ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΙΔΗΨΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ "HOTEL KALLITHEA"

ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ-OMBRE HAIR-ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIRS EXPERTS"

 Αφήστε τα μαλλιά σας στα χέρια των ειδικών και δείτε τα να μεταμορφώνονται!!! Επιλέξτε μεταξύ ενός πακέτου που περιλαμβάνει ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, ρεφλέ, λούσιμο, θεραπεία αναδόμησης μαλλιών και φορμάρισμα με 28 ευρώ ή μία ισιωτική θεραπεία λείανσης μαλλιών Nanokeratin System χωρίς χημικά ή συντηρητικά, για να αποκτήσετε πλούσια, λεία και ολόισια μαλλιά με αποτέλεσμα που διαρκεί 4-6 μήνες με 59 ευρώ , από το κομμωτήριο Hair Experts στην Αγία Παρασκευή.
 28€ για ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, ρεφλέ, ένα (1) λούσιμο, μία (1) θεραπεία αναδόμησης μαλλιών και φορμάρισμα, από το κομμωτήριο Hair Experts στην Αγία Παρασκευή, αρχικής αξίας 75€ - Έκπτωση 67%.
 30€ για τη νέα τεχνική «Ombre Hair», το νέο καλοκαιρινό look που έχουν λατρέψει πολλές celebrities παγκοσμίως, στο κομμωτήριο Hair Experts στην Αγία Παρασκευή, αρχικής αξίας 80€.

 59€ για μια Ισιωτική Θεραπεία λείανσης μαλλιών Nanokeratin System, ΧΩΡΙΣ χημικά ή συντηρητικά, για να αποκτήσετε πλούσια, λεία και ολόισια μαλλιά με αποτέλεσμα που διαρκεί 4-6 μήνες στο κομμωτήριο Hair Experts στην Αγία Παρασκευή, αρχικής αξίας 300€.


ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ-ΣΟΡΜΠΕ-ΓΡΑΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 38 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ SULEHRIA STORES

 38€ για μια ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ, ΣΟΡΜΠΕ, ΓΡΑΝΙΤΩΝ και ΠΑΓΩΤΩΝ. Με την Fruit Ice Cream Maker μπορείτε να ετοιμάσετε νόστιμα υγιεινά παγωτά, frozen yogurt, σορμπέ φρούτων και γρανίτες χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς προσθήκη γάλακτος και κρέμας, με μικρό κόστος και σε ελάχιστο χρόνο. Απολαύστε υπέροχες δροσερές γεύσεις για εσάς, τα παιδιά σας, αλλά και για την παρέα σας, τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Ιδανικό για όλους όσους προσέχουν την γραμμή τους αλλά και την υγεία τους. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 53%

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ FOOD MAFIA ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ