ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΣΙ ΛΙΚΟΝΗΣ Η ΑΠΟ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΜΙΚΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ "ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18,5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ IPHONE 4/4S(HANDSFREE-ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΜΑΥΡΗ Η ΛΕΥΚΗ ΘΗΚΗ)

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 13,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΧΡΥΣΟ(18Κ) ΚΟΛΙΕ ΣΕ ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ Η ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΥΣΟ

ΖΑΓΟΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "ARISTI MOUNTAIN RESORT&SPA"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ"

Εξασφαλίσαμε Νέα Last Minute Εισιτήρια από 24/10 έως 28/10!!! Μόλις από 15 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Διακεκριμένων, Προνομιακών και Λοιπών Θέσεων του Κορυφαίου & Φαντασμαγορικού Μουσικοχορευτικού Υπερθεάματος ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Ένας 35μελής Θίασος από Ηθοποιούς (Αντώνης Λουδάρος, Γιώργος Καπουτζίδης, Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος, Χαρά Κεφαλά κ.α.) Τραγουδιστές, Μουσικούς και Χορευτές - η Dream Team του Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου - που ζωντανεύει τις Περιπέτειες, τα Σουξέ και τους Έρωτες της Κυρίας Επιθεώρησης σε Σκηνοθεσία και Χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού με τον Γιώργο Κατσαρό στην Διεύθυνση της Ορχήστρας! Μία Εντυπωσιακή Υπεραραγωγή, με Πλούσια Σκηνικά και Μοναδικές Ερμηνείες, με Τραγούδι, Χορό, Γέλιο και Άθφονες στιγμές Διασκέδασης δημιουργώντας ένα πραγματικό Υπερθέαμα για όλη την Οικογένεια!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ YOGA-TANTRA Η 4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ iNTEGRAL YOGA

ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ-ΜΕ 32 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ 9ΕΥΡΩ ΣΤΟ "ALL MASSAGE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ GOURMET ΦΑΓΗΤΟΥ-ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΟ "CAFE BAR CUCINA COMUNALE"

Απολαυστικό Γεύμα, Δείπνο ή Lunch Break Αυθεντικής Gourmet Ιταλικής Κουζίνας, για Ένα ή Δύο Άτομα στην Κορυφαία New Entry πρόταση στο Κέντρο της πόλης, στον Εντυπωσιακό και Εξαιρετικά Μοντέρνο Χώρο του Café Bar Cucina Comunale στην Π.Π.Γερμανού! Μοναδικά Πιάτα με Απόλυτες Γεύσεις Αυθεντικών Ιταλικών Ζυμαρικών με Farfalle, Penne ή Tagliatelle, Λαχταριστή Ιταλική Pizza Δύο Ατόμων, Υπέροχες Σαλάτες και Επώνυμες Ετικέτες Λευκού ή Κόκκινου Κρασιού... σας Προσκαλούν στην πιο Bella Gustosa παλέτα Γεύσεων!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΩΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ "ΤΟ ΣΟΦΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ"

Για 2 Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ ανά άτομο) του άκρως Διδακτικού Θεάτρου για Παιδιά και Μικτού Είδους Κουκλοθέατρου, Το Σοφό Σώμα της Σοφίας στο Θέατρο Σοφούλη! Έπειτα από την Εξαιρετικά πετυχημένη Συνεργασία του Θεάτρου Σοφούλη με την Gala Οργάνωσις με την παράσταση Το Πέταγμα του Ίωνα φέτος συνεχίζουν, με Μία Υπέροχη Διαδρομή στο Ανθρώπινο Σώμα μέσα από τα Μάτια των Παιδιών, Παρέα με Κούκλες, Ηθοποιούς, Πολύχρωμες Εικόνες και πολλές Εκπλήξεις! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΒΑΦΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ/ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ&ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "STUDIO FEMELES"

Αποκτήστε Bλέμμα που Μαγνητίζει και Xαρίστε στον Eαυτό σας Ανανεωμένο και Εντυπωσιακό Look, με την Υπογραφή Ποιότητας του Ινστιτούτου Αισθητικής Studio Femeles στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο Κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7 ευρώ (από 16 ευρώ) για Μια Εντυπωσιακή Εφαρμογή Μόνιμης Βαφής Βλεφαρίδων (η τεχνική που κάνει θραύση σε όλες τις ηλικίες της Σύγχρονης Ελληνίδας Γυναίκας) για Πυκνές, Πλούσιες και Φυσικές Βλεφαρίδες! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 10 ευρώ (από 25 ευρώ) για Σχηματισμό & Βαφή Φρυδιών, για Γεμάτα, Πλούσια και Καλοσχηματισμένα Φρύδια ή για Μια Υπέροχη Εφαρμογή Περμανάντ Βλεφαρίδων για Γυριστές και Εντυπωσιακές Βλεφαρίδες... και πείτε Αντίο στη Μάσκαρα και το Μολύβι….!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΤΩΝ 2 ΜΠΡΟΣΤΙΝΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ 14ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΕΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PAINT BULL

Αποτελεσματική, Εντυπωσιακή και Πολύμηνη Λάμψη στο Αυτοκίνητο σας, με ταυτόχρονη Προστασία Χρώματος, από την Εξειδικευμένη Εταιρεία Paint Bull στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! Πρώτη Επιλογή μόλις με 9 ευρώ (από 40 ευρώ) για Ξεθάμπωμα των Δύο Μπροστινών Φαναριών του Αυτοκινήτου σας, για Άριστη Ορατότητα, Άνεση και Ασφάλεια στις καθημερινές Διαδρομές σας! Δεύτερη Επιλογή με 14 ευρώ (από 45 ευρώ) για Kέρωμα Αυτοκινήτου με Κερί Προστασίας για Λάμψη και Προστασία Χρώματος με τα Πιστοποιημένα Προϊόντα της εταιρείας 3Μ! Τρίτη Επιλογή μόλις με 29 ευρώ (από 100 ευρώ) για Επαγγελματικό Γυάλισμα - Κέρωμα Αυτοκινήτου Τριών Σταδίων, για Λάμψη και Προστασία Χρώματος & Σβήσιμο Γρατζουνιών και Μικροεκδορών & Επαναφορά Λάμψης του Χρώματος του Αυτοκίνητου, με τα πιστοποιημένα προϊόντα της εταιρείας 3Μ!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4 Η 8 ΩΡΙΑΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ FLAMENCO ΣΤΟ "ΦΙΞ IN ART"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 39ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 49ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ" ΣΤΟ "ΘΕΑΤΡΟΝ"

Το Paspadou.gr σας εξασφάλισε ακόμη 40 εισιτήρια με 8€ το άτομο για την παιδική παράσταση «Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ», που παρουσιάζεται στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»! Το έργο είναι της Μιμής Ντενίση και πρόκειται για ένα πρωτότυπο κείμενο, που εμπεριέχει κομμάτια από το αριστούργημα της Δέλτα «ο Μάγκας». Είναι ένας φανταστικός διάλογος ανάμεσα στην συγγραφέα και τον ήρωα της. Η προσφορά αφορά στην Κυριακή 27/10/2013 και με την αγορά του κουπονιού αξίας 1€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και στο ταμείο του θεάτρου θα πληρώσετε ακόμη 7€ το άτομο.  

Ν.ΣΜΥΡΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΕΙΟ "Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ"

ΜΑΡΟΥΣΙ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟ MENU 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ"

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ Η ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ "M&D COIFFURES"

ΣΕΠΟΛΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-24ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GEL ΜΕ TIPS Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ BY RIF"

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-16ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ/ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΜΑΚΙΓΙΑΖ-ΜΑΣΑΖ-SPA ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 149ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΡΟΛΟΙ "MICHAEL KORS"

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ "BLC4U"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 399ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ-ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ 100% ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΟΙΚΟΥ MICHAEL KORS

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 148ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ-ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ "MINI"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ&ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 149ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΡΟΛΟΙ MARC ECKO&14,90 ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ GADJET ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΕΙΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 18ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ Η ΓΙΑ MANICURE-PEDICURE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1000 ΤΕΤΡΑΧΡΩΜΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΙΑΣ ΟΨΗΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΚΤΑΜΗΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΡΤΑ-ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14,90 ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΤΗΣ ELEKOM

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΥΤΙΟΥ ΤΟΥ 1'' ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΤΗΣ HAPPY LIFE

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 460€ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ALIMARA 4*"

BANSKO:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ASTERA BANSKO HOTEL"


4ήμερη Χριστουγεννιάτικη απόδραση στο ASTERA BANSKO HOTEL and SPA, με πρωινό και δείπνο σε μπουφέ, δωρεάν μεταφορά στην terminal του teleferik και ελεύθερη χρήση των παροχών του spa.
Μοναδική Χριστουγεννιάτικη απόδραση για 5 μέρες στο ASTERA BANSKO HOTEL and SPA, με πρωινό και δείπνο σε μπουφέ, δωρεάν μεταφορά στην terminal του teleferik και ελεύθερη χρήση των παροχών του spa.

ΠΗΛΙΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PILION TERRA ESCAPE HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ&ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΤΡΟΦΕΣ