ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡ-ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΛΑΚΙ CLEAN STEP MAT

 15€ για το πιο εύχρηστο ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΑΚΙ εισόδου CLEAN STEP MAT σε καφέ χρώμα, που με τις εκατομμύρια απορροφητικές ίνες του απορροφά και συγκρατεί άμεσα νερό και βρωμιές από τα παπούτσια. Iδανικό για περιπτώσεις βροχής ή ποτίσματος, αλλά και για σπίτια με κατοικίδια και μικρά παιδιά. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 30€. Έκπτωση 50%


Αποκτήστε το πιο εύχρηστο "μαγικό χαλάκι" εισόδου! 15 ευρώ για το Clean Step Mat, το χαλάκι που συγκρατεί και απορροφά άμεσα το νερό και τις βρωμιές από τα παπούτσια με τις εκατομμύρια απορροφητικές ίνες του, από την Sulehria Store, αξίας 30 ευρώ - έκπτωση 50%. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!


 Clean Step Mat!!15€ από 30€ για ένα υπέρ-απορροφητικό χαλάκι, που απορροφά τη βρωμιά και το νερό, τέλειο αξεσουάρ για το σπίτι για τις βροχερές ημέρες, δεδομένου ότι θα κρατήσει τα πατώματα σας καθαρά και στεγνά με ευκολία, δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα ή 28€ από 33€ με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. 


ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ-ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5.50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑΣ ΣΕ DVD ΑΠΟ ΤΟ PHOTO PLUS

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ MANICURE ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ-PEDICURE ΜΕ ΑΠΛΗ ΒΑΦΗ-SPA ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ/ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΦΡΥΔΙΩΝ ΣΤΟ "BEAUTY AND STYLE"

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ BOLLYWOOD Η ORIENTAL ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "ARTISTIC STUDIO ORIENTAL EXPRESSION"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14,90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ EZ-JET WATER CANON

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 16ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ "ΑΝΕΜΟΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "HARD ROCK CAFE ATHENS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 44 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΥ DIPLOMAT ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

44€ για την αγορά ενός ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΥ DIPLOMAT μοντέλο DPL CH 7009 ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Με τρία στάδια θέρμανσης 750W/1250W/2000W. Διαθέτει ρυθμιζόμενο θερμοστάτη και λειτουργία turbo ανεμιστήρα που διασφαλίζει την ταχεία αύξηση της θερμοκρασίας του δωματίου και ένα πλήρες φάσμα της θερμότητας. Υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με μόνο 5€ επιβάρυνση. Από την εταιρεία EG ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ στην Πάτρα. Αρχικής αξίας 88€. Έκπτωση 50%

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 60ΕΥΡΩ ΓΙΑ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΕ ΤΕΣΤ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΨΥΧΟ&ΛΟΓΟΣ"

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΜΠΡΙΖΗ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ "PHOME ART" & "ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ HOME ART"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 53ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΑΚΕΤΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ CALVIN KLEIN

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11.9 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΑΜΠΑ ΜΕ 7LED ΦΩΤΑΚΙΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ/RF/ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 234 ΕΥΡΩ ΓΙΑ SMART PHONE ΜΕ 2 SIM/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 Πανελλαδικά: Βρέξτε το, ρίξτε το στα χώματα και στα πατώματα... εκεί, θα δουλεύει! Μόνο 234€ για το εκπληκτικό Smart phone με 2 sim Κινητό τηλέφωνο Haier W718 Android 4.0. Αδιάβροχο, Ανθεκτικό σε σκόνη, κραδασμούς, 3G, 2G, IP67, 4.0 ιντσών Capacitive TFT 800x480, GPS, 5.0 Mp κάμερα, CPU Cortex A9, Wifi, Java, Google Maps, Mp3, Mp4, bluetooth, 2 κάμερες, FM, ebook, Ελληνικό πληκτ/γιο και μενού. Σε Άσπρο χρώμα. Από την wap5 στον Αγ.Δημήτριο και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 325€ - Στην Καλύτερη Τιμή της Αγοράς !!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ&ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ