ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΘΕΙΟΣ ΒΑΝΙΑΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

 Η Μεγάλη και Sold Out Επιτυχία της σεζόν 2014-2015 στο Θέατρο Δημήτρης Χόρν της Αθήνας…έρχεται για λίγες μόνο παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη ! Μόλις με 12 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο για το Σπουδαίο & Αριστουργηματικό Έργο του Αντόν Τσέχωφ Θείος Βάνιας σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ με τις Εξαιρετικές Ερμηνείες των Πολυαγαπημένων Γιάννη Φέρτη, Γιάννη Βόγλη, Στέλιου Μάινα, Έρσης Μαλικένζου, Μαρίνας Ψάλτη, Μελίνας Βαμβακά, Αλεξίας Καλτσίκη & Χάρη Χαραλάμπους... στο Θέατρο Αριστοτέλειον! Ένα Υπέροχο Έργο που Έχει Μαγέψει το κοινό και έχει αποσπάσει Εξαιρετικές Κριτικές…σε Μία Παράσταση με έναν Αξιοζήλευτο Θίασο που θα μας Ταξιδέψει Μοναδικά στον Κόσμο του Θείου Βάνια, χαρίζοντας μας Συγκλονιστικές Στιγμές Θεατρικής Μαγείας! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΓΥΜΝΗ ΠΑΓΙΔΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΕΜΙΝΓΚ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΙΧ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΗΧΩΝ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ



 Η Υπέροχη Παιδική Παράσταση που ήδη έχει Μαγέψει πάνω από 20.000 Θεατές σε όλη την Ελλάδα… έρχεται για 3 Μόνο Παραστάσεις και στην Θεσσαλονίκη!!! Μόλις 8 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο για την Εξαιρετική Παιδική Θεατρική Παράσταση Ο Κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό Κουτί των Ήχων με τον πολυαγαπημένο τηλεοπτικά και θεατρικά Λευτέρη Ελευθερίου & τον Βραβευμένο (με Α' Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Παιδικού θεατρικού Έργου) Άγγελο Αγγέλου στο Θέατρο Αθήναιον! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ SKIPPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ SCANNER SAILING&SCANNER SAILING

ΖΑΚΥΝΘΟΣ(ΑΛΥΚΑΝΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " LETSOS HOTEL "

ΧΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LABYRINTH HOTEL

HAMAM-ORIENTALL MASSAGE-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "HEALTH AND SPA"

ΣΥΣΚΕΥΗ CELLULESS MD ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22,9 ΕΥΡΩ

 22,9€ για μία (1) συσκευή καταπολέμησης της κυτταρίτιδας Celluless MD Vacuum Therapy, που μειώνει εντυπωσιακά το λίπος και την κυτταρίτιδα σε γλουτούς, κοιλιά, πλάτη, χέρια και πόδια, με σύστημα αναρρόφησης 3 λειτουργιών με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το "Value4moneyproducts"! Bonus Δώρο για τους πρώτους 10 αγοραστές: ένας ατμομάγειρας για τον φούρνο μικροκυμάτων!

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΤΟ Ν.ΨΥΧΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ BRAZILIAN KERATIN

APPLE APPLE WATCH SPORT ΡΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΛΕΜΦΙΚΑ ΜΑΣΑΖ&SHIATSU ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΛΑΙΜΟΥ-ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

 19€ για 6 συνεδρίες αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν 2 λεμφικά χειρομασάζ,2 θεραπείες Slimming και 2 κρυοθεραπείες για στοχευμένη καταπολέμηση τοπικού πάχους και απώλεια πόντων, στον ανακαινισμένο χώρο (200 τμ.) του Ινστιτούτου αισθητικής της Δέσποινας Κυπραίου, στον Πειραιά. Αξίας 360€. Έκπτωση 95%.
 12€ για 1 μασάζ shiatsu προσώπου-λαιμού-ντεκολτέ, 1 ενυδάτωση προσώπου (μάσκα ενυδάτωσης και peeling) και 1 θεραπεία ματιών Eye Contouring Treatment, για αντιγυραντική και συσφικτική δράση, συνολικής διάρκειας 90 λεπτά, στο Studio αισθητικής της Δέσποινας Κυπραίου στον Πειραιά. Αξιας 80€. Έκπτωση 85%