ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΤΗΝΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "NINEMIA SUITES"

ΑΓΚΙΣΤΡΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ "NONTAS HOTEL"

Αγκίστρι: Ξε... Αγκιστρωθείτε τώρα από την καθημερινότητα της Αθήνας! Μόνο 69€ για να εξασφαλίσετε ένα ξεκούραστο 3ήμερο/2διανυκτεερεύσεις για 2 άτομα με ελεύθερο check οut, στο Nontas Ηοtel, στο Μεγαλοχώρι, στο Αγκίστρι. Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης ποδηλάτων, ενώ οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα θαλάσσια σπορ στην παραλία του Μύλου. Ισχύει για όλο τον Σεπτέμβριο. Από το Megia Τravel. Αρχικής Αξίας 110€ - Έκπτωση 37% !!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΑΖ "ZEN PALAIS:

ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "DIONISOS"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΚΤΥΠΩΣΗ 100 Η 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:πΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΣΚΥΛΩΝ "PET BEAUTE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΕΤ ΣΤΥΛΟ&ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ PIERRE CARDIN

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΚΟΣΜΗΜΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ CAMELEO

Πανελλαδικά: Έντονο χρώμα και λάμψη σε... μόνιμη βάση! Μόνο 4,50€ για μία μόνιμη Βαφή Μαλλιών Cameleo, μια σύγχρονη μόνιμη βαφή μαλλιών που εγγυάται έντονο χρώμα και λάμψη με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο. Χάρη στη νέα φόρμουλα παγιώνει τη δομή της τρίχας και προστατεύει το χρώμα των μαλλιών από το ξεθώριασμα. Χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά, χάρη στην ειδική σύνθεση για ενυδάτωση. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 9€ - Έκπτωση 50% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/TOP ΚΟΡΔΟΝΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ "HIP AND SPOILED" ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο με 27€ αποκτήστε ένα Τοπ με κορδόνι χρυσό εκρού (13397). Λιτό και απέριττο! Δώστε έμφαση στην εμφάνισή σας με το σικάτο πλούσιο χρυσό κορδόνι. Σε μέγεθος small ή medium. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 54€ - Έκπτωση 50% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/T-SHIRT&ΦΟΡΕΜΑ "HIP AND SPOILED"


Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 15€ για ένα Τ-shirt με κρόσσια λευκό (9181). Κάντε εντύπωση με το καταπληκτικό σχέδιο με κρόσσια. Αέρινο και απαλό, στο πιο uni χρώμα. Σε μέγεθος small/medium και medium/large. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 30€ - Έκπτωση 50% !!
Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 68€ για ένα Φόρεμα με τιράντα αλυσίδα χρυσή μπεζ (2335). Λεπτομέρεια και στυλ στην αλυσίδα! Φινετσάτο και όμορφο, στο πιο uni χρώμα. Σε μέγεθος small, medium και large. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 136€ - Έκπτωση 50% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ-ΜΠΡΙΚΙ ESPRESSO

ΑΜΟΡΓΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "GALAXY PENSION"

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "VARDIA BAY STUDIOS"

Διακοπές στην Φολέγανδρο ! Μοναδική Τιμή: 53€ ανά διανυκτέρευση σε standard Double Studio (δίκλινο) ή 68€ ανά διανυκτέρευση σε standard Triple Studio (τρίκλινο), με θέα θάλασσα, Continental πρωινό σε μπουφέ, καθώς και μεταφορά από και προς το λιμάνι, στη Φολέγανδρο, Vardia Bay Studios με ιδιωτική αμμώδη παραλία, για όλο τον Σεπτέμβριο. Εναλλακτικά μόνο με 20€ επιπλέον ανά διανυκτέρευση, μπορείτε να επιλέξετε να διαμείνετε σε Superior Double ή Triple Studio with Double View με όλες τις παραπάνω παροχές.

ΣΙΦΝΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΜΠΟΥΦΟΥΝΗΣ STUDIOS"

ΤΟΡΩΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "DOUVAS HOUS"

ΝΑΞΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "NAXOS MARE"

ΑΙΓΙΝΑ(αΓ.ΜΑΡΙΝΑ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΓΑΛΗΝΗ"

Αίγινα: Ξέγνοιαστη απόδραση κοντά στην Αθήνα! Μόνο με 89€ εξασφαλίστε ένα χαλαρωτικό 3ήμερο/2διανυκτεερεύσεις 2 ατόμων, στο ξενοδοχείο Γαλήνη στην Αγία Μαρίνα Αίγινας. Με πρωινό, Early check in και Late check out, κατόπιν διαθεσιμότητας, και πρώτο παιδί έως 5 ετών Δωρεάν. Περάστε ατέλειωτες ώρες στην roof pool και στο υδρομασάζ, δροσιστείτε στο pool bar και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μασάζ. Ισχύει για όλο τον Σεπτέμβριο. Από το www.YataxiDi.gr. Αρχικής Αξίας 120€ - Έκπτωση 26% !!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "EVLALIA STUDIOS&APARTMENTS"

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΚΑΤΕΡΙΝΑ STUDIOS"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΜΠΥΡΑΡΙΑ "CHEERS"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΥΚΗ:ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ "PARS RESTAURANT"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ "ΤΑ ΖΑΒΟΛΑΚΙΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-SPA ΠΡΟΣΩΠΟΥ-PEELING-ΜΑΣΑΖ "BEAUTY AND STYLE"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΡΩΝ/MANICURE-PEDICURE "CHIC AND BEAUTY NAILS"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΣΥΝΕΔΡΙΑ SOLARIUM-ΤΡΟΠΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΕΙ-ΑΝΔΡΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ "ΑΣΤΕΡΙ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΣΑΖ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ANTISTRESS BODY MASSAGE

ΑΘΗΝΑ:ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ

Αθήνα: Στο μάθημα αυτό γίνεται άριστο... ισπανικό! Μόνο 130€ για ένα 3μηνο (50 ώρες) ή 250€ για ένα 6μηνο (100 ώρες) στα Δίδακτρα Ολόκληρου του Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας σε όποιο επίπεδο επιλέξετε, DΕLE Α1, DΕLE Α2, DΕLE Β1, DΕLE Β2, DΕLE C1, DΕLE C2. Χρησιμοποιούνται διαδραστικοί πίνακες και τελευταία τεχνολογία, Τμήματα ενηλίκων και ανηλίκων. Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Multilingual στο Αιγάλεω (έναντι μετρό). Αρχικής Αξίας 265€ - Έκπτωση 51% !!