ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MONOPATIA MOUNTAIN RESORT"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΝΕΡΟΥ-ΜΠΟΥΚΑΛΙ/ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

BANSKO:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/BLENDER SHAKE N TAKE BOTTLE ΓΙΑ SMOOTHIES-MILKSHAKES

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΑΚΟΥΛΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΦΥΤΟ-PEELING

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΡΟ ΑΓΡΙΟΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ & ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/32GB USB MEMORY STICK

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DIAMOND RIVER RESORT&SPA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:USB HUB ΜΕ 4 ΘΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΟ 1 ΜΕΤΡΟ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/STRETCHING RELAXATION MASSAGE "BODY&HEALTH"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΑΡΩΔΑΜΟΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΤΡΑΠΕΖΙ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "FIX LIVE" ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ-GOIN'THROUGH-ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ REMOTE CONTROL 4 ΘΕΣΕΩΝ

ΑΘΗΝΑ-ΙΛΙΟΝ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ "E.G HAIR STYLING"

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "PANORAMA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΡΕΒΕΝΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SAMARINA RESORT"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/΄ΧΡΥΣΗ ΚΑΔΕΝΑ 14Κ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΜΕ ΡΟΖ SWAROVSKI ΖΙΡΓΚΟΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ TABLET PC ''Boxchip A13 A8 1.2G 7''

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΙΔΕΡΟ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΙΣΙΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΛΕΚΕΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ STAIN WAY&ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΣΚΟΥΠΑ SWIVEL SWEEPER G3


Πανελλαδικά: Τώρα και η σκούπα σας γίνεται... ασύρματη! Μόνο 28,90€ για να αποκτήσετε τη νέας γενιάς Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Swivel Sweeper G3, με πτυσσόμενο κοντάρι, εισχωρεί ακόμα και κάτω από έπιπλα, περιστροφή κεφαλής 360 μοίρες, πολύ ελαφριά και χωρίς καλώδια. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 60€ - Έκπτωση 52% !!

ΑΡΙΔΑΙΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "CHATEAU ROND SUITES 5*****"

Διακοπές στην Αριδαία, στο Chateau Rond Suites 5***** , πολυτελές ξενοδοχείο, μόνο 158€ από 360€, για καθημερινές. Τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) πολυτέλειας & χαλάρωσης σε δίκλινη σουΐτα. Βρίσκεται πολύ κοντά στα υαματικά λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι Αριδαίας. Περιλαμβάνεται ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό) & δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας. Η προσφορά ισχύει για τις εξής ημερομηνίες: 01/10/2013 - 10/12/2013 καθημερινές, από ΚΥΡΙΑΚΗ έως ΠΕΜΠΤΗ εκτός 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Έκπτωση για σας 59%

ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην ΑΡΙΔΑΙΑ. Στο πολυτελές Chateau Rond Suites 5*****, μόνο 178€ από 380€, για τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) πολυτέλειας & χαλάρωσης σε δίκλινη σουΐτα JUNIOR, ή 188€ σε δίκλινα σουίτα DELUX. Βρίσκεται πολύ κοντά στα υαματικά λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι Αριδαίας. Περιλαμβάνεται ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό) & δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας & υδρομασάζ. Η προσφορά ισχύει για τις εξής ημερομηνίες: 01/10/2013 - 10/12/2013, για Σαββατοκύριακα ΕΚΤΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Έκπτωση για σας 58%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-DISPENCER TOWEL-MATIC/ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΣΑΖ ΑΝΩ ΚΟΡΜΟΥ Η ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΔΙΩΝ Η ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ "MASSAGE ACADEMY CENTER"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΦΟΛΕΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

Πανελλαδικά: Τα πόδια σας θα σας... ευγνωμονούν για το υπέροχο δώρο που τους κάνατε! Μόνο 11€ για ένα ζευγάρι Θερμαινόμενες Παντόφλες Μικροκυμάτων, που δεν θα σας αφήσουν ποτέ πια με παγωμένα πόδια! Απλά τις τοποθετείτε στον φούρνο μικροκυμάτων, τις φοράτε και ξεχνάτε μια για πάντα το πρόβλημα των παγωμένων ποδιών. Ακόμα ανακουφίζει από πόνους σε ταλαιπωρημένα πόδια. Από το Ψαγμένο στον Κορυδαλλό και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 18€ - Έκπτωση 39% !!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 10 ΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΕ JOOMLA CMS

Αθήνα: Για να γίνεις ο... άρχοντας του δικού σου site! Μόνο 18€ για την παρακολούθηση Σεμιναρίου 10 ωρών στην Υλοποίηση Ολοκληρωμένων Ιστοσελίδων (Websites) με τη χρήση της πασίγνωστης πλατφόρμας Joomla CMS. Δημιουργήστε μία ιστοσελίδα μέσω του εύκολου και εύχρηστου περιβάλλοντος που σας παρέχει η Joomla, όπου θα μπορείτε να επεξεργάζεστε το περιεχόμενό του σε πραγματικό χρόνο πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Multilingual στο Αιγάλεω (έναντι μετρό). Αρχικής Αξίας 130€ - Έκπτωση 86% !!

ΑΘΗΝΑ-ΓΑΛΑΤΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ "Η ΝΑΞΟΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΙΝΙ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΒΡΑΣΜΟ ΑΥΓΩΝ

ΑΘΗΝΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ "ALL CUT ABOUT"


5€ από 14€ για 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών μαζί με Λούσιμο- Ή - 8€ από 28€ για 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε την εμφάνιση σας με τις επαγγελματικές υπηρεσίες του All Cut About στο Αιγάλεω. Έκπτωση 64%.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΚΤΥΠΩΣΗ 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ "PINAKES ON DEMAND"

ΝΑΟΥΣΑ(3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ/3ΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL AKRORION"

Πολυτελές Εορταστικό και όχι μόνο 3ήμερο ή 4ημέρο Απόδρασης στα Μαγευτικά 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, με 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε Deluxe Δωμάτιο με Τζάκι, Πρωινό & Μια Φιάλη Κρασί & Δυνατότητα Early Check in - Late Check Out (από 4/10 έως 8/12, συμπεριλαμβανομένης και της Περιόδου 26-28/10) στο Εντυπωσιακό και Διακριτικής Πολυτέλειας Hotel Akrorion! Απόδραση στη Φύση, στους πρόποδες του Βερμίου, για Μοναδικές Εξορμήσεις στην Πανέμορφη και Ιστορική Νάουσα και στο Απαράμιλλης Φυσικής Ομορφιάς Άλσος του Αγίου Νικολάου!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ BLENDER 3 ΣΕ 1

Για Ένα (1) Πολυχρηστικό Βlender 3 σε 1 της Elekom, το πλέον Απαραίτητο Εργαλείο για την Προετοιμασία Φαγητού ή Γλυκού στην Κουζίνα σας...με Δοχείο Μεγάλης Χωρητικότητας, Δοσομετρητή 500ml και Εξαρτήματα για Χτύπημα, Ανακάτεμα και Κοπή Συστατικών! Μοναδική Προσφορά για κάθε Σπίτι, στη Χαμηλότερη Τιμή της Αγοράς… για να Κόψετε, να Πολτοποιήσετε ή να Ανακατέψετε Σάλτσες, Μείγματα για Γλυκά, Παιδικές Τροφές, Χυμούς, Milkshake και Cocktails και να Απολαμβάνετε το Γεύμα, το Γλυκό ή το Ρόφημα της Επιλογής σας, Εύκολα, Γρήγορα και Οικονομικά, με την Εγγύηση Ποιότητας και Ασφάλειας της BNF Green Technologies με Δωρεάν Αποστολή στο Χώρο σας, σε όλη την Ελλάδα!  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

5μηνο ή 3μηνο Πρόγραμμα Μαθημάτων Γερμανικής Γλώσσας για Αρχάριους, Παιδιά Προσχολικής ηλικίας, αλλά και Ενήλικες που επιθυμούν να Αποκτήσουν Πτυχίο Πιστοποίησης Γλωσσικής Επάρκειας TELC, που Απαιτείται για όσους ενδιαφέρονται να Μεταναστεύσουν και να Εργαστούν στη Γερμανία! Μαθαίνεις Γερμανικά, Σωστά, Άμεσα και άκρως Οικονομικά, με Ένα Πρόγραμμα Δομημένο βάσει του Γερμανικού Εκπαιδευτικού Συστήματος, με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Κέντρου Γερμανικής Γλώσσας και Πολιτισμού FUTURA στην Καλαμαριά! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ "FAMOUS BAR RESTAURANT REMVI"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ "CINE κΟΛΟΣΣΑΙΟΝ "& "ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣ"

Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων για να Επιλέξετε Μία από τις Αγαπημένες Ταινίες της Εβδομάδας στο Cine Κολοσσαίον ή στον Θερινό Κινηματογράφο Ελληνίς στο κέντρο της πόλης... την Υπέροχη Μεταγλωττισμένη Παιδική Ταινία της Disney Αεροπλάνα, με τις φωνές των Γιώργου Καπουτζίδη και Ντορέττας Παπαδημητρίου... την Εξαιρετική Μεταγλωττισμένη Ταινία Στρουμφάκια 2, με τα Αγαπημένα Γαλάζια Πλάσματα να Επιστρέφουν στη Μεγάλη Οθόνη... και την Κορυφαία Κινηματογραφική Επιτυχία Το Τέλειο Χτύπημα από το Σκηνοθέτη του Αριστουργηματικού Σινεμά ο Παράδεισος, Giuseppe Tornatore, με τους Ντόναλντ Σάδερλαντ και Τζόφρι Ρας! 
Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... με την Απολαυστική Γαλλική Κωμωδία Τα Παλιόπαιδα , για τους Άνδρες που Μένουν πάντα Παιδιά… την Υπέροχη Ρομαντική Κωμωδία Έρωτας Είναι με τον πολυαγαπημένο Πιρς Μπρόσναν σε Σκηνοθεσία της Βραβευμένης με Oscar Σούζαν Μπίερ… και την Πρεμιέρα της Πολυσυζητημένης Ταινίας της Χρονιάς Jobs , με την Συγκλονιστική Ιστορία του Θρυλικού Ιδρυτή της Apple Steve Jobs, στην Εντυπωσιακή Διαδρομή της ζωής του... να σας Προσκαλούν σε Μαγευτικές Κινηματογραφικές Βραδιές!     

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΧΡΥΣΣΑΛΙΣ ΤΗΣ MSc ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ

Βγείτε από τα Αδιέξοδα που σας Βασανίζουν, Αναπτύξτε της Δεξιότητες σας, Αποκτήστε Βαθιά Γνώση για τον Εαυτό σας και Ισχυροποιήστε την Προσωπικότητα σας, με την Επιστημονική Πληρότητα του Πρότυπο Κέντρου Σωματικής Ψυχοθεραπείας και Υπνοθεραπείας Χρυσαλλίς της MSc Κυριακής Αγγελίδου, στο κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 14 ευρώ για Μία (1) Ατομική Συνεδρία Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων Διάρκειας 50'. Δεύτερη Επιλογή μόνο με 49 ευρώ για Τέσσερις (4) Ατομικές Συνεδρίες Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων Διάρκειας 50' έκαστη. Μία Υπερπολύτιμη Προσφορά για διαχείριση Άγχους, Κατάθλιψη, Φοβίες, Ψυχοσωματικά-Ψυχοσεξουαλικά Προβλήματα, Θέματα Οικογένειας, Διαζυγίου, κρίσεις Πανικού, Εργασιακό Στρες κ.ο.κ.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΨΥΞΗΣ ERGOSTAND ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/FULL BODY RELAXATION MASSAGE Η FULL BODY FOUR HAND RELAXATION MASSAGE

Χαρίστε στον Εαυτό σας τη Φροντίδα, την Απόλαυση, την Χαλάρωση και την Ευεξία...που του Αξίζει, σε Μοναδική Τιμή... στον ιδιαίτερης Αισθητικής Χώρο του Royal Studio στην Παύλου Μελά στο Κέντρο της πόλης μας! Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Full Body Relaxation Massage για να Αποβάλλετε την Ένταση και το Stress της καθημερινότητας! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 18 ευρώ (από 75 ευρώ) για να Zήσετε την Aπόλυτη Εμπειρία Ενός (1) Full Body Four Hand Relaxation Massage (Μασάζ με 4 Χέρια) με Δύο Θεραπεύτριες!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΩΣ 24000 BTU

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΓΡΙΟ-ΑΟΣΜΟ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ "SOLAR CARE"

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 180ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "CELENA SUITES"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/RUGGIES ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ