ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ " ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ "

Προσφορές Χαλάρωσης, Θεραπείας και Αναζωογόνησης, με την Υπογραφή Ποιότητας του Ινστιτούτου Αισθητικής και Ευεξίας Πολύτιμη Ομορφιά! Μόλις 11 ευρώ για να Απολαύσετε την Υπέροχη Εμπειρία Ενός (1) Full Body Aromatherapy Massage (Χαλαρωτικό Μασάζ Αρωματοθεραπείας) με Αιθέρια Έλαια, με Ενυδατικές Antistress και Aυτοθεραπευτικές Iδιότητες! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 16 ευρώ για την Μοναδική Ιεροτελεστία Ενός (1) Αυθεντικού και άκρως Θεραπευτικού Balinese Massage με Αιθέρια Έλαια! Τρίτη Επιλογή με 18 ευρώ για Μια (1) Ολοκληρωμένη Ευεργετική Συνεδρία Vip Σοκολατοθεραπείας Σώματος με Βάση το Φυσικό Κακάο και όλα τα Δραστικά του Συστατικά!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ " ΑΒΕΡΩΦ "

Χριστουγεννιάτικα Γλυκά, με Ολόφρεσκα Υλικά, Παραδοσιακές Συνταγές, Πλούσια Γεύση και ιδιαίτερα Αρώματα που θα Ενθουσιάσουν και τους πιο Απαιτητικούς...με την Φημισμένη Γευστική Υπογραφή των Ζαχαροπλαστείων Aβέρωφ σε δύο Κεντρικά Σημεία στη Θεσσαλονίκη! Πρώτη Επιλογή μόλις με 6,90 ευρώ (από 14 ευρώ) για 25 Λαχταριστά Μελομακάρονα σε Πλακέ Συσκευασία Δώρου με Χαρτί Πολυτελείας & Κόκκινη Υφασμάτινη Κορδέλα! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 7,50 ευρώ (από 15 ευρώ) για 30 Κουραμπιέδες με Φρέσκο Βούτυρο και Φρεσκοψημένο Αμύγδαλο σε Πλακέ Συσκευασία Δώρου με Χαρτί Πολυτελείας και Κόκκινη Υφασμάτινη Κορδέλα! Τρίτη Επιλογή μόλις με 8,50 ευρώ (από 17 ευρώ) για Ένα (1) Ταψάκι Σιροπιαστών (Διαμέτρου 22εκ), με επιλογή από Μπακλαβά ή Κανταΐφι ή Σαραγλάκι σε Συσκευασία Δώρου με Καρώ Χριστουγεννιάτικη Κορδέλα! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Εορταστική Απόλαυση στο Χωριό της Αγάπης! Ένα Μαγευτικό Θεματικό Πάρκο, σε έκταση 11.000 τ.μ., με ένα Μοναδικό Εορταστικό Σκηνικό, όπου Μικροί και Μεγάλοι, βιώνουν το Πνεύμα των Γιορτών, Διασκεδάζοντας και Δημιουργώντας! Πρώτη Επιλογή, μόλις με 1 ευρώ (από 2,5 ευρώ) για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για Παιδιά έως 12 ετών και Ένα (1) Ρόφημα! Δεύτερη Επιλογή, μόλις με 1,5 ευρώ (από 3 ευρώ) για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Ενήλικες και Ένα (1) Ρόφημα! Αγγίξτε το Πνεύμα των Χριστουγέννων, με Μοναδικές Εικόνες, Παιχνίδια, Ήχους και ένα Υπέροχο Εορταστικό Σκηνικό για όλες τις ηλικίες!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ Η ΜΑΣΑΖ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ " LOFI-EL "

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΙΔΕΕΣ - ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ " VIVA LA VITA "

ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ:ΡΟΛΟΓΙΑ NAUTICA


Ανδρικό Ρολόι Nautica A19550G - 155€ από 290€ (Έκπτωση 47%) για ένα αδιάβροχο ανδρικό ρολόι Nautica με κάσα και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι και μπλε καντράν με ασημί φωσφορἰζοντες δείκτες και σημεία. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!
Ανδρικό Ρολόι Nautica A19516G - 139€ από 245€ (Έκπτωση 43%) για ένα μοντέρνο ανδρικό ρολόι Nautica από ανοξείδωτο ατσάλι, ασημί καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και καφέ λεπτομέρειες, με καφέ δερμάτινο λουράκι και ένδειξη ημερομηνίας. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!
Ανδρικό Ρολόι Nautica A19513G - 145€ από 300€ (Έκπτωση 52%) για ένα ανδρικό ρολόι Nautica με κάσα και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, λευκό καντράν με μαύρους φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΜΙΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ MONTE CARLO 10W40

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Γ;Τ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΚΑΡΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ " S.I.C MAGMEDIAGROUP "

SET POKER / ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ

Κοιμηθείτε με ζεστασιά! 25€ για ένα ηλεκτρικό μονό θερμαινόμενο υπόστρωμα (0,90Χ1,50) ή δεύτερη επιλογή με μόλις 30€ για ένα ηλεκτρικό διπλό θερμαινόμενο υπόστρωμα (1,20Χ1,60). Η Ιδανική προθέρμανση του κρεβατιού ώστε να σας πάρει γλυκά και ζεστά ο ύπνος! Από την εταιρεία ΚΟΥΡΤΙΝΟΤΟΠΟΣ Home Stores στο Περιστέρι και την Ελευσίνα & με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά με 2 χρόνια εγγύηση & κατανάλωση 0.01€ ανά 10 ώρες σε 2 υπέροχα χρώματα (λευκό και μπεζ)!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΔΙΚΑ " ΑΥΤΑΚΙΑ " ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ - ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ SAM MILLS ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ:ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ Η ΠΡΟΣΩΠΟΥ ROC

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΜΑΡΚΕΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΣΟΧΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΤΕΠΑΝΙΑΚΙ ΜΕ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΚΑΠΑΚΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΡΕΠΙΕΡΕΣ HUMAN

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ IPAD Η 9'' TABLET

ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΔΩΡΑ:ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2013

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ-ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ LAPTOP

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΤΕΣ

PROIONTA:ΡΟΛΟΓΙΑ ΧΕΙΡΟΣ INTIMES WATCH

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Αράχωβα: 196€ για ένα 4ήμερο για 2 - 4 άτομα σε πετρόχτιστες κατοικίες.Ιδανική διαμονή για οικογένειες, ανεξάρτητες δίχωρες κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες στο Λιβάδι. Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα σε τιμή απλά καταπληκτική! 

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΩΝΕΣ " ΙΩΑΝΝΟΥ "

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " PALATAKI RESIDENCE "

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ:ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ "

Για 3ήμερη απόδραση δύο (2) ατόμων, με δύο (2) διανυκτερεύσεις, πρωινό και ένα (1) δείπνο ή, δεύτερη επιλογή με μόλις 120€ για 3ήμερο με δύο (2) διανυκτερεύσεις, πρωινό και (1) δείπνο για την περίοδο από 20-12-2012 έως 06-01-2013, ή τρίτη επιλογή, με 150€ μόνο για 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) με πρωινό και (1) δείπνο ή, τέταρτη επιλογή, με 165€ μόνο για 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) με πρωινό και (1) δείπνο για την περίοδο από 20-12-2012 έως 06-01-2013! Όλα, στα προσεγμένα, πεντακάθαρα και πανέμορφα δωμάτια του Ξενοδοχείου «Στις Καμάρες», στα γραφικά Ζαγοροχώρια και στο μεγαλύτερο παραδοσιακό χωριό τους, το Τσεπέλοβο! Αξέχαστη εκδρομή σε αξέχαστη τιμή!

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ΛΗΔΑ "

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΖΑΓΟΡΙ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ "

ΝΕΟΣ ΟΙΤΥΛΟΣ ΜΑΝΗΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ

4 Εορταστικές Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις στο Νέο Οίτυλο Μάνης τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα σε Πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με πρωινό στον Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι, με 149€ από 300€ (Έκπτωση 50%) για έως ΚΑΙ 4 άτομα! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ και γλυκό του κουταλιού ή ένα τοπικό τσίπουρο με μεζέ για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαλαρώστε και απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες στη Μάνη!!!

ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ

3 Εορταστικές ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα σε Αυτόνομες Κατοικίες με Τζάκι και υλικά για πρωινό στο Foufas Houses, με 89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) KAI για τα 2 άτομα! Προσφέρονται φρούτα και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για δύο παιδιά έως 10 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στο Παράλιο Άστρος και την εορταστική περίοδο!

ΜΕΘΑΝΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ " BOUTIQUE STUDIOS "

Γιορτές στα Μέθανα!! 100€ από 220€ για 5 ημέρες διακοπές (4 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων με Πρωινό ή 330€ από 1650€ διαμονή 30 ημερών για δύο άτομα με Πρωινό, στο Boutique Studios στα Μέθανα Τροιζηνίας. Απολαύστε την μοναδική εμπειρία ανάβασης στον κρατήρα του Ηφαιστείου, χαλαρώστε στις ιαματικές πηγές και γευτείτε καταπληκτικές σπιτικές συνταγές. Σε συνδυασμό με την φύση και της πανέμορφες θάλασσες τα Μέθανα αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για ξεκούραση. 

ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΦΩΤΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΖΗΣΗ "

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " ΓΚΟΥΡΑ "

ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " DIMITROPOULOS APARTMENTS "

4 Εορταστικές Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις στον Ελαιώνα Διακοπτού, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε Διαμέρισμα με Ημιδιατροφή (Πρωινό & Βραδινό) στο Dimitropoulos Appartments, με 196€ από 392€ (Έκπτωση 50%) KAI για τα 2 άτομα! Προσφέρεται 1 χυμός για καλωσόρισμα! Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική! Για 1 παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Χαλαρώστε και απολαύστε την ομορφιά του Διακοπτού για 4 εορταστικές ημέρες!!!

ΑΕΡΟΠΟΛΗ ΜΑΝΗΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " AREOS POLIS BOUTIQUE HOTEL "

149€ από 310€ (Έκπτωση 52%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε μπουφέ, στο Areos Polis Boutique Hotel στην Αρεόπολη Μάνης! Η προσφορά ισχύει και για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και σπιτικά γλυκά για καλωσόρισμα, 2 χαλαρωτικά Massage 30’ ή 1 Spa manicure για κάθε άτομο και 1 μπουκάλι Κρασί και 1 πιατέλα με τοπικά εδέσματα στο Τζάκι του ξενοδοχείου καθημερινά! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late Check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δώρο! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης και την εορταστική περίοδο!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΣΥΡΡΑΚΟ:ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΗΛΙΟ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ / ΞΕΝΩΝΕΣ " ΙΡΙΣ "

ΚΡΗΤΗ-ΕΛΟΥΝΤΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ:ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ " AQUARIUS "

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ " ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΥΚΝΟΣ "

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ " ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ " ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ - ΜΠΟΥΛΑΣ - ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ