ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "BEAUTY SALON" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ

 24€ για 1 Ανταύγειες με ρεφλε, 1 Κούρεμα, 1 Φορμάρισμα και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και αποκτήστε μια μοναδική ευκαιρία ανανέωσης της εμφάνισης σας, στο φιλόξενο κομμωτήριο Beauty Salon στο Χαλάνδρι.Αξίας 65€. Έκπτωση 50%.
 25€ για 12 υπηρεσίες :4 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου), 4 Μάσκες Ενυδάτωσης και 4 Λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, για την διαρκή φροντίδα και εμφάνιση των μαλλιών σας στο υπέροχο κομμωτήριο Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αξίας 64€. Έκπτωση 61%.¨
25€ για 3 χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) και 2 κουρέματα (με επιλογή από γυναικείο-ανδρικό-παιδικό) μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών ,ένα πακέτο που αφορά όλη την οικογένεια και ανανεώστε εμφάνιση και διάθεση, στο κομμωτήριο Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αξίας 90€. Έκπτωση 72%.
 Best offer!!38€ για 1 βαφή μαλλιών σε όλο το κεφάλι,1 ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, 1 χτένισμα (ίσιωμα η φλου), 1 κούρεμα, 1 ημιμόνιμο manicure (χρώμα η γαλλικό) διάρκειας 3 εβδομάδων,1 pedicure spa(χρώμα η γαλλικό), 1 θεραπεία botox για αναγέννηση μαλλιών και 1 καθαρισμό /σχηματισμό φρυδιών για μία πνοή ανανέωσης και ανάδειξης της εμφάνισης σας από το κομμωτήριο Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αξίας 180€. Έκπτωση 79%.
15€ από 70€ για ένα Full Body Χαλαρωτικό μασάζ ή ένα Σουηδικό μασάζ ή ένα Full Body Θεραπευτικό μασάζ με ζεστό λάδι, διάρκειας 70 λεπτών, σε συνδυασμό με μία Θεραπεία Σοκολάτας για το πρόσωπο - 2€ κουπόνι και 13€ κατά την εξαργύρωση
 20€ από 80€ για ένα Βαθύ Καθαρισμό προσώπου ή πλάτης με ατμό και όζον, για γυναίκες και άντρες, για καθαρό δέρμα χωρίς πόρους και μαύρα στίγματα, για ενυδάτωση, σύσφιξη και λεύκανση, κατάλληλο για πρόσωπα με πρόβλημα ακμής και ΔΩΡΟ σχηματισμός φρυδιών και αποτρίχωση άνω χείλους, στο Beauty Salon - 2€ κουπόνι και 18€ κατά την εξαργύρωση
 Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας στο Κέντρο Αισθητικής Beauty Salon! Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και εφαρμόστε βαφή, ανταύγειες, κούρεμα, μάσκα, ίσιωμα ή φορμάρισμα, μόνο από 15 ευρώ !
 15€ για 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου διάρκειας 90 λεπτά και 1 θεραπεία λεύκανσης με οξέα φρούτων για τον σχηματισμό υγιούς κολλαγόνου και εξάλειψη πανάδων η μία θεραπεία ενυδάτωσης για φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο, στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αξίας 80€. Έκπτωση 76%.
 25€ για 1 ολοκληρωμένο βαθύ καθαρισμό με όζον και ατμό διάρκειας 50 λεπτά και 1 full body relaxing massage διάρκειας 35 λεπτά, για μια εμπειρία ανανέωσης και ομορφιάς στον χώρο του Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αξίας 110€. Έκπτωση 77%
 20€ για 2 ολοκληρωμένα manicure (χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμο βερνίκι διάρκειας έως 3 εβδομάδες και 2 αποτριχώσεις άνω χείλους ή 2 σχηματισμούς/Καθαρισμούς φρυδιών, για εντυπωσιακά άκρα γεμάτα λάμψη και γοητεία, στο κομμωτήριο Beauty Salon στο Χαλάνδρι. Αξίας 55€. Έκπτωση 64%.






ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ALWAYS BEAUTY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ IPL LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ