"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ "CHINA TOWN RESTAURANT"

ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/DELIVERY-TAKE AWAY "PIZZA ROSSO"



Για τους Λάτρεις των Ζυμαρικών και όχι μόνο! Δύο (2) Πεντανόστιμες Χορταστικές Καρμπονάρες με αγνά υλικά & μία (1) Μερίδα Σκορδοπιτάκια, για να γευτείτε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις μόνο με 11€ από 15€, από την Pizza Rosso στην Αγία Παρασκευή, με παραλαβή από το κατάστημα take away ή delivery!
Δοκιμάστε & Απολαύστε μία Γευστική Οικογενειακή Πίτσα ελεύθερης επιλογής (8 κομμάτια, 30cm), ψημένη σε παραδοσιακό ιταλικό ξυλόφουρνο μαζί με μία Χορταστική Σαλάτα δική σας επιλογής, μόνο με 8€ από 16€, από την Pizza Rosso στην Αγία Παρασκευή, με παραλαβή από το κατάστημα take away ή delivery, Έκπτωση 50%!!

10€ για 2 πίτσες (8 κομμάτια) της επιλογής σας σε Ιταλικό παραδοσιακό ξυλόφουρνο! Απαράμιλλη ιταλική ποιότητα και γεύση με πεντανόστιμες πίτσες με τα αγνά υλικά και την εγγύηση της ''Pizza Rosso'', με take away ή delivery! Αρχικής 20€! Έκπτωση 50%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΠΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΜΑΣΚΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ "APIVITA"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ "5ASEC"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ "SCHAUB LORENZ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΚΕΦΑΛΗΣ "HEALTHY HAIR CLINICS"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ "ΚΟΧΥΛΙ CAFE BAR"

Καλοκαιρινή Έξοδος, με Θέα Θάλασσα, για Χαλάρωση και Διασκέδαση μόνοι ή με την παρέα σας...στον Μοναδικού Design Χώρο του Κοχύλι Café Bar στην περιοχή Ποσειδωνίου! Απολαύστε μόλις με 1,50 ευρώ τον Café ή το Ρόφημα σας... Χαλαρώστε μόνο με 2 ευρώ με Ατομικό Μπουκάλι Κρασί 187ml ή Μία Μπύρα ή Ένα Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι ή Μια Γρανίτα... Διασκεδάστε μόλις με 3 ευρώ με Ένα Αλκοολούχο Ποτό... Δροστιστείτε μόνο με 4 ευρώ με Ένα Υπέροχο Cocktail! Γευθείτε με τη συντροφιά σας, μόλις με 9 ευρώ, Ένα Απολαυστικό Plateau Τυριών - Αλλαντικών και Μια Φιάλη Κρασιού ή μόλις με 12 ευρώ Μία (1) Λαχταριστή Pizza Δύο Ατόμων και Μια Φιάλη Κρασιού! Γιατί με Θέα τη Θάλασσα, όλα είναι πιο Ωραία…..στο Απόλυτο Καλοκαιρινό Στέκι της πόλης, με Μουσική, Χρώματα και Όμορφα Πρόσωπα!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ"

Φροντίστε Οικονομικότερα από ποτέ...το Καθημερινό σας Τραπέζι, με Είδη Διατροφής, Άριστης Ποιότητας, σε Πλούσια Ποικιλία, με Μοναδικές Τιμές και Μία Απόλυτη ... Gooddeals Προσφορά! Μόλις 5 ευρώ για Ένα Εκπτωτικό Κουπόνι Αξίας 10 ευρώ για Επώνυμα και Εξαιρετικά Ποιοτικά Τυροκομικά, Αλλαντικά, Παραδοσιακά Ζυμαρικά, Αλίπαστα, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Μέλι, Όσπρια, Σάλτσες, Μαρμελάδες, Επώνυμες Ποικιλίες Κρασιών και Επιλεγμένα Είδη Διατροφής, από το Σύγχρονο Παντοπωλείο Το Χωριό στην Πόλη, στον Νέο Πεζόδρομο Καλαμαριάς! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΚΡΕΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ-ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ

ΑΓΚΙΣΤΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "NONTAS HOTEL"

ΤΗΝΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΛΕΑΝΔΡΟΣ"

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "iONIAN BLUE HOTEL BUNGALOWS&SPA RESORT"

949€ από 1900€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort στη Λευκάδα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό & Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα!!! Παρέχεται ένα Relax Massage διάρκειας 25 λεπτών, ένα Massage Back Side διάρκειας 25 λεπτών και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna και του Hammam! Παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "MONTANIOLA HOTEL"

ΧΑΝΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "RAINBOW APARTMENTS"&"MICHALES APARTMENTS"

ΜΥΚΟΝΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ&ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PSAROU BEACH HOTEL"

ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΚΙΖΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΛΑΖ/ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ-ΚΑΦΕΣ "VARKIZA RESORT"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ "ΖΥΘΟΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΓΟΡΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ