ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΕΛΙΣΣΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 17ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ "ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ"

17€ για να απολαύσετε νόστιμους μεζέδες, μαγειρευτά αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις στο grill βασισμένες στην ελληνική δημιουργική κουζίνα, σε ένα υπερπλήρες menu 2 ατόμων που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα ή κότσι ή ποικιλία κρεάτων ή γαριδομακαρονάδα, 2 σφηνάκια & γλυκό, στο καταπληκτικό " Επί της Ουσίας" στα Μελίσσια, αρχικής αξίας 34€ - Έκπτωση 50%!!!

17€ από 34€ για υπερπλήρες menu 2 ατόμων που περιλάμβανει 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα ή κότσι ή ποικιλία κρεάτων ή γαριδομακαρονάδα, 2 σφηνάκια & γλυκό, στο καταπληκτικό "Επί της Ουσίας" στα Μελίσσια - έκπτωση 50%! Απολαύσετε νόστιμους μεζέδες, μαγειρευτά αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις στο grill βασισμένες στην Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα, φτιαγμένες από ολόφρεσκα και αγνά υλικά στο νέο στέκι των Μελισσίων!
 17€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων, με σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα ή μαριναρισμένο κότσι ή ποικιλία κρεάτων ή γαριδομακαρονάδα, 2 σφηνάκια και γλυκό, από το "Επί της Ουσίας" στα Μελίσσια, αξίας 34€ - έκπτωση 50% 

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "AMALIA NAFPLIO HOTEL"

 Φώτα στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα καθώς και κάστανα και καλαμπόκια που ψήνει Καστανάς! Οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με μοναδικές δραστηριότητες και Παραμύθια με Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο Τζάκι! Παρέχεται είσοδος στο Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια, Γιορτινό τρενάκι 14 θέσεων με ράγες και Late Check Out στις 18:00! Χαλαρώστε οικογενειακά και γιορτάστε τα Φώτα απολαμβάνοντας 3 ημέρες στο Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4 ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ(ΣΥΓΧΡΟΝΟ-ΜΟΝΤΕΡΝΟ-JAZZ) ΣΤΟ "LINE OF DANCE"

ΜΕΤΕΩΡΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "AMALIA KALAMBAKA HOTEL"

 ΑLL INCLUSIVE τα Φώτα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων, στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 285€ από 570€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα ποτά, καφέδες, αναψυκτικά, κρασί, αφεψήματα και νερό, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια και κρουασάν, κάστανα και καλαμπόκια! Εορταστική ατμόσφαιρα με Παραμύθια και Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο Τζάκι και ένα μοναδικό Εργοστάσιο Σοκολάτας με σκηνικά, θεάματα, κατασκευές και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους! Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια και Late Check Out στις 18:00! Χαλαρώστε οικογενειακά και γιορτάστε τα Φώτα απολαμβάνοντας 3 ημέρες με φόντο το επιβλητικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!


Ν.ΚΟΣΜΟΣ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5,50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ-ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "ΚΟΣΚΕΡΙ"

 Μοναδική, εορταστική, ασυναγώνιστη, γευστική προσφορά, για (1.100 gr) γιορτής!1.100gr ολόφρεσκα μελομακάρονα από το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο Κόσκερι στο Νέο Κόσμο,δίνετε 0.50€ για την αγορά του κουπονιού και 5.50€ στο ταμείο του ζαχαροπλαστείου!Μέλι και γιορτή σε σούπερ χριστουγεννιάτικη τιμή, γιατί τη μαγεία των Χριστουγέννων, δε θα μας την πάρει κανείς! 

 Μοναδική, ασυναγώνιστη εορταστική, γευστική προσφορά, για (1.100 gr) γιορτής!1.100gr ολόφρεσκοι κουραμπιέδες από το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο Κόσκερι στο Νέο Κόσμο.δίνετε 0.50€ για την αγορά του κουπονιού και 5.50€ στο ταμείο του ζαχαροπλαστείου! Κουραμπιέδες και γιορτή σε σούπερ χριστουγεννιάτικη τιμή, γιατί τη μαγεία των Χριστουγέννων, δε θα μας την πάρει κανείς!



ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 40€ από 80€ για 1 ώρα υπερπλήρες παιδικό πρόγραμμα ή 45€ από 100€ για 1 1/2 ώρα ή 50€ από 120€ για 2 ώρες, από τις “Ζαχαρίτσες”..Δίνετε 10€ για το κουπόνι και τα υπόλοιπα στον ανιματέρ. 

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΔΑΦΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΕ 24ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "SINGAPORE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 21,99ΕΥΡΩ ΓΙΑ JUMPER START-SET ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 3,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ POP CAKES-ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ-ΓΙΟΡΤΗ-ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ PHOTOBOOK-MYIKONA.GR ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Η SOFT ΕΞΩΦΥΛΛΟ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΠΑΤΑΤΑΤΙ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΟΣΜΗΜΑ-ΤΥΧΕΡΗ ΔΕΚΑΡΑ 2014 ΑΠΟ 13,9ΕΥΡΩ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΕΚΠΤΩΤΟΙ:ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΟΦ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΑ

ΙΛΙΣΙΑ-ΨΥΧΙΚΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6.50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ-ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΕΙΚ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ "ΦΟΥΡΝΟΙ ΣΑΧΙΝΙΔΗ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΜΠΑΛΕΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Νέα Εισιτήρια...για το Κορυφαίο Υπερθέαμα του Καρυοθραύστη! Η Mαγεία των Χριστουγέννων πλημμυρίζει φέτος τη Θεσσαλονίκη… με τα Φημισμένα Μπαλέτα της Αγίας Πετρούπολης να χαρίζουν απλόχερα δόσεις Σπάνιας Ομορφιάς, Χάρης, Χρωμάτων και Αθωότητας, ξετυλίγοντας στον πάγο το Παγκοσμίως γνωστό και Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι του Καρυοθραύστη!!! Μόλις από 15 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Διακεκριμένων, Προνομιακών και Λοιπών Θέσεων για να Απολαύσετε τον Καρυοθραύστη σε Ένα Μοναδικό Υπερθέαμα Καλλιτεχνικού Πατινάζ και Κλασσικού Χορού στον Πάγο, σε Ένα από τα Κορυφαία Θεάματα της Χρονιάς, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Μία Μοναδική Προσφορά για Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!!!

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ "ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ"

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΣΤΑ "MEDBEAUTY"

ΑΘΗΝΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 34ΕΥΡΩ ΣΤΟ "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ"

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 27ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΒΑΦΗ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ "THE BEAUTY BAR"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΕΤ ΒΙΒΛΙΩΝ "Ο ΑΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ"

Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ "FALIRO SAFE PARK"

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 18,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ BY RIF"

18.80€ για ένα ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ με ξεχωριστές ελληνικές σπιτικές γεύσεις που περιλαμβάνει: Μία Σαλάτα, δύο κρύα Ορεκτικά, δύο ζεστά ορεκτικά, δύο κυρίως Πιάτα ή ένα Πιάτο ημέρας για δυο άτομα και 500ml κρασί χύμα. Ισχύει για παράδοση στο χώρο σας (delivery), παραλαβή από το εστιατόριο (take away) ή για κατανάλωση στο εστιατόριο (dine-in). Η προσφορά ισχύει κάθε μέρα !!! Από το νέο μεζεδοπωλείο ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ BY RIF στον Άγιο Δημήτριο. Αρχικής αξίας 37.90€. Έκπτωση 50%

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ Η ΠΟΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑΡΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "DIE 3 KONIGE(ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ)"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 UNISEX ΡΟΛΟΙ OOZOO ΜΕ 69ΕΥΡΩ

ΑΘΗΝΑ:θΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΒΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΜΠΟ-ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ 140ΕΥΡΩ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "OREIADES SUITES"

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΝΤΟΒΡΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "LOVE CASUAL LIVING"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ-BANDA DI STELLAE-ΠΑΤΣΗ-ΜΟΥΣΤΑΚΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ LOVE CASUAL LIVING

Μόλις 6 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της Εκπληκτικής Παιδικής Παράστασης Ένα Σπίτι Παραμύθια με την Μοναδική Υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη με Κείμενα και Στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ή την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου! Οι Ηθοποιοί - Τραγουδιστές αφηγούνται Πέντε Διάσημα Παραμύθια (Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα - Η έξυπνη Γκρέτα - Ο Τζακ κι η Φασολιά - Η συναυλία των ζώων - Η πεντάμορφη και το τέρας) με Μουσική, Χρώμα, Υπέροχες Μεταμφιέσεις και Εκπληκτικά Σκηνικά, προσκαλώντας Μικρούς και Μεγάλους σ΄ένα Υπέροχο και Μοναδικό Party! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 110ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΧΩΡΙΚΟ ΚΥΒΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΣΥΟΞΥΛΑ(ΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΡΥΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ