ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "BO DAY N' NIGHT" ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ONE SIZE ΚΟΛΑΝ ΣΕ 4 ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ CHRISTIN ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΑ "HEALTHY HAIR CLINICS"

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΩΝ ΜΕ 11€ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIRLINES TEAM" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Ανανεώστε την Εμφάνιση & τη Διάθεση σας, με 3 Εξαιρετικές Προτάσεις Ολοκληρωμένης Περιποίησης & Λάμψης των Μαλλιών σας, στον Όμορφο Χώρο του Απόλυτα Εξειδικευμένου Κομμωτηρίου Hairlines Team! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7 ευρώ για Χτένισμα, Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 10 ευρώ για Κούρεμα, Χτένισμα, Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Τρίτη Επιλογή με 18 ευρώ για Ολική Βαφή Μαλλιών, Χτένισμα, Θεραπεία Ενυδάτωσης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! 

ΣΙΝΕΜΑ-ΤΑΙΝΙΑ "ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ "CINE ΒΑΚΟΥΡΑ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Απολαύσετε την Νέα Εξαιρετική και πολυσυζητημένη Ελληνο - Σερβική Αισθηματική Ταινία Το Δέντρο και η Κούνια στο Cine Βακούρα , στην Καρδιά της πόλης μας... Βασισμένη σε Μία Συγκλονιστική Αληθινή Ιστορία με ένα Σπουδαίο καστ Ηθοποιών, που περιλαμβάνει τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Ηλία Λογοθέτη, τον Νίκο Ορφανό και τη Σέρβα Ηθοποιό Μιριάννα Καράνοβιτς, που είναι γνώριμη στο κινηματογραφικό κοινό, από τις Ταινίες Έμιρ Κούστουριτσα! 

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ & 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΠΑΣΧΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ATRION HIGHLAND HOTEL"

 Για Πολυτελή Εορταστική και όχι μόνο 3ήμερη ή 4ήμερη Διαμονή 2 Ατόμων σε Superior Double Room με Τζάκι, Σπιτικό Πρωινό, Welcome Drink & Δυνατότητα Early Check in - Late Check Out στο Υψηλής Αισθητικής Πετρόχτιστο Atrion Highland Hotel στο Πανέμορφο και Γραφικό Ελατοχώρι Πιερίας, στους Πρόποδες του Χιονοδρομικού Κέντρου, με Μαγευτική Θέα το Πανόραμα των Κορυφών του Ολύμπου και το Απέραντο Γαλάζιο του Θερμαϊκού! Στην προσφορά περιλαμβάνονται και η Εορταστική Περίοδος της 25ης Μαρτίου και οι Γιορτές του Πάσχα!  

ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ AUTO SERVICE ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ" ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 15€

ΖΥΜΑΡΙΚΑ PASTA LORI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ/ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16€

ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ROYAL STUDIO ΣΤΗΝ Π.ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Χαρίστε στον Εαυτό σας τη Φροντίδα, την Απόλαυση, την Χαλάρωση και την Ευεξία...που του Αξίζει, σε Μοναδική Τιμή... στον ιδιαίτερης Αισθητικής Χώρο του Royal Studio στην Παύλου Μελά, στο Κέντρο της πόλης μας! Μόλις 9,90 ευρώ για Ένα (1) Full Body Relaxation Massage για να Αποβάλλετε την Ένταση και το Stress της καθημερινότητας! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 17,90 ευρώ (από 75 ευρώ) για να Zήσετε την Aπόλυτη Εμπειρία Ενός (1) Full Body Four Hand Relaxation Massage (Μασάζ με 4 Χέρια) με Δύο Θεραπεύτριες!