ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΡΟΔΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ "GOLF VIEW HOTEL"&"TRIANTA HOTEL APARTMENTS"

ΡΟΔΟΣ(ΛΙΝΔΟΣ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "GEORGE APARTMENTS"

ΧΑΝΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ "APOLLO HOTEL" FERENIKI RESORT&SPA" & "MADARES HOTEL"

ΧΑΝΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "FILOXENIA APARTMENTS"

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "SCRIVAS APARTMENTS"

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΕΦΙΔΡΩΣΗΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ "MIKE'S"&"PAUL'S CAFe"


\ Αυθεντικό και ποιοτικό σάντουιτς! 4.5€ για 2 λαχταριστά σάντουιτς με 5 φρέσκα υλικά της επιλογής σας! Στο παραδοσιακό Σαντουιτσάδικο Mike's, στο Λουτράκι-Αρχικής αξίας 9€-Έκπτωση 50%!!
Απολαύστε τον καφέ σας δίπλα στο κύμα! 3€ για 2 καφέδες ελεύθερης επιλογής, καθημερινά Δευτέρα έως Κυριακή στο Paul's cafe στο Λουτράκι! Έκπτωση 50%!

ΑΘΗΝΑ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ:ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ/ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΑΦΛΑΣ

Πανελλαδικά: Θα δείτε τι σημαίνει... Γλυκιά απόλαυση! Μόνο 31,90€ για μία Συσκευή Παραγωγής Βάφλας ΕΚ 9813 ισχύος 900W της Elekom, που ήρθε για να μας ξεσηκώσει. Διαθέτει αντικολλητικές πλάκες με επαναλαμβανόμενο μοτίβο καρδιάς ώστε να μπορεί και ο πλέον αρχάριος να ετοιμάσει ένα απολαυστικό και ρομαντικό επιδόρπιο. Οι πλάκες θερμένονται γρήγορα και η ενδεικτική λυχνία ετοιμότητας μας υποδεικνύει πότε είναι έτοιμη η βάφλα μας. Με δυνατότητα ρύθμισης θερμοκρασίας ψησίματος σε 5 επίπεδα. Από την BNF Green Technologies, με 2 Χρόνια Εγγύηση και ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 54€ - Έκπτωση 41% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:πΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΓΙΚΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΗΠΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/2ΩΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΙΝΙ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

ΑΘΗΝΑ:ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ "ALL DAY PASS-WATER FUN"

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΙΤΣΑ "PIZZA DEL TORO"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ "PEST REPELLING"

Πανελλαδικά: Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ένα απωθητικό πεδίο για τα ζωύφια! Μόνο 8,90€ για να αποκτήσετε μια Συσκευή Pest Repelling, που απωθεί τα ποντίκια και τα έντομα. Πατενταρισμένη Ψηφιακή Τεχνολογία, όπου εργαστηριακές δοκιμές έχουν αποδείξει ότι λειτουργεί πραγματικά! Ασφαλές για χρήση γύρω από τα παιδιά, τα κατοικίδια ζώα και τις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές σας. Καλύπτει περίπου 100τ.μ. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας.

ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "KING ODYSSEUS VILLAGE"

 165€ από 330€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσειςKAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό ήΒραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας μια ανάσααπό την παραλία, στο King Odysseus Village! Για ένα Παιδί έως 4 ετών ηδιαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early Check in και Late Check outκατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες απολαμβάνοντας τονήλιο και την θάλασσα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΚΥΛΛΗΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "VIGLA VILLAGE"

ΠΟΡΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "XENIA POROS IMAGE HOTEL"

 249€ από 500€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Xenia Poros Image Hotel σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Προσφέρεται Welcome drink και δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι του Πόρου! Παρέχεται η χρήση της Sauna για 1 ώρα καθημερινά για κάθε άτομο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού!

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΒΙΕΝΝΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ