ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ " ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ "

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ " LASERLINE CLINICS "

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ " WASH CENTER AVIN "

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ " HARMONY SPA "

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ " DEPY'S STYLE "

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-EXPRESS MANICURE-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΞΕΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ " MASSAGE ACADEMY CENTER "

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ " PRESTIGE HAIR & NAILSCARE "

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΡΟΥΞ " BLACKBIRD "

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ:ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ/ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ-ΣΤΟΛΙΔΙΑ-ΛΑΜΠΑΚΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΣΟΥΕΤ ΣΑΚΑΚΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ HEAT-SET CLASSIC

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ-ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΓΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ-ΡΟΛΟΓΙΑ GUESS


Γυναικείο Ρολόι Guess Collection A70003L1 - 299€ από 497€ (Έκπτωση 40%) για ένα όμορφο ρολόι Guess Collection (Swiss Made) από ανοξείδωτο ατσάλι, λευκό φίλντεσι με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία και μπρασελε από ανοξείδωτο ατσάλι και ροζ μπρονζέ λεπτομέρειες. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!
Γυναικείο Ρολόι Guess Collection I33501M1 - 239€ από 426€ (Έκπτωση 44%) για ένα κομψό ρολόι Guess Collection (Swiss Made) από ανοξείδωτο ατσάλι με ροζ επιχρυσωμένη στεφάνη και μαύρο καντράν με χρυσούς φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!
Γυναικείο Ρολόι Guess Collection I45502L1 - 329€ από 601€ (Έκπτωση 45%) για ένα εντυπωσιακό ρολόι Guess Collection (Swiss Made) από ανοξείδωτο ατσάλι με ροζ επιχρυσωμένη λεπτομέρεια και μαύρο καντράν με χρυσούς φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!
Aνδρικό Ρολόι Guess Collection A50005G1 - 359€ από 649€ (Έκπτωση 45%) για ένα όμορφο ρολόι Guess Collection (Swiss Made) από ανοξείδωτο ατσάλι, ασημί καντράν με ροζ χρυσούς φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία και καφέ δερμάτινο λουράκι με λευκή ραφή. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ


7,5€ για δύο (2) υαλοκαθαριστήρες σιλικόνης ή εναλλακτικά 10€ για τρείς (3), αθόρυβους, για κρυστάλλινη ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με επιλογή μεγέθους, για όλα τα μοντέλα και τις μάρκες αυτοκινήτων, από το Tapandaola.gr με αποστολή σε όλη την Ελλάδα και δωρεάν παράδοση στην Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 24€ και 36€.Έκπτωση 69%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΤΖΙΠ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΟΜΠΕΣ ΧΑΛΑΖΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΥΛΟ ΑΛΕΣΗΣ ΚΑΦΕ-COFFE GRINDER

ΕΛΑΤΗ ΖΑΓΟΡΙΟΥ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ " ΑΘΗΝΑ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ "

ΔΕΛΦΟΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ " HERMES HOTEL "

79€ για μία 3ήμερη απόδραση για 2 άτομα με ΠΡΩΙΝΟ με late check out σε δίκλινο δωμάτιο στο 3* HERMES HOTEL στους Δελφούς και ΔΩΡΕΑΝ ένα παιδί έως 8 ετών, για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο και τον Ελαιώνα της Άμφισσας και με εύκολη πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Αράχωβας. Από το ταξιδιωτικό γραφείο MEGIA TRAVEL στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 140€. Έκπτωση 44%

129€ για μία 3ήμερη απόδραση για 2 άτομα με ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ με late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας) σε δίκλινο δωμάτιο στο 3* HERMES HOTEL στους Δελφούς και ΔΩΡΕΑΝ ένα παιδί έως 10 ετών, για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο και τον Ελαιώνα της Άμφισσας και με εύκολη πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Αράχωβας. Από το ταξιδιωτικό γραφείο MEGIA TRAVEL στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 170€. Έκπτωση 24%

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΜΑΝΗΣ:ΞΕΝΩΝΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ " PHILOTHEA "

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΔΙΑΜΟΝΗ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ναύπλιο - εορταστικό : 115€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για όλη την εορταστική περίοδο.Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά! 
Ναύπλιο - εορταστικό: 182€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα για τις πιο ρομαντικές γιορτές.Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά! 
Ναύπλιο: 130€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά! 
Ναύπλιο: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά! 

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " CHATEAU ROND SUITES "

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΜΑΝΗΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ " ΞΕΝΩΝΑΣ PHILOTHEA "

4 Εορταστικές Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις στη Δροσοπηγή Μάνης τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα σε παραδοσιακές, αυτόνομες και αυτοεξυπηρετούμενες πέτρινες κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη θέα βουνού και θάλασσας στον Οικολογικό ξενώνα «Philothea», με 179€ από 360€ (Έκπτωση 50%) για έως ΚΑΙ 5 άτομα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, κατόπιν διαθεσιμότητας! Χαλαρώστε και απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες στη Μάνη!!!

ΚΕΧΡΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ " ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΙΓΟΤΑ "

ΑΕΡΟΠΟΛΗ ΜΑΝΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ " ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΙΝΗ "

ΤΡΙΚΑΛΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ " 4* AETON MELATHRON HOTEL "

ΕΛΑΤΗ ΖΑΓΟΡΙΟΥ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ " HOTEL ATHINA "

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ:ΔΙΑΜΟΝΗ " PENSION ACRONAFPLIA "

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ:ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ " ΤΟ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟ " ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ:ΦΑΓΗΤΟ-DELIVERY-ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ " EDAMAME "

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ " REX " ΝΙΝΟ-ΑΡΓΥΡΟΥ-ΛΑΙΔΗ ΑΝΤΖΕΛΑ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ " ΑΔΙΕΞΟΔΟ "

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ " THE WHITE FANTASY "