ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ-ΠΑΤΙΝΑΖ "PARADISE ICE RINK THESSALONIKI"

Διασκέδαση Απολαυστικής Δροσιάς....μέχρι Τελικής Πτώσεως στο Μεγαλύτερο Κλειστό Παγοδρόμιο με Φυσικό Πάγο στην Ελλάδα στο Paradice Ice Rink Thessaloniki! Απολαύστε μόλις με 5 ευρώ (από 11,5 ευρώ) Ένα (1) Aτομικό Ημερήσιο Eισιτήριο - All Day Pass για Απεριόριστο Πατινάζ με Πλήρη Εξοπλισμό καθώς & Ένα (1) Καφέ ή Ένα (1) Χυμό ή Ένα (1) Αναψυκτικό της επιλογής σας! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 16 ευρώ (από 33,5 ευρώ) για Ένα (1) Aτομικό Ημερήσιο Eισιτήριο - All Day Pass για Απεριόριστο Πατινάζ με Πλήρη Εξοπλισμό & Ένα (1) Μάθημα Ice Skating Δάρκειας 45' από Έμπειρο Εκπαιδευτή καθώς & Ένα (1) Καφέ ή Ένα (1) Χυμό ή Ένα (1) Αναψυκτικό της επιλογής σας!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ SCUBA DIVING

Mυηθείτε στα Μυστικά των Καταδύσεων Ανακαλύψτε τη Μαγεία του Scuba Diving και Γνωρίστε τη Συναρπαστική Ομορφιά του Υποβρύχιου Κόσμου από τους Καταξιωμένους και Πεπειραμένους Εκπαιδευτές του Διακεκριμένου Καταδυτικού Κέντρου Sani SeaWorld Diving Center στις Εγκαταστάσεις του SeaWorld στο Sani Resort στη Χαλκιδική! Πρώτη Επιλογή μόλις με 29 ευρώ (από 60 ευρώ) για Μια Βουτιά Κατάδυσης -Discover Scuba Diving- για Ένα Άτομο, Διάρκειας 120', με Ενημέρωση και Πρακτική Προετοιμασία με Καταδυτικό Εξοπλισμό για Αρχάριους! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 50 ευρώ (από 118 ευρώ) για Μια Βουτιά Κατάδυσης - Discover Scuba Diving- Δύο Ατόμων, Διάρκειας 120' με Ενημέρωση και Πρακτική Προετοιμασία με Καταδυτικό Εξοπλισμό για Αρχάριους! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Απόλυτη Διασκέδαση με Άρωμα Κρήτης, με Μουσική, Χορό και Κρητικό Τσιμπούσι……. σε τιμή GoodDeals! Μόλις 5 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου στο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 8 Ιουνίου, με τη Συμμετοχή του πολυαγαπημένου Μουσικού της Κρήτης Ψαραντώνη, καθώς και Κρητικών Παραδοσιακών Συγκροτημάτων, με Κρητική Κουζίνα και φυσικά με Άφθονη Ρακή ... στο Φράγμα της Θέρμης! Ένα Αφιέρωμα - Ταξίδι στην Μακραίωνη Ιστορία της Κρήτης, τον Πολιτισμό, την Παράδοση, τα Ήθη, τα Έθιμα και τη Φιλόξενη Ψυχή των Ανθρώπων της!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ "ΑΓΝΑΝΤΙ"

Ανοιξιάτικη Εξόρμηση στη Φύση, με μία Συναρπαστική Εμπειρία γεμάτη Δράση & Γεύσεις, σε έναν από τους ωραιότερους Προορισμούς Αναψυχής και Διασκέδασης για όλη την Οικογένεια και όχι μόνο... στην Αγροτουριστική Μονάδα και Πολυχώρο Αναψυχής Αγνάντι στο Λευκοχώρι! Πρώτη Επιλογή μόλις με 16 ευρώ (από 32 ευρώ) για Πλήρες Απολαυστικό Γεύμα Δύο ατόμων με Ποτό, στο Υπέροχο Πέτρινο Restaurant του χώρου! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 5 ευρώ (από 10 ευρώ) για Ένα Πλήρες Παιδικό Γεύμα με Αναψυκτικό ή Χυμό για Ένα (1) Παιδί! Τρίτη Επιλογή μόλις με 5 ευρώ (από 10 ευρώ) για Μία Αξέχαστη Βόλτα με Άλογο για Ένα Άτομο με τη συνοδεία Έμπειρου Εκπαιδευτή διάρκειας 25'! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ PARIS HILTON

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ OMEGA-3 1200MG PREMIUM QUALITY

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΑΚΟΙ ΜΕ ZOOM Κ ΔΥΝΑΤΟ LED/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ/ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Πανελλαδικά: Για να είστε... γάτα και στην παραλία! Μόνο 15,70€ για μία μεγάλη Τσάντα Αnimοb με χερούλι, διαστάσεων 50x36 εκ. για τα ψώνια, την βόλτα και την παραλία, από δερματίνη και σχέδιο ολόκληρη την γνωστή γάτα animοb. Διαλέξτε ανάμεσα σε τρία εκπληκτικά χρώματα, λευκό, κόκκινο και μοβ. Από την wap5 στον Άγιο Δημήτριο και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 22,50€ - Έκπτωση 30% !!
Πανελλαδικά: Δεν έχετε ποτέ ξαναδεί πιο πρακτικό... μπουκάλι! Μόνο 8,90€ για Πολυεργαλείο κουζίνας με 8 διαφορετικά εξαρτήματα σε σχήμα μπουκάλι. Έξυπνος και ελκυστικός σχεδιασμός, μοιάζει με ένα μπουκάλι, αλλά στην πραγματικότητα περιέχει 8 απαραίτητα εργαλεία κουζίνας σε ένα! Από την κορυφή του το μπουκάλι προς τα κάτω, αποτελείται από: χωνί, στίφτη, τρίφτη μπαχαρικών, για τρίψιμο φρέσκο τζίντζερ για παράδειγμα, μεγάλο τρίφτη-τεμαχιστή, για να ψιλοκόψετε πχ ένα αυγό για μια σαλάτα, τρίφτη τυριών, για να προσθέσετε ένα πασπαλίζουμε από φρέσκα παρμεζάνα για τα ζυμαρικά σας, μία λαβή / ανοιχτήρι, διαχωριστή αυγών, μια μεζούρα που μετρά μέχρι 420ml. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 20€ - Έκπτωση 56% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΑΣΗ-ΗΧΕΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ HORN STAND BIKE ΓΙΑ IPHONE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ/ΕΚΤΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ POSTER ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ΣΩΜΑΤΟΣ ROC

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ/CAMPING-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ PORTABLE USB KIT(ΜΕ MOUSE,MINI HUB,USB CONNECTOR,Κ.Α)

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "CHRISTIANNA STUDIOS"

ΑΓΚΙΣΤΡΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΦΛΟΙΣΒΟΣ"

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "9 MUSES SEA VIEW STUDIOS"

ΜΥΚΟΝΟΣ(ΚΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "EARTH AND SEA BOUTIQUE HOTEL"

ΑΝΔΡΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA KORTHI"

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "MOUZAKI PALACE HOTEL&SPA"

139€ από 290€ ( Έκπτωση 52%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Για 2 παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 8 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Relax Massage διάρκειας 20 λεπτών, 2 Συνεδρίες Solarium διάρκειας 10 λεπτών, ελεύθερη χρήση Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, Sauna και Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας!

ΑΙΔΗΨΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL KENTRIKON"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ "FOUR SEASONS"

Αθήνα: Όταν οι κουρτίνες πέφτουν... έρχονται οι τέσσερις εποχές! Μόνο 10€ για ένα εισιτήριο 2 ατόμων στην μοναδική συναυλία των Four Seasons στο Skullbar Live, στα Εξάρχεια (10 λεπτά από το μετρό Αμπελόκηποι). Περιλαμβάνει μπύρα, κρασί ή ποτό, 1 για κάθε άτομο, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κάτι άλλο επιπλέον! Support Band οι When Curtain Falls. Ζείστε μια μοναδική ελληνική ροκ βραδιά, που θα σας μείνει αξέχαστη, το Σάββατο 08/06/2013. Αποκλειστικά και Μόνο από το www.yaDeals.gr! Αρχικής Αξίας 16€ - Έκπτωση 38% !!

ΑΘΗΝΑ-ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΑΣΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ "ACTION SUMMER CAMP"

ΑΘΗΝΑ-ΘΗΣΕΙΟ:ΦΑΓΗΤΟ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ROOF GARDEN"

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΝΟΡΜΟΥ:ΝΤΟΝΑΤΣ "dENNIS DONUTS"

ΑΘΗΝΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ "SALON DE COIFFURE ΠΕΤΡΟΣ"

ΑΘΗΝΑ:FULL BODY MASSAGE "PAIN SOLUTION SYSTEMS"

ΑΘΗΝΑ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ KICK BOXING

ΑΘΗΝΑ:ΑΓΟΡΑ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ