ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MUAY THAI ΚΑΙ WING-CHUN(KUNG FU) ΣΤΟ "PARADISE GYM"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ 14ΚΑΡΑΤΙΩΝ ΣΤΟ "STUDIO ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ THEANO"

ΓΑΛΑΤΣΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "STAR HAIR CLUB"

ΜΑΡΟΥΣΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 23ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ "ALEXANDROS CREATIONS"

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΦΡΥΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY CARE AND STYLE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΞΕΡ SCAUB LORENZ & ΜΕ 12.90 ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "SULEHRIA STORE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14.99ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ BONSAI

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10.50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΦΥΛΑΧΤΟ

 Πανελλαδικά: Από την σειρά Charming! Μόνο 10,50€ για ένα Χειροποίητο Φυλαχτό σχέδιο fj-1007. Τα περισσότερα προϊόντα είναι περασμένα με υγρό γυαλί ώστε να είναι πιο ανθεκτικά και πιο καλαίσθητα! Χειροποίητες Δημιουργίες από πολυμερικό πηλό, μέταλλα (αρζαντό και χαλκό) διακοσμημένα με πέτρες, άμμο, όστρακα, ακρυλικά χρώματα και χρυσόσκονη. Από την Φένια Παγώνη και το fj-art στον Πειραιά, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 15€ - Έκπτωση 30% !!


ΑΘΗΝΑ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF ΣΤΟ "CHIC AND BEAUTY MED SPA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 73,50 ΓΙΑ ΕΝΑ TABLET 7 ΙΝΤΣΩΝ & ΜΕ 50,50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ MP6 PORTABLE MEDIA PLAYER

 Πανελλαδικά: Μικρό, δυνατό και σε απίστευτο Ροζ χρώμα! Μόνο 73,50€ για το 7 ιντσών Τablet M716D, με CPU Cοrtex A8 1.5Ghz, Andrοid 4.0, 2 κάμερες 1.3MP & 2ΜΡ, Wi-Fi, 4GB, micrοUSB, Suppοrt extra 3G, μικρόφωνο, ηχείο, Oθόνη Αφής Capacitive 800x480, skype Videο calls, μπαταρία 2500 mAh, ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο. Από την wap5 στον Αγ.Δημήτριο και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 105,00€ - Έκπτωση 30% !!

 Πανελλαδικά: Ήρθε η ώρα να τα... παίξετε! Μόνο 50,50€ για το MP6 portable media player BSK-WP32, μια μοναδική κονσόλα για ολοκληρωμένη διασκέδαση! Διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 8GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD slot, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 2ΜΡ για φωτογραφίες και βίντεο, οθόνη 4.3 ιντσών, ανάλυση 480x270, FM ραδιόφωνο, με δυνατότητα αποθήκευσης σταθμών, Ενσωματωμένο μικρόφωνο για ψηφιακή ηχογράφηση φωνής και ηχεία και Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Περιέχει περισσότερα από 100+ ήδη εγκατεστημένα παιχνίδια, Υποστηρίζει πολλούς τύπους αρχείων φωτογραφίας ήχου και βίντεο, ηλεκτρονικές σημειώσεις σε αρχεία ΤΧΤ και TV-OUT έξοδο βίντεο. Από την wap5 στον Αγ.Δημήτριο και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 84,20€ - Έκπτωση 40% !!


ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 60ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΓΛΟΥΤΟΥΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΟ "MEDICHIC"

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 100ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ Η ΓΛΟΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "MEDIASPIS"

ΓΚΑΖΙ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ "ΤΑ 3 ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ"



4€ για να ζήσει το παιδί σας το παραμύθι βοηθώντας "Τα Τρία Γουρουνάκια"να γλιτώσουν από τον λύκο, στην πιο διασκεδαστική και διαδραστική παιδική παράσταση από το Θέατρο Άβατον στο Γκάζι, 300 μέτρα από τον σταθμό του Μετρό, αξίας 8€ - έκπτωση 50%
4€ για την είσοδο 1 ατόμου στην παιδική θεατρική παράσταση, Τα Τρία Γουρουνάκια, και δώστε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να παρακολουθήσουν αλλα και να παίξουν!!...σε αυτό το διαδραστικό έργο που ανεβάζει με επιτυχία για 2η χρονιά η εταιρία παραγωγής L&C στο θέατρο Άβατον, στο Γκάζι. Αξίας 8€. Έκπτωση 50%. 

Παρακολουθήστε την πιο διασκεδαστική παιδική παράσταση του φετινού χειμώνα "Τα Τρία Γουρουνάκια" στο Θέατρο Άβατον μόνο με 4 ευρώ - έκπτωση 50%. Μπείτε κι εσείς στην παράσταση και βοηθήστε τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο!


«Τα Τρία Γουρουνάκια» στο Θέατρο Άβατον στο Γκάζι!
4€ για την είσοδο ενός ατόμου στην πιο διασκεδαστική παιδική παράσταση της χρονιάς και μπές και εσύ στην παράσταση για να βοηθήσεις τα 3 γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο!


Μπες και εσύ στο παιχνίδι, και πρωταγωνίστησε στην πιο διασκεδαστική παράσταση, «Τα τρία γουρουνάκια», στην παιδική σκηνή του θεάτρου Άβατον! Εισιτήριο γενικής εισόδου 4€/άτομο!


«Τα Τρία Γουρουνάκια» στο Θέατρο Άβατον!! Θέλεις να βοηθήσεις τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον λύκο; Θέλεις να μπεις και εσύ στο παιχνίδι και να πρωταγωνιστήσεις στην πιο διασκεδαστική διαδραστική παιδική παράσταση του φετινού χειμώνα; Αν ναι, έλα στο «Θέατρο Άβατον» στο Γκάζι, όχι μόνο για να δεις αλλά και να παίξεις στα «Τρία Γουρουνάκια». Εισιτήριο εισόδου για 1 άτομο, μόνο 4€!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 46.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΚΗ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ LED

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 24ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΠΚΟΡΝ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ



Πανελλαδικά: Για μια... μπάλα, γεμάτη ποπκόρν! Μόνο 29,90€ για μία Μηχανή Ποπκόρν σε σχήμα ποδοσφαιρικής μπάλας. Διασκεδαστική και απλή στην χρήση, αυτή η μηχανή ποπκόρν σε σχήμα ποδοσφαιρικής μπάλας υπόσχεται να ετοιμάσει αφράτα και τραγανά ποπκόρν μέσα σε 4 μόλις λεπτά, και μάλιστα πολύ υγιεινά, αφού δεν χρειάζεται λάδι γιατί λειτουργεί με ζεστό αέρα. Χωράει μέχρι 100γρ. καλαμπόκι σε κάθε δόση. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 59,80€ - Έκπτωση 50% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22.90ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ&ΜΕ 29.90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗ PRO V JUICER

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11.90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΕΛΩΝΑΚΙ-ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 DIGITAL USB TV ΓΙΑ PC/LAPTOP ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ 6 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ CAVITATION

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11.40ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ&ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ "ΕΚΟ ΜΑΡΤΙΟΥ"

Για ένα (1) ή μόλις με 11,40€ για 2 πλύσιματα αυτοκινήτου μέσα – έξω στο χέρι, με full ενεργό αφρό, λεπτομερή καθαρισμό στο εσωτερικό του, γαλάκτωμα ελαστικών και εφαρμογή ειδικού φάρμακου, που αποτρέπει την επικόλληση εντόμων στο παρμπρίζ και στα φώτα του αυτοκινήτου. Όλα με την εγγύηση της ΕΚΟ και την εξειδίκευση του ΕΚΟ Μαρτίου! Καθαρό κέρδος για εσένα και το αυτοκίνητό σου!
Για έναν ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου με απολύμανση καθισμάτων, μοκετών και air condition, συντήρηση και ενυδάτωση πλαστικών τμημάτων με ειδικό γαλακτώμα, αρωματισμό καμπίνας καθώς και εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι με προϊόντα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και την εξειδίκευση του ΕΚΟ Μαρτίου!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7.90 ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΡΟΛΟΙ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ Η ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΣΤΟ "LE MASSAGE"