ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ "LORETTO"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ-ΜΑΡΤΑΚΗΣ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ "FIX LIVE"

10€ για 1 εκπτωτικό κουπόνι για τραπέζι 6 ατόμων για να απολαύσετε τους Πλούταρχο, Κώστα Μαρτάκη, Ελεάνα Παπαϊωάννου στο Fix Live στη Θεσσαλονίκη. Δίνετε στο κατάστημα 110€ επιπλέον. Για Παρασκευές και Σάββατα. Από το Protopista.gr. Αρχικής Αξίας 10€.
Η Grandsales σας βγάζει έξω! Διασκεδάστε με το επιτυχημένο μουσικό σχήμα της σαιζόν, των Γιάννη Πλούταρχο μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, την Ελεάνα Παπαιωάννου και τον Ιωακείμ Φωκά, στο αγαπημένο Fix Live με εκπτωτικό κουπόνι των 10€ και εξασφαλίστε έκπτωση έως και 43%! Δίνετε απευθείας στο μαγαζί για Παρασκευή και Σάββατο μόνο 110€ ακόμη, για τα 6 άτομα! Η προσφορά ισχύει για 11/1, 12/1, 18/1 & 19/1! Γιατί αυτός ο χειμώνας προστάζει την παρέα να κάνει οικονομία στην τιμή, όχι στην διασκέδαση!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ&ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΔΙΑΙΤΕΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Απαλλαγείτε από τα Περιττά Κιλά των Γιορτών, με την πιο Ολοκληρωμένη & Οικονομική Πρόταση...Άμεσα, Υγιεινά & Αποτελεσματικά, με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Έμπειρου Διατολογικού Team του προβεβλημένου Πολυδύναμου Κέντρου Διαιτολογίας & Αισθητικής Sunbox στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Μόλις 19 ευρώ για Ένα Εξατομικευμένο Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής συνολικά 4 Συνεδριών, με 4 Εβδομαδιαία Διαιτητικά Προγράμματα, προσαρμοσμένα στις δικές σας Διατροφικές Ανάγκες & 4 Ανθρωπομετρικές Αναλύσεις Σύστασης Σώματος & 1 Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:FULL BODY MASSAGE "4US"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΑ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΑΛΛΑ.."

Για είσοδο ένος ατόμου στην άκρως επιτυχημένη παράσταση "Σ' αγαπάω, αλλά...", σε μία από τις παραστάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να προλάβετε (17/01 – 20/01 & 25/01 – 27/01, 1/02-03/02 & 8/01-10/02), τώρα και στην Θεσσαλονίκη στο Αριστοτέλειο Θέατρο, με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές: Αλέξανδρο Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Ιωσήφ Μαρινάκη στο Θέατρο Αριστοτέλειο! Μία προσφορά που θα την αγαπήσεις, αλλά …και που πρέπει να την προλάβεις!!! δε θα τη μετανιώσεις!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΖΗΝ ΜΠΟΥΦΑΝ LEVI'S

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ HIPHONE 4 4GS TV

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΤΟΠΙΚΗ ΒΑΦΗ ΕΚΔΟΡΩΝ ΓΩΝΙΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΟΝΟΖΥΓΑ IRON GYM/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΚΑΛΣΟΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ-ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΤΕΡ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΠΑΛΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ CUDDLE FLEECE ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ-ΖΩΔΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΛΚΑΛΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Επώνυμες Αλκαλικές Μπαταρίες στη Χαμηλότερη Τιμή της Αγοράς με Δωρεάν Παράδοση στο χώρο σας, από την Εξειδικευμένη Εταιρία Ηλεκτρονικού Εμπορίου DECORfresh! Πρώτη Επιλογή μόλις με 10,90 ευρώ (από 24 ευρώ) για 2 Συσκευασίες με 12 Αλκαλικές Μπαταρίες SONY Stamina Plus ΑΑ ή ΑΑΑ (Συνολικά 24 Μπαταρίες) με Δωρεάν Παράδοση στο χώρο σας! Δεύτερη μόλις με 14,90 ευρώ (από 36 ευρώ) για 3 Συσκευασίες με 12 Αλκαλικές Μπαταρίες SONY Stamina Plus ΑΑ ή ΑΑΑ (Συνολικά 36 Μπαταρίες) με Δωρεάν Παράδοση στο χώρο σας!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΔΙΚΑ-ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ SKI-SNOWBOARD

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:SET ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ STEREO IN-EARPHONES

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ/ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ MINI COOPER

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΟΡΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΠ-ΚΟΡΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:STICKY BUDDY 2 ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΒΡΩΜΙΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΞΕΣΟΥΑΡ-ΡΕΤΡΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:PC CAMERA 1600K PIXELS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ ΜΕ ΦΩΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:MP3 PLAYER-ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΠΙΕΡΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 60€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ανακαλύψτε έναν ξεχωριστό προορισμό με την καλύτερη προσφορά!Χαλαρώστε σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο , σε άνετα και όμορφα δωμάτια και αφήστε τα όλα πίσω σας! 
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι .O πιο παραδοσιακός οικισμός της Ελλάδας σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες , ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης και όχι μόνο!Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ. 
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 85€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι. O πιο παραδοσιακός οικισμός της Ελλάδας σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες , ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης και όχι μόνο!Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο βράδυ. 

ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΠΙΕΡΙΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΡΩΜΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "EUROSTARS INTERNATIONAL PALACE"

ΝΑΟΥΣΑ/3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "REMOS VILLAS"

ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΠΟΖΑΡ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "CHATEAU ROND"


Με θέα το όρος Καιμάκτσαλαν, απολαύστε ένα τριήμερο 2 ατόμων σε πολυτελή Junior Σουίτα στο Chateau Rond στην Λουτρόπολη Πόζαρ στην Αριδαία! Συμπεριλαμβάνεται πρωϊνό σε μπουφέ και γεύμα 2 ατόμων στο εστιατόριο Υδρόλιθος του ξενοδοχείου! Δωρεάν χρήση Πισίνας και Τζακούζι σε Prive χώρο!

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "VORAS RESORT HOTEL&SPA"

169€ από €340 (Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (Πρωινό & Μεσημεριανό ή Βραδινό) στο 4 αστέρων Voras Resort Hotel & Spa στο Καϊμακτσαλάν, που σύμφωνα με τα βραβεία κοινού του Conde Nast Traveller ψηφίστηκε 1o στην κατηγορία Mountain Retreat και 7o στο Top 50 Ξενοδοχείων στην Ελλάδα!!! Παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 25 λεπτών το καθένα και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε τρεις ημέρες σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!!

ΓΡΕΒΕΝΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΤΥΜΦΑΙΑ HOTEL"

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "TWO RIVERS COMPLEX"

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "FLORIMONT CASINO & SPA HOTEL 4*"

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: 26€ για ένα μάθημα Σκι ή Snowboard. Η μύηση στα μυστικά της χιονοδρομίας δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική και τόσο ασφαλής! Κάντε τα πρώτα σας βήματα ή τελειοποιήστε την τεχνική σας με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών! 

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "MONTAGNA VERDE"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ:ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ "METATISURA"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ-ΦΑΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ"

20€ για 1 εκπτωτικό κουπόνι για να απολαύσετε το Νότη Σφακιανάκη και τη Φανή Δρακοπούλου στην Ιερά Οδό. Ένα μοναδικό λαϊκό πρόγραμμα! Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον για Παρασκευή 18/1/13 και 110€ για Σάββατο 19/1/13. Αρχικής Αξίας 20€.
Ο Νότης Σφακιανάκης στην Ιερά Οδό!! 20€ εκπτωτικό κουπόνι, για να διασκεδάσετε σε τραπέζι έξι (6) ατόμων στην Ιερά Οδό παρέα με το Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος σας δίνει ραντεβού επιστρέφοντας στην αθηναϊκή νύχτα και σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, όπου ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του. Στο πλευρό του βρίσκονται η ταλαντούχα Φανή Δρακοπούλου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire που θα προσδώσουν rock ήχο και χαρακτήρα στο σχήμα, ο Βασίλης Δήμας και πολλοί άλλοι. Ισχύει για Παρασκευή 18/1/2013 - ή - Σάββατο 19/1/2013. Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον τη Παρασκευή - ή - 110€ επιπλέον το Σάββατο. Καλή σας διασκέδαση!!
Ο Νότης Σφακιανάκης στην Ιερά Οδό!!!!με 20€ εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να διασκεδάσετε σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, την Ιερά Οδό, όπου ο Νότης Σφακιανάκης ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του. Μέσα από τα τραγούδια θα ψυχαγωγήσει και θα καθηλώσει τους φίλους του από το πρώτο κιόλας λεπτό. Φέτος στο πλευρό του βρίσκονται η Φανή Δρακοπούλου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire. Η προσφορά Ισχύει μόνο για την Παρασκευή 18/01/2013 και το Σάββατο 19/01/2013 για τραπέζι 6 ατόμων !! Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον την Παρασκευή και 110€ το Σάββατο.
Νότης Σφακιανάκης στην Ιερά Οδό!! 20€ εκπτωτικό κουπόνι, για να διασκεδάσετε σε τραπέζι έξι (6) ατόμων με τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα και δίνει ραντεβού στους χιλιάδες θαυμαστές του στην Ιερά Οδό! Σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, την Ιερά Οδό, ο Νότης Σφακιανάκης ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του. Στο πλευρό του θα βρίσκονται η ταλαντούχα Φανή Δρακοπούλου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire που θα προσδώσουν rock ήχο και χαρακτήρα στο σχήμα, ο Βασίλης Δήμας και πολλοί άλλοι. Ισχύει για Παρασκευή 18/1 - ή - Σάββατο 19/1/2013. Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον τη Παρασκευή - ή - 110€ επιπλέον το Σάββατο. Καλή Διασκέδαση!!