ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ " MOM'S COOKING " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΘΕΑΤΡΟ ΕΓΝΑΤΙΑ " ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μόλις 16 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια της Πολυβραβευμένης Παράστασης Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με τη μοναδική Νένα Μεντή (1ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης, 1ο Βραβείο Σκηνοθεσίας & 1ο Βραβείο Γυναικείου Ρόλου), στο Θέατρο Εγνατία! Η Μεγάλη Καλλιτεχνική & Εμπορική Επιτυχία των 2 τελευταίων ετών στην Αθήνα, με μια Υπέροχα Συγκινητική Παράσταση, που διηγείται μοναδικά τη ζωή της μεγάλης Στιχουργού και Ποιήτριας του Eλληνικού τραγουδιού... Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου! Μια Ιστορία με Μοναδικά Τραγούδια, που γράφτηκαν με Ψυχή από μια Γυναίκα που έζησε με Πάθος τη ζωή, μια Ιστορία που συνδέεται με τις μεγάλες και ιστορικές στιγμές της Πολιτικής και Κοινωνικής εξέλιξης στην Ελλάδα! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΡΙΖΙΚΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ " ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ + ΟΜΟΡΦΙΑ " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΜΑΤΙΩΝ " FEMININE CARE "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ / ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ MANICURE ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ Η ΧΡΩΜΑ H SPECIAL SPA MANICURE " ART CENTER "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 " TSOLAKI BEAUTY CENTER " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΤΡΕΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΚΛΙΠΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ TIMEX ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ

Ανδρικό Ρολόι Timex T2M761 - 105€ από 195€ (Έκπτωση 46%) για ένα ανδρικό ρολόι Timex από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες, και σημεία, μαύρο καουτσούκ λουράκι, χρονογράφο και ημερομηνία. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!

Ανδρικό Ρολόι TIMEX T2D951 - 99€ από 200€ (Έκπτωση 51%) για ένα αυτόματο ανδρικό ρολόι ΤΙΜΕΧ με ασημί κάσα και μαύρο δερμάτινο λουράκι.

Ανδρικό Ρολόι Timex T5G661 - 85€ από 148€ (Έκπτωση 43%) για ένα ανδρικό ρολόι Timex από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες, και σημεία, μαύρο καουτσούκ λουράκι, χρονογράφο και ημερομηνία.


Ανδρικό Ρολόι Timex T2J891 - 85€ από 155€ (Έκπτωση 45%) για ένα ξεχωριστό ρολόι Timex από ανοξείδωτο ατσάλι, ασημί μπρασελε, ασημί καντράν με ασημί δείκτες και σημεία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / MICRO NEEDLEROLLER - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Micro NeedleRoller - Επαγγελματική μέθοδος Ανανέωσης & Αντιγήρανσης. Ανανέωση, βελτίωση και αντιγήρανση της επιδερμίδας όπως εφαρμόζεται στα ινστιτούτα αισθητικής και ιατρεία, στην άνεση του σπιτιού σας! Το Micro NeedleRoller βοηθά την επιδερμίδα της σύγχρονης γυναίκας να αναζωογονηθεί σε βάθος και να απορροφήσει τα θρεπτικά και αντι-οξειδωτικά στοιχεία των καλλυντικών που χρησιμοποιεί. Μόνο 39,90€ με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από την ProfitStore.gr στην Πλατεία Αττικής και στο Νέο Κόσμο. Αρχική αξία 59,90€ - Έκπτωση 33%!!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΖΩΝΗ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ - ΕΦΙΔΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ SAUNA BELT / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ / HAIRMAKER PRO - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΒΙΒΛΙΑ " ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ / E-LEARNING

Για ένα (1) κουπόνι E- learning, το απόλυτο εργαλείο εκμάθησης Αγγλικών με διαδικτυακά μαθήματα για το 1o Επίπεδο, και από 1 έως 6 μήνες για την ολοκλήρωση του πακέτου σπουδών του, ή μόλις 49€ για τα 2 Επίπεδα από 2-12 μήνες, ή 69€ για τα 3 Επίπεδα από 3-18 μήνες ή μόλις 89€ για τα 6 Επίπεδα από 4-36 μήνες! Όχι άλλα φροντιστήρια! Τώρα άψογα αγγλικά στο δικό σας χώρο & χρόνο, απίστευτα φθηνά αλλά και κατοχυρωμένα, έξυπνα, εύκολα και με τον τρόπο που επιλέγουν την επιτυχία σε πάνω από 20 χώρες στον κόσμο! Η προσφορά ισχύει για όλη την Ελλάδα! Go e-learning! Go BLC4u!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ - ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΛΑΜΠΕΣ LED ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ " KORRES "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / USB LOVE STICK ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ " EMPORAKOS.GR "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΤΗΓΑΝΙ WOK " GO STORE "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - AUTOCAD - MS OFFICE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Κρέμα Gold με Φύλλα Χρυσού - Babaria SPF10 Gold Cream. Η Babaria Gold είναι μια κρέμα που περιέχει φύλλα χρυσού και φυτικά εκχυλίσματα και έχει ενυδατική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Χάρη στα θρεπτικά συστατικά της κρέμας, η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη της λάμψη & σφριγηλότητα και δείχνει πιο νέα! Μόνο 29,90€ με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από την ProfitStore.gr στην Πλατεία Αττικής και στο Νέο Κόσμο. Αρχική αξία 39,90€ - Έκπτωση 25%

Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου με Δηλητήριο Φιδιού, Babaria Snake Cream. Αντιρυτιδική κρέμα ενισχυμένης θεραπείας με βασικό συστατικό της ένα πεπτίδιο που βρέθηκε στο δηλητήριο του φιδιού Pit Viper. Ενυδατώνει σε βάθος, αναζωογονεί, αναπλάθει το δέρμα, αναστέλλει τις μυϊκές συστολές όπως και το botox! Μόνο 29,90€ με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από την ProfitStore.gr στην Πλατεία Αττικής και στο Νέο Κόσμο. Αρχική αξία 39,90€ - Έκπτωση 25%


Ενυδατική Κρέμα Αντιγήρανσης με Χαβιάρι Babaria - Caviar Cream. Λιποπρωτεϊνική κρέμα με εξευγενισμένα εκχυλίσματα χαβιάρι (αμινοξέα, πρωτεΐνες), βούτυρο karité, Aloe Vera και βιταμίνες. Το χαβιάρι ενισχύει την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας! Μόνο 29,90€ με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από την ProfitStore.gr στην Πλατεία Αττικής και στο Νέο Κόσμο. Αρχική αξία 39,90€ - Έκπτωση 25%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΔΙΠΛΗ ΑΓΩΓΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ - POWER HEALTH

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΜΑΛΛΙΩΝ " DAVINES AUTHENTIC REPLENISHING BUTTER FOR FACE, HAIR "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΤΟΠΙΚΗ ΒΑΦΗ ΕΚΔΟΡΩΝ - ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ " PAINTBULL " ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΣΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / 3 ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΜΕ ΚΟΥΜΠΩΜΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / MINI ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ NANO-TRITON HD

ΝΑΥΠΛΙΟ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " DIAS HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΗΛΙΟ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ - 3 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " EPIXENIA PANDOKOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΥΒΟΙΑ ( ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " VENUS BEACH " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " OREIADES SUITES " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Καλάβρυτα: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Δίπλα στον Βουραικό , σε μια πανέμορφη τοποθεσία, ιδανική για τους λάτρης της φύσης και όχι μόνο! Μια προσφορά που θα σας ανανεώσει πνευματικά και σωματικά! 

Καλάβρυτα: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio.Δίπλα στον Βουραικό , σε μια πανέμορφη τοποθεσία, ιδανική για τους λάτρης της φύσης και όχι μόνο! Μια προσφορά που θα σας ανανεώσει πνευματικά και σωματικά! 

Καλάβρυτα: 92€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια προσφορά στον πιο γραφικό χειμερινό προορισμό. Κάντε μια βόλτα με τον οδοντωτό, απολαύστε την τοπική κουζίνα σε γραφικά ταβερνάκια, πιείτε τον καφέ σας δίπλα στο τζάκι απολαμβάνοντας το υπέροχο τοπίο ! 

ΒΥΤΙΝΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " GRAND VYTINA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - ΚΑΣΤΑΝΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :114€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Ένα πανέμορφο χωριό φωλιασμένο ανάμεσα στον Χελμό και τη Ζήρεια, δίπλα στην λίμνη Δόξα , μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς που προσφέρει την απόλυτη ξεκούραση! Μια μοναδική προσφορά για να εξερευνήσετε την περιοχή!( Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο ) 

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα.Ένα πανέμορφο χωριό φωλιασμένο ανάμεσα στον Χελμό και τη Ζήρεια, δίπλα στην λίμνη Δόξα , μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς που προσφέρει την απόλυτη ξεκούραση! Μια μοναδική προσφορά για να εξερευνήσετε την περιοχή! ( Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο ) 

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :34€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα.Αφεθείτε στην μαγεία της φύσης, χαλαρώστε σε ένα γραφικό χωριουδάκι δίπλα στην Λίμνη Δόξα, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, με μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή ! ( ισχύει για διανυκτερεύσεις από Κυριακή έως Πέμπτη βράδυ ) 

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα . Ένα πανέμορφο χωριό φωλιασμένο ανάμεσα στον Χελμό και τη Ζήρεια, δίπλα στην λίμνη Δόξα , μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς που προσφέρει την απόλυτη ξεκούραση! Μια μοναδική προσφορά για να εξερευνήσετε την περιοχή!( Ισχύει για Παρασκευή - Σάββατο ) 

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :74€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα.Ένα πανέμορφο χωριό φωλιασμένο ανάμεσα στον Χελμό και τη Ζήρεια, δίπλα στην λίμνη Δόξα , μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς που προσφέρει την απόλυτη ξεκούραση! Μια μοναδική προσφορά για να εξερευνήσετε την περιοχή! ( Ισχύει από Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ )