ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ 10 ΣΗΜΕΙΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ / ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ / ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για ένα (1) εξατομικευμένο μηνιαίο πρόγραμμα διατροφής, που συνολικά περιλαμβάνει: 4 συνεδρίες, με 4 ανθρωπομετρικές αναλύσεις, μέτρηση μυϊκής και οστικής μάζας και μέτρηση υγρών και λίπους, αλλά και 4 διαιτητικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στον τρόπο ζωής και το σωματότυπό σας, όλα με την υψηλή επιστημονική εγγύηση επιστημονικού “Κέντρου Διαιτολογίας – Διατροφολογίας και Μεταβολικού ελέγχου” στην Καρόλου Ντηλ, στο κέντρο της πόλης μας! Χάσε άμεσα βάρος, κέρδισε ευεξία, υγεία, γοητεία και χρήματα! Ας πούμε «αντίο!» σε ό, τι δε μας χρειάζεται!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ SOFCLEAR - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ " ΟΥΖΑΚΙ " ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ - ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ & ΠΛΥΣΙΜΟ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ IPL LASER - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΝΑΡΓΙΛΕΔΕΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ - ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΑΤΡΩΝ / ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ " ΑΓΓΕΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ " ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ BODUM - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΡΟΛΟΓΙΑ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Γυναικείο Ρολόι Guess I44501L1 - 229€ από 548€ (Έκπτωση 58%) για ένα Γυναικείο ρολόι Guess Collection (Swiss Made) από ανοξείδωτο ατσάλι, σαμπανί καντράν με ασημί δείκτες και σημεία. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!


Γυναικείο Ρολόι Guess Collection I47003L2 - 279€ από 670€ (Έκπτωση 58%) για ένα εντυπωσιακό ρολόι Guess Collection (Swiss Made) από ροζ επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο στεφάνι και μαύρο καντράν με χρυσούς φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!


Γυναικείο Ρολόι Guess Collection I47003L1 - 279€ από 670€ (Έκπτωση 58%) για ένα εντυπωσιακό ρολόι Guess Collection (Swiss Made) από ροζ επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, λευκό στεφάνι και λευκό καντράν με χρυσούς φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!


Γυναικείο Ρολόι Guess Collection A52001L1 - 239€ από 426€ (Έκπτωση 44%) για ένα ευκολοφόρετο ρολόι Guess Collection (Swiss Made) από ανοξείδωτο ατσάλι, φιλντεσι καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και ενδείξεις. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!


Γυναικείο Ρολόι Guess Collection A52002L2 - 239€ από 426€ (Έκπτωση 44%) για ένα ευκολοφόρετο ρολόι Guess Collection (Swiss Made) από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο φιλντεσι καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και ενδείξεις. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!


Γυναικείο Ρολόι Guess Collection A52004L1 - 295€ από 528€ (Έκπτωση 44%) για ένα εντυπωσιακό ρολόι Guess Collection (Swiss Made) από επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, φιλντεσι καντράν με χρυσοὐς φωσφορίζοντες δείκτες και ενδείξεις. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ MEGA E-GO-T / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΤΣΑΝΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ - ΚΑΠΕΛΑ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΑΡΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ALMIRA SUITES " ΕΛΛΑΔΑ

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " SUN RISE HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διακοπές σε έναν από τους ωραιότερους Προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, στο Γαλαζοπράσινο Νησί της Αμμουλιανής στη Χαλκιδική, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της! Μόλις 29 ευρώ για 2ήμερη διαμονή (1 διανυκτέρευση), από 1 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου Δύο (2) Ατόμων με πρωινό στο υπέροχης Πανοραμικής Θέας Sun Rise Hotel! Με Δυνατότητα Αγοράς Πολλαπλών Κουπονιών για να δημιουργήσετε το δικό σας Πακέτο Διακοπών! 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " AKS HINITSA BAY " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΛΦΟΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " FEDRIADES HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

79€ για μία 3ήμερη απόδραση 2 ατόμων στο Fedriades Hotel που βρίσκεται στην καρδιά των Δελφών, μόλις 19 χλμ. από τις παραλίες της Ιτέας, 28 χλμ. από το Γαλαξίδι και 8 χλμ. από την Αράχοβα, με πρωινό, καφέ για καλωσόρισμα & late check out, αξίας 110€-έκπτωση 28%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " KYPARISSIA BEACH HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΚΙΑΘΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ " SKIATHOS MEMORIES " ΕΛΛΑΔΑ

38€ για κάθε διανυκτέρευση 2 ατόμων σε δίκλινο στούντιο στην πανέμορφη Σκιάθο στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων Skiathos Memories. Αρχικής Αξίας 70€, Έκπτωση 46% !!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ / ΙΜΠΙΖΑ - ΜΑΛΤΑ - ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ

50€ από 200€ για να κλείσετε τις διακοπές σας σε 50 Top προορισμούς σε όλο τον κόσμο ή 75€ από 300€ σε Exclusive Suite για 7 βραδιές στην Ίμπιζα, Μάλτα, Κανάρια νησιά, Τενερίφη, Κρήτη, έως τη Χαβάη και τους Εξωτικούς παραδείσους της Καραϊβικής και δώρο η συνδρομή στο Club HolidayFriends. Όλα τα κουπόνια είναι ατομικά και συμμετέχουν αυτομάτως και στο διαγωνισμό του Club Holidayfriends για μια ονειρική 8ήμερη απόδραση στα νησιά Bora Bora για διαμονή πάνω στη θάλασσα με private κότερο για 2 άτομα. Αξίας 3000€.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ( ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " VILLA HAPPENING " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΜΟΡΓΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " GEORGIA STUDIOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΝΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " AFRODITE HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΑΝΕΜΩΝΗ STUDIOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

34€ για κάθε διανυκτέρευση για 2 άτομα για όσες ημέρες θέλετε, για όλο τον Ιούλιο, για να κάνετε διακοπές στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί της Πάρου και να αφεθείτε στην μαγεία του καταγάλανου Αιγαίου, με δυνατότητα early check in και late check out (18:30), στο κέντρο της Νάουσας της Πάρου στο ΑΝΕΜΩΝΗ STUDIOS. Αρχικής αξίας 105€. Έκπτωση 68%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΣΠΕΤΣΕΣ - ΥΔΡΑ - ΑΙΓΙΝΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Super ευκαιρία! 49€ για μία μονοήμερη κρουαζιέρα σε Σπέτσες - Ύδρα - Αίγινα αυτή την Κυριακή 1/7, για έναν ενήλικα και ένα παιδί (4-12 ετών), με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Aegean Glory, μία μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει η “Pleasure Cruises”, αρχικής αξίας 99€ - Έκπτωση 51%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΠΑΡΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " KONTARATOS STUDIOS & APARTMENTS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

69€ από 138€, από 1-20 Ιουλίου στην Πάρο, για 4ήμερη διαμονή (3 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων, στα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια του Kontaratos Studios & Apartments, στην όμορφη Παροικιά. Δυνατότητα φιλοξενίας & περισσότερων ατόμων, σε διαμερίσματα και μεζονέτες 2 έως 9 ατόμων. Έκπτωση 50%!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΜΥΚΟΝΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ARHONTIKO HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΞΕΝΩΝΑΣ ΓΗΣ ΧΡΥΣΟΠΕΛΕΙΑ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " IOANIAN BLUE 5* " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΟΥΝΤΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " CHEAPVILLASCRETE " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " VILLA ΕΛΙΑ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

955€ για άνετη και lux 8ήμερη διαμονή 7 διανυκτερεύσεων  έως και 7 ατόμων(έως και 19,5€ το άτομο τη μέρα!) στη πολυτελή Villa Ελιά στο Ρέθυμνο από το Βίλλες Θημωνιές! 2 όροφοι, 3 υπνοδωμάτια, prive πισίνα, υπέρ πλήρες εξοπλισμένο με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε!  Η προσφορά αφορά αποκλειστικά το διάστημα 2 έως και 9 Ιουλίου. Αρχική Τιμή 1.365€- Έκπτωση 30% Κερδίζετε 410€! 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΑΡΚΑΔΙΑ / ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " STATHOPOULOS APARTMENTS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΥΒΟΙΑ - ΑΙΔΗΨΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " 40 ΠΛΑΤΑΝΙΑ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΙΟΣ ( ΜΑΓΓΑΝΑΡΙ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ίος, Μαγγανάρι: 15€ για ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στην Ταβέρνα Christos. Στο πιο προνομιακό σημείο της παραλίας Μαγγανάρι απολαύστε γευστικά πιάτα τοπικής παραδοσιακής κουζίνας και ολόφρεσκα ψάρια! 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΜΗΛΟΣ ( ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΠΕΤΡΑ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μήλος:58€ το 3ήμερο για 2 άτομα στα διαμερίσματα Θαλασσόπετρα. Όμορφα και άνετα διαμερίσματα με όλες τις ανέσεις , σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού την Αγία Κυριακή, ιδανικά για ήρεμες και χαλαρές διακοπές με θέα το απέραντο Αιγαίο! 


Μήλος : 84€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή.Μια μοναδική προσφορά σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Μήλου, σε πανέμορφα διαμερίσματα με απίστευτη θέα, αποκτήστε την τώρα και ξεφύγετε από όλα! 

ΚΕΡΚΥΡΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " GONGIS STUDIOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΠΙΤΣΕΣ " SOUVLISTA " ΑΘΗΝΑ - ΤΑΥΡΟΣ

Μόνο 4€ για μια pizza μεγάλη, 25cm, με γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο και ένα αναψυκτικό 330ml της επιλογής σας από το Souvlista στην Αθήνα ή στον Ταύρο, για delivery, take away ή dine in αρχικής αξίας 6,20€. Έκπτωση 36%


6,5€ μόνο, super προσφορά από το Γυροπωλείο του Souvlista στην Αγ.Μελετίου στην Αθήνα και στην Χαμοστέρνας στον Ταύρο, για δύο (2) πίτσες μεγάλες, 25cm, με γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο και δύο αναψυκτικά 330ml της επιλογής σας για dine in στα καταστήματα, αρχικής αξίας 13€. Έκπτωση 50%