ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ / ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛΟ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ " ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΦΟΡΝΕΛΟ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ TEXECOM

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΕΚΤΥΠΩΣΗ 1000 ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ 9Χ5CM - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΜΕ 6 CD ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΨΗΣΤΙΜΑΤΟΣ - ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥ - ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ

79€ για ένα σετ με 4 κεραμικά μαχαίρια διαφόρων μεγεθών και χρήσεων, με μαύρη κεραμική λεπίδα οξειδίου του ζιρκονίου (το σκληρότερο υλικό μετά το διαμάντι) που δεν λεκιάζει , δεν οξειδώνει τα τρόφιμα, είναι ελαφριά και κοφτερή και δεν χρειάζεται ακόνισμα, από την cuisineware!
Ξενοιάστε από τα λίπη και τις βρωμιές και κάντε οικονομία με τον πιο εύκολο τρόπο ψησίματος ακόμη και στο camping. 9,90€ μια αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος, διάστασης 40Χ50cm, με παραλαβή από το κατάστημα ή (12,50€) για αποστολή σε όλη την Ελλάδα από την Cusineware!

4€ για ένα αποφλοιωτή σκόρδου, καθαρίζει εύκολα το σκόρδο ενώ κρατάει τα χέρια σας καθαρά χωρίς μυρωδιές και χάσιμο χρόνου, από την Cuisineware.


Κόψτε με ασφάλεια και χωρίς καθόλου κόπο πατάτες, φρούτα και λαχανικά! Πρακτικός πολυκόφτης κουζίνας από την DNA Emporio, μόνο 9,5€!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΘΗΚΗ ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΓΙΑ SMARTPHONE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΡΟΛΟΓΙΑ DOLCE & GABBANA SESTRIERE ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ TAIFUN - ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΕΚΤΥΠΩΣΗ 500 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙ VELVET Η ILLUSTRATION

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΕΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΩΣ 15 ΖΕΥΓΑΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΕΤ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΞΗΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ARDES ΙΤΑΛΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ - ΣΟΥΤΙΕΝ " BRA STRAP PERFECT "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΟΡΗΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ - ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΕΣ - ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ

Ενυδατική Κρέμα Αντιγήρανσης με Χαβιάρι Babaria - Caviar Cream. Λιποπρωτεϊνική κρέμα με εξευγενισμένα εκχυλίσματα χαβιάρι (αμινοξέα, πρωτεΐνες), βούτυρο karité, Aloe Vera και βιταμίνες. Το χαβιάρι ενισχύει την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας! Μόνο 29,90€ με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από την ProfitStore.gr στην Πλατεία Αττικής και στο Νέο Κόσμο. Αρχική αξία 39,90€ - Έκπτωση 25%!!

Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου με Δηλητήριο Φιδιού, Babaria Snake Cream. Αντιρυτιδική κρέμα ενισχυμένης θεραπείας με βασικό συστατικό της ένα πεπτίδιο που βρέθηκε στο δηλητήριο του φιδιού Pit Viper. Ενυδατώνει σε βάθος, αναζωογονεί, αναπλάθει το δέρμα, αναστέλλει τις μυϊκές συστολές όπως και το botox! Μόνο 29,90€ με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από την ProfitStore.gr στην Πλατεία Αττικής και στο Νέο Κόσμο. Αρχική αξία 39,90€ - Έκπτωση 25%!!

Κρέμα Gold με Φύλλα Χρυσού - Babaria SPF10 Gold Cream. Η Babaria Gold είναι μια κρέμα που περιέχει φύλλα χρυσού και φυτικά εκχυλίσματα και έχει ενυδατική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Χάρη στα θρεπτικά συστατικά της κρέμας, η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη της λάμψη & σφριγηλότητα και δείχνει πιο νέα! Μόνο 29,90€ με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από την ProfitStore.gr στην Πλατεία Αττικής και στο Νέο Κόσμο. Αρχική αξία 39,90€ - Έκπτωση 25%!!

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΕΜΕΛΗ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΕΣΠΕΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Απολαύσετε την πολυτέλεια και την αρμονία του Prespa Wellness Resort! Μόνο 89€ για δύο (2) Διανυκτέρευσεις για Δύο (2) άτομα με Πλήρες Πρωινό, Welcome Drink, Ελεύθερη Χρήση του Γυμναστηρίου και της Εξωτερικής Πισίνας, Late check out και 60% έκπτωση στο Spa center, στο Prespa Wellness Resort στις Πρέσπες. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 200€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 55%

Αποδράστε στις υπέροχες Πρέσπες και Παρασυρθείτε στον μαγευτικό Κόσμο που σας προσφέρει το Villa ΠΛΑΤΥθέα! Μόνο 69€ για Δύο (2) Διανυκτέρευσης για Δύο (2) άτομα με Πλήρες Πρωινό, Welcome Drink, Ελεύθερη Χρήση του Γυμναστηρίου και της Εξωτερικής Πισίνας, Late check out και 60% έκπτωση στο Spa center, στο Prespa Wellness Resort στις Πρέσπες. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 140€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 57%

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Καλάβρυτα: 35€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα για απόλυτη χαλάρωση. Ξεκούραση και ηρεμία σε μια πανέμορφη τοποθεσία, σε όμορφα και καθαρά δωμάτια , μια προσφορά για όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα!
Καλάβρυτα: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα για απόλυτη χαλάρωση. Ξεκούραση και ηρεμία σε μια πανέμορφη τοποθεσία, σε όμορφα και καθαρά δωμάτια , μια προσφορά για όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα!

Καλάβρυτα:79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για την 28η Οκτωβρίου. Κοντινός, δημοφιλής, εξαιρετικός προορισμός για μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις, μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή για να τον εξερευνήσετε! 

ΟΡΕΙΝΗ ΑΧΑΙΑ - ΒΛΑΣΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Βλασία - Ορεινή Αχαία: 109€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα γεύμα. Σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία, διαμονή σε ένα υπέροχο τοπίο μέσα στα έλατα, απίστευτη θέα, πολυτέλεια και θαλπωρή. Σε εκπληκτική τιμή προλάβετε! 

Βλασία - Ορεινή Αχαία: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία, διαμονή μέσα στα έλατα, μοναδική θέα ,παραδοσιακή φιλοξενία,σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο που συνδυάζει την πολυτέλεια με την ζεστασιά και την θαλπωρή! 

Βλασία - Ορεινή Αχαία: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία, διαμονή μέσα στα έλατα, μοναδική θέα ,παραδοσιακή φιλοξενία,σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο που συνδυάζει την πολυτέλεια με την ζεστασιά και την θαλπωρή! 

ΠΗΛΙΟ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ NYMFES " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

110€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα, στο Πήλιο, στο νεόδμητο συγκρότημα Nymfes σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα 45 τ.μ. με τζάκι! Προσφέρονται ένα καλάθι με φρούτα, παραδοσιακά γλυκά και ένα μπουκάλι κρασί ή ένα καραφάκι ντόπιο τσίπουρο για καλωσόρισμα! Για 2 δύο παιδιά έως 8 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται καφές και τσάι καθ' όλη την διάρκεια της διαμονής και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου!

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΖΑΡΚΑΔΑ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

95€ από 190€ (Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και πρωινό σε μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα στο Αρχοντικό Ζαρκάδα, στα Ζαγοροχώρια! Προσφέρεται welcome drink κατά την άφιξή σας και δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 16:00! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν! Απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια!

ΛΑΚΩΝΙΑ - ΜΑΝΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΝΥΚΤΕΥΡΕΣΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ " ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΔΕΜ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΥΡΙΚΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " EPIHOTEL XENIA PANDOKO " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΛΦΟΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " CASTRI " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ " 06 " ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ , Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΜΟΥ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ " ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ " DELIVERY / TAKE AWAY / DINE-IN

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ " AMERICAN BURGER " ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ Π.ΦΑΛΗΡΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΧΟΛΙΔΗΣ - ΓΙΑΝΝΙΑΣ - ΘΕΛΞΗ ROMEO PLUS / ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ " COSMOSTAGE " / VENTI MARGARITAS CLUB - RESTAURANT

ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ,15€ εκπτωτικό κουπόνι, για Πέμπτη, Παρασκευή, Σαββάτο ή Κυριακή, για να διασκεδάσετε σε τραπέζι έξι (6) ατόμων παρέα με τους Χρήστο Χολίδη, Γιώργο Γιαννιά, Θέλξη και Αλέξανδρο Νότα στο ROMEO Plus!! Σε συνεργασία με το protopista.gr

Το COSMOStage γίνεται ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178 και η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ,η καλύτερη λαική τραγουδίστρια της γενιάς της,επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα με ένα δυναμικό, αισιόδοξο και πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα. Από 12 Οκτωβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο αγοράζοντας ένα κουπόνι 20€ έχετε μια φιαλή για 6 άτομα με 110€ επιπλέον!

Διασκεδάστε με την παρέα σας στο ΝΕΟ VENTI MARGARITAS CLUB-RESTAURANT!! 39€ από 100€ για μία απλή φιάλη ποτού χωρίς περιορισμό στον αριθμό των ατόμων. Χορέψτε μέχρι πρωίας και απολαύστε μουσικές βραδιές στο καινούργιο χώρο διασκέδασης, το VENTI MARGARITAS CLUB-RESTAURANT. Έκπτωση 61%!!