ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ "ΕΛΛΗΝΙΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ "ΤΡΩΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ"

Για Δύο Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ κατά άτομο) για να Απολαύσετε μία Αριστουργηματική και Ανατρεπτική Θεατρική Παράσταση, την εξαιρετικά Επίκαιρη Τραγωδία Τρωάδες του Ευριπίδη σε Σκηνοθεσία του διακεκριμένου Αλέξη Μίγκα, με τους Αγγελική Φουντούκη, Μαρία Ρωμανού, Γιάννη Σιώπη, Κώστα Αβραμίδη, Αγγελο Ρούσσο, Γιώργο Τούλη, Μαρία Μπουνάτσου, Έλενα Κουγιουμτζή, Κωνσταντίνα Θεοφάνους, Δήμητρα Αντωνιάδου, Θεανώ Ιωαννίδου, Ευθυμία- Μαρία Δανιηλίδου και τους μικρούς Ιωάννη Κούκο και Άλκη Κουτσοχέρα... στο Θέατρο Κήπου στις 20 και 21 Αυγούστου και Ανοιχτό Θέατρο Δήμου Συκεών - Μ.Κατράκης στις 31 Αυγούστου! Μία Παράσταση άκρως Επίκαιρη και συνάμα Απόλυτα Διαχρονική, που συγκλονίζει με την Δύναμή της τους Θεατές!!! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΡΟΛΟΙ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ PRESS N CHOP

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΙΟΝΙΣΤΗΣ USB ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ & ΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΕΤ BRAZILIAN ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΧΩΡΙΣ ΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ "HIP AND SPOILED"

Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 25€ για ένα Μπλουζάκι με Κέντημα Μεταξωτό nude (1602). Καταπληκτική λεπτομέρεια στο κέντημα, που αναδεικνύει την πλάτη. Αέρινο και απαλό, στο πιο uni χρώμα. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 50€ - Έκπτωση 50% !!
Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 25€ για ένα Μπλουζάκι με Κέντημα Μεταξωτό κίτρινο (1602). Καταπληκτική λεπτομέρεια στο κέντημα, που αναδεικνύει την πλάτη. Αέρινο και απαλό, στο απαλό κίτρινο, όχρα. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 50€ - Έκπτωση 50% !!
Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 25€ για ένα Μπλουζάκι με Κέντημα Μεταξωτό σομόν (1602). Καταπληκτική λεπτομέρεια στο κέντημα, που αναδεικνύει την πλάτη. Αέρινο και απαλό, στο αισθησιακό σομόν. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 50€ - Έκπτωση 50% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ "KILL PEST"

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "CHATEAU ROND SUITES"

ΜΑΡΙΟΛΑΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "χΑΡΑΔΡΑ"

ΡΟΔΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-STUDIOS "MARIETTA APARTHOTEL" & "PANORAMA STUDIOS"

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΝΗΡΙΗΔΕΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ/ΣΙΝΕΜΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ "ΑΘΗΝΑ PISCINES IDEALS"

ΑΘΗΝΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/FULL BODY MASSAGE "EDEM SPA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ