ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "TRENDY HAIR" ΣΤΗ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΡΩΔΑΜΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ REJUVANCE ΣΤΟ "MYSTIC NEVERLAND" ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ "MONOPATIA MOUNTAIN RESORT"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ 319€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

 Λουτρά Πόζαρ - Λουτράκι Αριδαίας: 89€ για 3ήμερο για 2άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι και δωρεάν ξύλα σε πολυτελές ξενοδοχείο. Αναζωογονηθείτε στα καλύτερα ιαματικά νερά της χώρας. Χαρίστε ευεξία στον εαυτό σας απολαμβάνοντας το spa της φύσης!

 Λουτρά Πόζαρ - Λουτράκι Αριδαίας: 99€ για 3ήμερο για 2άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι. Περάστε ένα σαββατοκύριακο σε μία περιοχή μοναδικής ομορφιάς σε πανέμορφο και πολυτελώς ξενοδοχείο!


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΕ ΑΛΟΙΦΕΣ 3Μ-ΚΕΡΩΜΑ-ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΘΟΛΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ PAINTBULL

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "CHIC&BEAUTY NAILS"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ NATURAL FACE LIFT-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "QUANTUM Ψ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19€ ΤΕΛΑΡΩΜΕΝΟ ΚΑΜΒΑ 35Χ50 ΑΠΟ ΤΗΝ OXYGEN

 19€ ΓΙΑ ΤΕΛΑΡΩΜΕΝΟ ΚΑΜΒΑ 35Χ50 ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!! Η OXYGEN ξεκίνησε από ΤΩΡΑ να μετράει αντίστροφα για τον Άγιο Βαλεντίνο και σας προσφέρει την πιο ελκυστική τιμή για εκτύπωση αγαπημένου σας θέματος, σε τελαρωμένο ΚΑΜΒΑ διάστασης 35χ50 (διατίθενται και σε άλλες διαστάσεις με ανάλογες χρεώσεις). Αποκτήστε και χαρίστε ΤΩΡΑ οικονομικά και ποιοτικά, το έργο τέχνης που θα αντέξει στο χρόνο από την επιχείρηση Γραφικών Τεχνών OXYGEN στον Άλιμο. Αρχικής Αξίας 45€. Έκπτωση 58%.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10€ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "STUDIO VAILA'S AGGIGMA CENTER" ΣΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ" ΜΕ 55€ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΛΥΣΙΜΟ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "CAR WASH TEAM PAPADOPOULOS" ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

 11€ από 45€ για ένα μοναδικό πακέτο περιποίησης του αυτοκινήτου που περιλαμβάνει εσωτερικό & εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, κέρωμα με προϊόν Car Tech Νανοτεχνολογίας, καθαρισμός και απολύμανση της καμπίνας με όζον για την εξουδετέρωση βακτηριδίων και οσμών, καθαρισμός όλων των καθισμάτων (υφασμάτινων ή δερμάτινων με χρήση καθαριστικών Wurth με ειδικό γαλάκτωμα & αρωματισμό), απολύμανση air- condition και καθαρισμός σασί - Ή - 16 από 60€ για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες μαζί με ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ εσωτερικού χώρου, από τους ειδικούς στο Papadopoulos Car Wash team στον Κορυδαλλό. Έκπτωση 76%
 4€ για ένα εσωτερικό και εξωτερικό επαγγελματικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας στο χέρι με ενεργό αφρό, εξωτερικό κέρωμα, αρωματισμό καμπίνας και ολοκλήρωση με σιλικόνη ελαστικών, για μια πλήρη περιποίησή του αυτοκινήτου σας με maximum διάρκεια αποτελέσματος σε minimum κόστος! από το Papadopoulos Car Wash team, στον Κορυδαλλό. Αξίας 10€. Έκπτωση 60%.
 Super Offer! 29€ για ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου που περιλαμβάνει απομάκρυνση και αφαίρεση λεκέδων, συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών, κέρωμα, απολύμανση συστήματος κλιματισμού & αεραγωγών, απολύμανση και απόσμηση καμπίνας με όζον Ο3 καθώς και εξωτερικό πλύσιμο, για την ολική ανανέωση του αυτοκινήτου σας, από τους επαγγελματίες στο Car Wash Team Papadopoulos, στον Κορυδαλλό. Αξίας 60€. Έκπτωση 52%.
 Ολοκληρωμένος βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου που περιλαμβάνειαφαίρεση λεκέδων, συντήρηση εσωτερικών επιφανειών, κέρωμα, απολύμανσηκλιματισμού και αεραγωγών, εξάλειψη οσμών και εξωτερικό πλύσιμο στοχέρι με ενεργό αφρό!! Αστραφτερό αυτοκίνητο μόλις με 29€ απο αρχική τιμή 60€!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ARCADIA HOTEL" ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

 Αποδράστε στην Πανέμορφη Θράκη στο Arcadia Hotel! 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό και δείπνο, παιδί εώς 10 ετών ΔΩΡΕΑΝ και δωρεάν χρήση γυμναστηρίου και Sauna!! Χαλαρώστε στους πανέμορφους χώρους του Arcadia Hotel και γνωρίστε την Θράκη! 

 Αποδράστε στην Πανέμορφη Θράκη στο Arcadia Hotel! 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό και δείπνο, παιδί εώς 10 ετών ΔΩΡΕΑΝ και δωρεάν χρήση γυμναστηρίου και Sauna!! Χαλαρώστε στους πανέμορφους χώρους του Arcadia Hotel και γνωρίστε την Θράκη! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "SFERA" ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14€ ΓΙΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ΚΑΛΣΟΝ ΣΕ 7 ΧΡΩΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΩΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΣΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΙΦΙΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ/MANICURE-PEDICURE ΣΤΟ "SOFOULI CENTER"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ"

 Για Ένα Εισιτήριο για τις Τελευταίες Αποχαιρετιστήριες Παραστάσεις της Εντυπωσιακής και Ξεκαρδιστικής Μουσικοχορευτικής Παιδικής Παράστασης Ένα Μυστικό … που το ξέρουν ΟΛΟΙ από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Αριστοτέλειον την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου! Απολαύστε ένα Φαντασμαγορικό και Πρωτοποριακό Θέαμα, όπου με τη βοήθεια της Σύγχρονης Τεχνολογίας, των Τρισδιάστατων Κινούμενων Εικόνων (3D Αnimatoion), με Πρωτότυπη Μουσική και Φανταστικά Κουστούμια, περιγράφονται με Ιδιαίτερα Ευαίσθητο Τρόπο Ζητήματα που Απασχολούν τα Σημερινά Παιδιά και τις Οικογένειές τους! Ελάτε να ψιθυρίσουμε όλοι μαζί Ένα Μυστικό … που το ξέρουν ΟΛΟΙ… Δεν έχετε αγωνία να το μάθετε;

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΣΥΣΦΙΞΗ-ΤΟΝΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "ANASSA"

 Για Μία Ολοκληρωμένη και Δυναμική Θεραπεία Προσώπου με την Εφαρμογή του Επαναστατικού Μηχανήματος Cold Laser με Έγχυση Καθαρού Οξυγόνου, σε ιδανικό Συνδυασμό με Μάσκα Υαλουρονικού Οξέως και Βλαστοκυττάρων... για Λείανση των Ρυτίδων, Επιδερμική Σύσφιξη, Ανάπλαση, Αντιγήρανση, Άμεση Ανανέωση της Επιδερμίδας, και Τόνωση της Ελαστικότητας του Δέρματος και της Φωτεινότητας του για να Διατηρήσετε το Πρόσωπο σας, Νεανικό και Υγιές... με την Εγγύηση Αποτελέσματος Αντιγήρανσης και Λάμψης, από τις Πολυδύναμες Μονάδες Αισθητικής Άnassa στη Θεσσαλονίκη και στα Γιαννιτσά! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ"ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

 Χειμερινό 3ήμερο, Χαλάρωσης, Αναζωογόνησης και Απόλαυσης για 2 Άτομα σε Double Standard Room με Τζάκι, με Πλούσιο Πρωινό, Απεριόριστη Κατανάλωση Ροφημάτων καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας & Δυνατότητα Early Check in - Late Check out, στον Παραδοσιακό Ξενώνα Ιωάννου, στον Επίγειο Παράδεισο των Λουτρών Πόζαρ! Απολαύστε τη Μοναδική Εμπειρία του Νatural Spa, Χαθείτε στην Ομορφιά την Καταπράσινης Χλωρίδας ανάμεσα στα Ρυάκια με Γάργαρο Νερό και τα Αναβλύζοντα Ζεστά, Ιαματικά Νερά! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΟΙ ΣΟΥΒΛΑΚΕΣ" ΣΤΗ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ FALIRO SAFE PARK


 5€ για ένα πλύσιμο αυτοκινήτου, εσωτερικό και εξωτερικό στο χέρι, για πεντακάθαρο αυτοκίνητο στο Faliro Safe Park, αξίας 12€.

 15€ για ένα super πακέτο 10 υπηρεσιών για πλήρη μικροβιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας που περιλαμβάνει καθαρισμό με ξηρό ατμό, καθαρισμό των αεραγωγών του A/C, ενυδάτωση ταμπλό, απολύμανση καμπίνας και αντιμετώπιση των μικροβίων με γεννήτρια όζοντος, αρωματισμό καμπίνας, εξωτερικό πλύσιμο, υγρό κέρωμα και αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ, εξωτερικό υγρό κέρωμα κ.α., από τo "Faliro Safe Park" στο Παλαιό Φάληρο, αρχικής αξίας 45€ - Έκπτωση 67%!!!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑ ΕΡΓΑ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24,9€ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ UBOT CLEANING ROBOTO ΜΕ ΠΑΝΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΙΝΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 18€ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29€ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ CAVITATION

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΞΕΝΩΝΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΜΕ 89€