ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ TANGO ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ TANGO CATEDRAL

ΣΕΤ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΠΥΤΖΑΜΑΣ NAUTICA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 32 ΕΥΡΩ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7,9 ΕΥΡΩ

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ " ΓΥΜΝΑΣΙΟ " ΣΤΗΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΤΟΥΡΤΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ-ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ Η ΜΙΛΦΕΙΓ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ MELINI ΣΤΟ Ν.ΨΥΧΙΚΟ

 9€ Μόνο για Μία Φρεσκότατη Σοκολατόπιτα ~ 1500gr ή ένα Λαχταριστό Προφιτερόλ ~1500gr ή για Ένα Μιλφέϊγ ~1500gr, από το Ζαχαροπλαστείο MELINI στο Ν.Ψυχικό! Επιλέξτε τη δική σας γεύση! Φρεσκότατες Γεύσεις για Όλα τα Γούστα, για Εσάς, για Όλη τη Παρέα, για Κάθε Γιορτή! Αρχικής Αξίας 17€ - έκπτωση 47%

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "GOLDEN BEAUTY" ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ/ΚΟΥΡΕΜΑ-ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

 6€ από 20€ μόνο για 1 Χτένισμα (απλό η βραδινό) ή 1 κούρεμα μαζί με το λούσιμο και μια μάσκα ενυδάτωσης-H- 8€ από 40€ για 1 Χτένισμα (απλό η βραδινό) και 1 κούρεμα για όλα τα μήκη μαλλιών, μαζί με μάσκα ενυδάτωσης λουσίματα, για πραγματικά εντυπωσιακό look, στο κομμωτήριο Golden Beauty στον Γέρακα. Αρχικής Αξίας 32€. Έκπτωση 70%
 10€ για 1 κούρεμα, 1 χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 λούσιμο, 1 μάσκα μεταξιού για ενυδάτωση και 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) για όλα τα μήκη μαλλιών, και αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο και οικονομικό πακέτο ανανέωσης, στο φιλόξενο κομμωτήριο Golden Beauty στον Γέρακα. Αρχικής Αξίας 46€. Έκπτωση 78%
 8€ για 1 ολοκληρωμένο manicure(χρώμα ή γαλλικό) ή 1 ολοκληρωμένο pedicure (χρώμα ή γαλλικό), με ημιμόνιμη βαφή διάρκειας έως 3 εβδομάδες για όμορφα και περιποιημένα άκρα, στο κομμωτήριο Golden Beauty στον Γέρακα.Αξίας 20€. Έκπτωση 60%.
 14€ για 1 Manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 Pedicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 αποτρίχωση άνω χείλους, με επαγγελματικά προϊόντα Εssie, για όμορφα άκρα και ανεβασμένη διάθεση, απολαμβάνοντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες του κομμωτηρίου Golden Beauty στον Γέρακα. Αρχικής Αξίας 50€. Έκπτωση 72%. 14€ Μόνο για Μία (1) Βαφή σε όλο το μήκος μαλλιών ή 25€ για Ανταύγιες, Ένα (1) λούσιμο, Ένα (1) κούρεμα Μία (1) Μάσκα ενυδάτωσης και (1) ένα χτένισμα, στο σύγχρονο ινστιτούτο αισθητικής Golden Beauty στο Γέρακα! Χρυσές Υπηρεσίες Ομορφιάς και Περιποίησης! Απολαύστε τις! Έκπτωση έως 69%

ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΠΟΥΦΑΝ HAWKE&CO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 65 ΕΥΡΩ

ΛΕΜΦΙΚΑ ΜΑΣΑΖ-ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ-ΠΡΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ-ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ VIVEZ LA BEAUTE

 38€ για 30 συνεδρίες Δραστικού Αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν 15 λεμφικά drainage για σύσφιξη και 15 συνεδρίες Slimming (Ηλεκτροθεραπείες) για μείωση του τοπικού πάχους και σύσφιξης, στο εξειδικευμένο ινστιτούτο αισθητικής και αδυνατίσματος Vivez la Beaute, στην Άνω Γλυφάδα. Αξίας 1500€. Έκπτωση 97%.

ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ATERON SUITES&SPA"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ BAR-RESTAURANT " ΜΑΝΤΖΑΡΟΥ 3 "

ΠΙΣΤΑ KART DRIVE PARK ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ-ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΡΤ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΟΥ REGENCY CASINO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ SUNBOX ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ & ΜΕ LASER ALEXANDRITE

  Δέρμα σαν Μετάξι...με Ανώδυνη, Ασφαλή & Οριστική Αποτρίχωση με το Διάσημο και Προηγμένο Σύστημα Laser Αποτρίχωσης Alexandrite 755, με Ψύξη για Αφαίρεση Πόνου... από το προβεβλημένο Πολυδύναμο Κέντρο Αισθητικής Sunbox στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Μόλις 29 ευρώ για Μια (1) Συνεδρία και Μια (1) Επαναληπτική Εφαρμογή σε Full Μπικίνι για Γυναίκες! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 60 ευρώ για Μια (1) Συνεδρία και Μια (1) Επαναληπτική Εφαρμογή σε Full Πόδια για Γυναίκες και Άνδρες! 
  Για Μια (1) Συνεδρία Αποτρίχωσης με Κερί σε Full Πόδια και Full Μπικίνι... και Ετοιμαστείτε να Αποκτήσετε Λείο και Μεταξένιο Δέρμα Απαλλαγμένο από την Ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα, από το Προβεβλημένο Πολυδύναμο Κέντρο Αισθητικής Sunbox στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ " ΛΕΥΚΟ ΡΟΔΟ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 15.90€ Μόνο για ένα Πλήρες Γεύμα δύο ατόμων με Απεριόριστο κρασί, στο Νέο Μουσικό Εστιατόριο Λευκό Ρόδο στου Ζωγράφου! Απολαύστε νέες γεύσεις δημιουργημένες με μεράκι, φρέσκα υλικά και φαντασία! Ζωντανή μουσική, κέφι και χορός! Μία όμορφη πρόταση για την έξοδό σας! Αρχικής αξίας 32€ - έκπτωση 50%
 15,9€ από 32€ για πλήρες menu 2 ατόμων που περιλαμβάνει 1 Σαλάτα, 3 Ορεκτικά, 2 Κυρίως Πιάτα & Απεριόριστο Κρασί, στο μουσικό εστιστόριο ''Λευκό Ρόδο'' στου Ζωγράφου - έκπτωση 50%!



ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ BRAZILIAN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ERGINA HAIR CENTER"

ΦΟΡΗΤΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 18 ΕΥΡΩ



ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ-ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE STAGE ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΓΚΟΤΣΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ " ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ " ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ " L'AHURI " ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ/ΞΕΝΩΝΑ ΜΥΘΟΣ

 3ήμερο 2 ατόμων, σε double room με τζάκι, welcome drink, ημιδιατροφή και χρήση υδρομασάζ και σάουνας, στο παραδοσιακό και πολυτελές ξενοδοχείο ΜΥΘΟΣ στο Ελατοχώρι Πιερίας, κοντά στο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο.

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ BOAZ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΦΟΡΗΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ POWER BANK ΓΙΑ SMARTPHONES-TABLETS-MP3 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ IDEA HELLAS

 24,9€ για μία εξωτερική πηγή ενέργειας (μπαταρία) Powerbank, σε λευκό χρώμα, χωρητικότητας 10000mAH και με 2 θύρες USB, που φορτίζει κινητά & όλες τις smart συσκεύες που διαθέτουν USB ενώ διαθέτει και εύχρηστο φακό LED, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την Hellasmart.gr, αρχικής αξίας 41€ - Έκπτωση 39%!!
< 
 Αποκτήστε το πιο χρήσιμο gadget για τους χρήστες smartphones! 7.9 ευρώ για την PowerBank, την φορητή επαναφορτιζόμενη USB μπαταρία 2000mAh που είναι συμβατή με όλες τις συσκευές που διαθέτουν θύρα USB φόρτισης, για να έχετε πάντα μαζί σας την πηγή τροφοδοσίας της αγαπημένης σας συσκευής, από την Idea Hellas. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!
 Αποκτήστε έναν φορτιστή - μπαταρία λιθίου Power Bank ώστε να έχετε πάντα μαζί σας την πηγή τροφοδοσίας της αγαπημένης σας συσκευής (όπως κινητά, mp3 players, PDA, Φωτογραφικές μηχανές, tablet κ.α. καθώς και οποιαδήποτε άλλη μπορεί να συνδεθεί με USB), με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία!

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ(HOODIE) GAP ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΜΑΣΑΖ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MEDI COLLAGEN

 17€ για ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου με ατμό ,υψίσυχνα, μασάζ προσώπου και θεραπεία αντηλιακών φίλτρων συνολικής διάρκειας 2 ωρών και χαρίστε στο πρόσωπο σας λάμψη και ενυδάτωση στον μοντέρνο και υπερπολυτελή xώρο του Medi Collagen 880 τμ. στο Κέντρο της Αθήνας!

 19€ για ένα Superlux πακέτο διάρκειας 120 λεπτών που περιλαμβάνει ένα μοναδικό Tropical full body massage συνδυασμός peeling Vanilla-Mango-Coconut oil,αρωματοβροχή και χαμάμ για ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων στο νέο υπερπολυτελές κατάστημα Medi Collagen 880 τ.μ στο Κέντρο της Αθήνας .Αξίας 138€.Έκπτωση 90%.

 17€ για ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου με ατμό ,υψίσυχνα, μασάζ προσώπου και θεραπεία αντηλιακών φίλτρων συνολικής διάρκειας 2 ωρών και χαρίστε στο πρόσωπο σας λάμψη και ενυδάτωση στον μοντέρνο και υπερπολυτελή χώρο του Medi Collagen 880 τ.μ στο Κέντρο της Αθήνας .Αξίας 60€.Έκπτωση 72%. 19€ για 8 συνεδρίες (μόνο 2,5€ ανά συνεδρία ) για ένα πακέτο αδυνατίσματος που περιλαμβάνει 4 συνεδρίες Ultraslim και 4 συνεδρίες Pressoslim διάρκειας 40 λεπτά η μια συνεδρία από το επιτελείο ειδικευμένων επιστημόνων του νέου και υπερπολυτελές καταστήματος Medi Collagen 880 τ.μ στο Κέντρο της Αθήνας .Αξίας 500€.Έκπτωση 86%. 29€ για ένα κορυφαίο πακέτο αδυνατίσματος που περιλαμβάνει 10 θεραπείες λιποδιάλυσης για χάσιμο πόντων και κυτταρίτιδας με μασάζ, θερμοκουβέρτα και μηχάνημα starvac (τύπου lpg), για να χάσετε έως 4 πόντους με κάθε συνεδρία ,στο νέο υπερπολυτελές και μοντέρνο κατάστημα Medi Collagen 880 τ.μ στο Κέντρο της Αθήνας .Αξίας 300€.Έκπτωση 90%.


ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ CORPO ATHLETICO ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL/BOLLYWOOD Η ΙΝΔΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ARTISTIC STUDIO ORIENTAL EXPRESSION