ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ-NAILS SPA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "HAIR&NAILS SALON ΧΡΥΣΑ-ΒΑΝΤΑ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Εντυπωσιακές και Λαμπερές Εμφανίσεις…ως τα Άκρα, στον Υπέροχο Χώρο Ομορφιάς Hair & Nails Salon Χρύσα-Βάντα στην Παύλου Μελά, στο κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 8 ευρώ (από 20 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή Διάρκειας 3 Εβδομάδων! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 10 ευρώ (από 25 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ - Πεντικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού)! Tρίτη Επιλογή μόλις με 15 ευρώ (από 36 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ - Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή Διάρκειας 3 Εβδομάδων! 

ΣΕΡΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΗ Η 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " HOTEL PANORAMA "

 Για Μαγευτική 2ήμερη ή 3ήμερη Απόδραση για 2 Άτομα σε Double Room, με Welcome Drink & Κέρασμα με Γλυκό του Κουταλιού και Early Check In - Late Check Out, στο Πανέμορφο Hotel Panorama στα Αγαπημένα Άνω Πορόϊα Σερρών, στους Πρόποδες του Όρους Μπέλες, πολύ κοντά στη Λίμνη Κερκίνη! Ζήστε την Απόλυτη Εκδρομή στην Φύση, με Βαρκάδα στην Λίμνη Κερκίνη, Ιππασία, Ποδηλασία, Βόλτες στο Βουνό, Επίσκεψη στο Ιστορικό Οχυρό Ρούπελ… Χαλαρώστε & Αναζωογονηθείτε στα Φημισμένα Παραδοσιακά Λουτρά του ακριτικού Αγκίστρου και του Σιδηροκάστρου!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ! " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΓΝΑΤΙΑ

Η Κορυφαία Κωμωδία της Χρονιάς στην Αθήνα, έρχεται να χαρίσει Μοναδικές Στιγμές Γέλιου και στο Κοινό της Θεσσαλονίκης! Μόλις 12 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο για την Υπέροχη Κωμωδία των Παναγιώτη Καποδίστρια και Αργύρη Γιαμάλογλου Δεν θα με Τρελάνεις Εσύ…Εμένα! σε Σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, με τους Αγαπημένους Σπύρο Πούλη, Σπύρο Σπαντίδα, Πηνελόπη Πλάκα, Κώστα Αποστολάκη, Κατερίνα Μπιλάλη, Ευτυχία Φαναριώτη & Ευτυχία Σιδέρη στο Θέατρο Εγνατία! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " ΤΟ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ "

 Απόδραση στη Φύση σε ένα Περιβάλλον Απαράμιλλης Ομορφιάς, με 3ήμερο Πακέτο για Δύο Άτομα σε Διαμέρισμα με Τζάκι (45 τ.μ) και Θέα στο Βουνό, Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Cafe και Γλυκίσματα ή Ηπειρώτικες Πίτες και Early Check In - Late Check Out, στο Πετρόχτιστο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής Ξενοδοχείο Το Αγριολούλουδο του Γράμμου στο Πληκάτι Ιωαννίνων! Περιηγηθείτε στην Αλπική Ζώνη που οδηγεί στις Κορυφές του Γράμμου, Απολαύστε Μοναδικές Εικόνες από Σπάνιες Ποικιλίες Βλάστησης μέσα στα Δάση Βελανιδιάς και Οξίας, Επισκεφτείτε τη Φημισμένη Δρακολίμνη και τον Καταράκτη της Περιοχής και Γευτείτε Μοναδικές Χειροποίητες Παραδοσιακές Σπεσιαλίτε και Ροφήματα με Βότανα στο Εστιατόριο του Ξενοδοχείου!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ IPHONE 4/4S ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ SOMON

Χάλασε το Κινητό σας? Έσπασε η Οθόνη του? Δεν λειτουργεί ένα βασικό Πλήκτρο του? Μην Αγχώνεστε... Η Λύση είναι εδώ...Άμεσα, Ποιοτικά και Οικονομικά... με Μία Μοναδική Προσφορά Ανανέωσης και Επιδιόρθωσης του Κινητού σας Τηλεφώνου, με την Υπογραφή Ποιότητας του Προβεβλημένου Εξειδικευμένου Καταστήματος Somon στο Κέντρο της πόλης μας! Μόνο από 25 ευρώ Επισκευή iPhone 4 ή 4S ή 5 ή 5S (με Αντικατάσταση Οθόνης ή Πλήκτρου ON/OFF ή Κεντρικού Πλήκτρου ή Πλήκτρου Διακόπτης Σίγασης ή Πλήκτρου Έντασης ή Αντικατάσταση Μπαταρίας) και έχετε το Κινητό σας Τηλέφωνο...καινούργιο!!! 

ΑΙΓΙΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " ANATOLI HOTEL "

ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΥΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

SCRATCH-DINI ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MAGICHOLE

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ALL INSLUSICVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ELIOS HOTEL

 ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο στο Elios Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Eυρύχωρο Studio, μόνο με 99€ από 230€ ( Έκπτωση 57%)! Προσφέρεται Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό σε μορφή snack, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμός, Ούζο, Μπύρα και Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου πρός και από τη Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

ΚΟΥΡΕΜΑ-ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

ΠΙΣΤΟΛΙ ΒΑΦΗΣ ΣΠΡΕΙ MAGIC PAINT ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ IDEA HELLAS