ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ YOGO PREMIUM FROZEN YOGURT

CINEMA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ " ΕΞΩΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΡΙΓΚΟΛΝΤ 2 " Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ " & " 1001 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ " ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ CINE ΒΑΚΟΥΡΑ



 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... με την Υπέροχη Κωμωδία Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ 2 με τους Αγαπημένους Ρίτσαρντ Γκιρ, Μάγκι Σμιθ κ.α…ή την Βραβευμένη Ταινία του Φρανσουά Οζόν Η Καινούρια Φιλενάδα με μια Ερωτική Ιστορία γεμάτη σασπένς….ή την Εξαιρετική Ταινία του Μπεντ Χάμερ 1001 Γραμμάρια με μια τρυφερή ιστορία όπου το Σκανδιναβικό Χιούμορ συναντά τη Γαλλική Κομψότητα…ή την Νέα Ταινία του Θρυλικού Κινηματογραφιστή Αλεχάντρο Χοδορόφσκι Ο Χορός της Πραγματικότητας! 

ΜΑΣΑΖ-ΧΑΜΑΜ-ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SILVER RAIN SPA"

 Απολαύστε την Απόλυτη και Υπερπολυτελή Εμπειρία του Silver Rain Spa με Τρία Μοναδικά και Πλήρη Πακέτα Ευεξίας και Αναζωογόνησης, σε ένα Χώρο 5 Αστέρων... με Full Body Χαλαρωτικό Massage, Prive Spa Σουίτα για 2 Άτομα, Υδρομασάζ, Sauna, Scrub Σώματος & Body Harmony Lemon Therapy… στο Πολυτελές Περιβάλλον του Silver Rain Spa στο 5* Andromeda Ambiance Hotel στο Κέντρο της πόλης μας! Απλά Επιλέξτε το Πακέτο που Ταιριάζει στις Προσωπικές Επιθυμίες σας...και Απολαύστε το...μόνοι ή με την συντροφιά σας!!! 

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " IRIA BEACH "

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ

 Μετά την Τεράστια, Χειμερινή Sold Out Επιτυχία στην Αθήνα, η πιο Επιτυχημένη Κωμωδία της Χρονιάς…Έρχεται να Μαγέψει και το Κοινό της Θεσσαλονίκης! Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο για να Απολαύσετε την Κορυφαία & Θεότρελη Οικογενειακή Κωμωδία Αμάρτησα για το Παιδί σου με τους Πολυαγαπημένους Σωτήρη Καλυβάτση, Θανάση Βισκαδουράκη, Ζήση Ρούμπο, Μαρία Ανδρούτσου, Γιάννα Ζιάννη, Πετρούλα Χρήστου, Αιμίλιο Ράφτη, Βασίλη Γιακουμάρο και Μάρκο Λεζέ, στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ ! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΙΟΣ" ΣΤΟ FIX FACTORY OF SOUND

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ(ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ-ΖΕΡΜΠΕΡΕΣ-ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΑ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ " FIORENTINO CREATIONS "

 Ο πιο Κλασσικός, αλλά και ο πιο Αγαπημένος τρόπος για να εκφράσεις την Αγάπη προς τη Μητέρα σου και όχι μόνο... Εντυπωσιακά, Επώνυμα & Ευωδιαστά, με την Κορυφαία Υπογραφή του Φημισμένου Ανθοπωλείου Fiorentino Creations, στην Μητροπόλεως, στην καρδιά της πόλης! Μόλις 7,5 ευρώ για Ένα Πανέμορφο Μπουκέτο σε 4 Χρώματα (Κόκκινο, Ροζ, Πορτοκαλί ή Κίτρινο), με Τριαντάφυλλα, Ζέρμπερες & Χρυσάνθεμα για τη Γιορτή της Μητέρας και όχι μόνο…και με Δυνατότητα Αποστολής στο χώρο που επιθυμείτε! 

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ LIVE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "MUSH ROOM" ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ COSMOS CLUB

ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ