ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ DISNEY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19,9€

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Διακεκριμένων, Προνομιακών και Λοιπών Θέσεων για να Απολαύσετε την Πολυαναμενόμενη Κορυφαία Mουσική Παράσταση Δεύτερο Πρόγραμμα σε Σκηνοθεσία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου με τους Αγαπημένους Μανώλη Μητσιά , Αφροδίτη Μάνου & Γιάννη Μηλιώκα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Μία Κορυφαία Μουσική Παραγωγή, με Ένα Υπέροχο Νοσταλγικό Ταξίδι, γεμάτο Εικόνες και Ήχους, από την Μουσική, Πολιτική και Αισθητική Ιστορία της Ελλάδας τα Τελευταία Εξήντα Χρόνια!!! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΣΗΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

MEDICAL ESTHETICS ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ/ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ/ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ-ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

 Νέο κατάστημα Medical Esthetics στον Χολαργό!!! 19€ για 20 Συνεδρίες δραστικής λιποδιάλυσης και λιπογλυπτικής σώματος που περιλαμβάνουν 8 Ultratone, 8 Cavitation, 4 λεμφικά massage με το χέρι διάρκειας 30 λεπτά, μαζί με δίμηνη διατροφολογική παρακολούθηση (εβδομαδιαία προγράμματα), λιπομετρήσεις και τεστ BMI, στο ολοκαίνουριο και μοντέρνο χώρο του Medical Esthetics (650 τμ.) στον Χολαργό (στάση μετρό). Αξίας 510€. Έκπτωση 96%.

ΠΕΥΚΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ/ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "IRENE STUDIOS"

 79€ από 160€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο Πευκί Ευβοίας, σε Studio με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Irene Studios! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται μια επίσκεψη σε ιδιωτικό Θεραπευτήριο στην Αιδηψό για χρήση πισίνας με Ιαματικά Νερά για 30 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την Πρωτομαγιά!