ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

WINE BAR "WINE GATE" ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ Κ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Η ΣΑΛΑΤΑ Η ΠΙΑΤΕΛΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙΩΝ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 139€ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "THESSALIKON GRAND"

 Περάστε ένα ονειρεμένο 3ήμερο την 25η Μαρτίου στη λίμνη Πλαστήρα! 139 ευρώ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο 5* Thessalikon Grand, που περιλαμβάνει πρωινό, χρήση του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου, της σάουνας & του χαμάμ, late check out και δωρεάν διαμονή δύο παιδιών ως 10 και 5 ετών αντίστοιχα, από το Megia Travel. ΧΩΡΙΣ ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ! Επικοινωνήστε με το ταξιδιωτικό γραφείο για την κράτησή σας!


 Πετάξτε χαρταετό... στη Λίμνη Πλαστήρα!139€ για να ζήσετε ένα υπέροχο 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε double room, απεριόριστη χρήση σάουνας και γυμναστηρίου και διαμονή ενός παιδιού έως 10 ετών δωρεάν, στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο 5 αστέρων "Thessalikon Grand" έξω από την διάσημη Λίμνη Πλαστήρα με ισχύ και Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου, σε αποκλειστική συνεργασία με το Megia Travel, αρχικής αξίας 209€ - Έκπτωση 33%!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "HEARTBREAK HOTEL" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΤΟΝ

ΠΗΧΕΟΚΑΡΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12€

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για Ένα (1) Εισιτήριο Προνομιακών Θέσεων και όχι μόνο, για το Κορυφαίο Διεθνές Gala Μπαλέτου σε Μία Σπάνιας Ομορφιάς Καλλιτεχνική Βραδιά Κλασσικού Χορού, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 16 Μαρτίου! Νέοι πρώην Χορευτές των Bolshoi, Σολίστ από το Κρατικό Θέατρο του Μεκλεμβούργου του Σβέριν, το Κρατικό Θέατρο του Λβιβ, το Εθνικό Μπαλέτο της Ιρλανδίας, το Junior Θεσσαλικό Μπαλέτο και Έλληνες χορευτές του GNB, παρουσιάζουν την Πρώτη τους Μεγάλη Παράσταση στη Θεσσαλονίκη! Ένα Διεθνές Gala με Pas De Deux και Variations με Ρεπερτόριο από Διάσημα Έργα όπως Δον Κιχώτης, Φλόγες του Παρισιού, Κουρσάρος, Κοπέλια, Κακοφυλαγμένη κόρη, Εσμεράλδα, Συλφίδα και άλλα!   

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΛΟΓΑΣ"

ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ MENU 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "FISH CO PLATTERS" ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ

ΠΑΣΧΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ELPIDA HOTEL

ΚΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "SANDY BEACH"

 ΠΑΣΧΑ στη Κω στο πιο όμορφο νησί της Δωδεκανήσου!149€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, με all inclusive (american breakfast, γεύμα στο εστιατόριο, poolbar snack και παγωτό, βραδινό μπουφέ, ταβέρνα με ψητά της ώρας, ποτά και αναψυκτικά), early check in και late check-out και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 12 ετών, για Πολυτελές all inclusive Πάσχα με όλες τις ανέσεις, σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας (με διακρίσεις στο trivago, zoover, neckermann) στο Sandy Beach Hotel & Family Suites, στο Μαρμάρι Κως. Αρχική Αξία 300€. Έκπτωση 50%.

 Κως το Πάσχα!!! 149€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, με all inclusive (american breakfast, γεύμα στο εστιατόριο, poolbar snack και παγωτό, βραδινό μπουφέ, ταβέρνα με ψητά της ώρας, ποτά και αναψυκτικά), early check in και late check-out και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 12 ετών, για Πολυτελές all inclusive Πάσχα με όλες τις ανέσεις, σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας (με διακρίσεις στο trivago, zoover, neckermann) στο Sandy Beach Hotel & Family Suites, στο Μαρμάρι Κως. Αξίας 300€. Έκπτωση 50%.

 149€ για 2 άτομα με 3 διανυκτερεύσεις (Μ. Παρασκευή, Μ. Σάββατο και Κυριακή Πάσχα) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, καθημερινό πρωινό - γεύμα και δείπνο, σνακ, απεριόριστα ποτά και καφές, early check-in & late check-out και ένα παιδί έως 12 ετών δωρεάν, στο ξενοδοχείο "Sandy Beach" στην Κω αρχικής αξίας 300€ - Έκπτωση 50%!!

ΡΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "OUAOU.GR"

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PAROS PARADISE APARTMENTS"

"Η ΜΑΡΙΝΕΛΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΒΕΜΠΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟ-ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Μόλις από 19 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Διακεκριμένων και Προνομιακών Θέσεων για να Απολαύσετε την πολυαναμενόμενη Κορυφαία Μουσικο-Θεατρική Παραγωγή Η Μαρινέλλα Συναντά τη Βέμπο (για την Παρασκευή 14/3, το Σάββατο 15/3 και την Κυριακή 16/3) με την Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού Μαρινέλλα, και τους Αντώνη Λουδάρο, Χρήστο Στέργιογλου, Τζένη Μπότση Χριστίνα Αλεξανιάν, Μιχάλη Μαρίνο, Αγορίτσα Οικονόμου, Χρήστο Πλαΐνη, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Τάσο Κωστή, Νεφέλη Ορφανού & 50 ακόμη Ηθοποιούς & Μουσικούς στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Μια Μεγάλη Μουσικο-Θεατρική Παραγωγή, στην οποία Συναντιούνται Δύο Μεγάλες Κυρίες του Ελληνικού Μουσικού Στερεώματος: η Μαρινέλλα και η Σοφία Βέμπο!!!  Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

 Μόλις από 15 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Διακεκριμένων, Προνομιακών και Λοιπών Θέσεων για να Απολαύσετε τις Τελευταίες Παραστάσεις της Κορυφαίας Μουσικο-Θεατρικής Παραγωγής Η Μαρινέλλα Συναντά τη Βέμπο (από την Τετάρτη 19 Μαρτίου έως και την Κυριακή 23 Μαρτίου) με την Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού Μαρινέλλα, και τους Αντώνη Λουδάρο, Χρήστο Στέργιογλου, Τζένη Μπότση Χριστίνα Αλεξανιάν, Μιχάλη Μαρίνο, Αγορίτσα Οικονόμου, Χρήστο Πλαΐνη, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Τάσο Κωστή, Νεφέλη Ορφανού & 50 ακόμη Ηθοποιούς & Μουσικούς στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Μια Μεγάλη Μουσικο-Θεατρική Παραγωγή, στην οποία Συναντιούνται Δύο Μεγάλες Κυρίες του Ελληνικού Μουσικού Στερεώματος: η Μαρινέλλα και η Σοφία Βέμπο!!! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "GELINA VILLAGE 5"