ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΥΚΟΝΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

MANICURE-PEDICURE-SPA ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "HAIR AND BEAUTY SPA BY LIPOGEN"

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ESHOP/ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK/TWITTER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CREATEWEB

ΔΙΑΚΟΠΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΔΡΥΑΣ"

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ HUGO 4S ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "SAFE CASE"

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΕ LASER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "METRO BEAUTY LASER&SPA"

ΛΙΒΑΔΙ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 180€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων και έως 2 παιδιών σε ευρύχωρο διαμέρισμα στο Λιβάδι, δίπλα στο παγοδρόμιο και στο Χιονοδρομικό Κέντρο! Συμπεριλαμβάνεται πρωινό! Δυνατότητα early check-in, late check-out! Δωρεάν χρήση πινγκ-πονγκ, επιτραπέζιων και ηλεκτρονικών παιχνιδιών!!!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "NEVROS HOTEL RESORT&SPA"

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS-TECH

ΞΥΛΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ 40Χ50 ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΙΜΩΛΙΕΣ&ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5€

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ ALOE VERA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEDIASPIS"

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΟ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΝΙΚΙΑΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΜΕΖΟΝΕΤΑ Η STUDIO

ΝΑΥΠΛΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AMALIA NAFPLIO HOTEL"

 25η Μαρτίου στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 285€ από 570€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Ελεύθερη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά κατά την διάρκεια όλων των γευμάτων! Παρέχεται Ψυχαγωγικό πρόγραμμα παραμονή του Ευαγγελισμού με Ζωντανή Μουσική και Χορό, Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και παιδικές δραστηριότητες! Παρέχεται Eαrly check in στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΕΡΕΤΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ & ΓΙΑ 25ΗΜΑΡΤΙΟΥ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "NEGROPONTE RESORT"

 95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Negroponte Resort στην Ερέτρια, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Προσφέρεται ένα Καλάθι με Φρούτα και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο σας! Παρέχεται ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Ελεύθερη συμμετοχή σε πρόγραμμα Agua Gym, Pilates και Χορό καθώς και ελεύθερη χρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!

 95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Negroponte Resort στην Ερέτρια, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Προσφέρεται ένα Καλάθι με Φρούτα και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο σας! Παρέχεται ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Ελεύθερη συμμετοχή σε πρόγραμμα Agua Gym, Pilates και Χορό καθώς και ελεύθερη χρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!

ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ)ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "TALETON ECO BOUTIQUE HOTEL"

 99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, στο TALETON ECO BOUTIQUE HOTEL στους πρόποδες του Ταϋγέτου στη Λακωνία, 15 λεπτά από τη Σπάρτη! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες ηρεμίας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!

 99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, στο TALETON ECO BOUTIQUE HOTEL στους πρόποδες του Ταϋγέτου στη Λακωνία, 15 λεπτά από τη Σπάρτη! Παρέχεται Late check out στις 18:00, για να απολαύστε 3 ημέρες ηρεμίας!!!



ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ALEXANDRITE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ LASERMED CLINICS

 Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανώδυνης, Ασφαλούς & Οριστικής Laser Αποτρίχωσης με το πιο Διάσημο, πιο Γρήγορο και Προηγμένο Σύστημα Laser Alexandrite 755nm , για Γυναίκες (με Επιλογή από: Full Μπικίνι / Γάμπα - Κνήμη / Χέρια - Πήχης / Γραμμή Μπικίνι και Άνω Χείλος / Μασχάλες/ Άνω Χείλος και Πηγούνι) και Άνδρες (με Επιλογή από: Στήθος / Ώμους / Γάμπα - Κνήμη/ Χέρια - Πήχης / Μεσόφρυο και Κολάρο) με την Εγγύηση Άμεσου και Ολοκληρωμένου Αποτελέσματος του Εξειδικευμένου Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Lasermed Clinics !  

ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ & ΓΙΑ 25ΗΜΑΡΤΙΟΥ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ"

 75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην καρδιά της Αράχωβας, σε Δίχωρο Διαμέρισμα 50τμ με Τζάκι και Πρωινό, στο Ξενώνα "Το Πατρικό"! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι παραδοσιακό Τσίπουρο για το καλωσόρισμα! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 3 ημέρες την φυσική ομορφιά της Αράχωβας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!


 75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην καρδιά της Αράχωβας, σε Δίχωρο Διαμέρισμα 50τμ με Τζάκι και Πρωινό, στο Ξενώνα "Το Πατρικό"! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι παραδοσιακό Τσίπουρο για το καλωσόρισμα! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 3 ημέρες την φυσική ομορφιά της Αράχωβας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "PAELLA BARCELA" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ PAELLAS


 Απολαύστε Ισπανική Paella μόνο με 11€ από 20€ για ένα γεύμα για δύο άτομα που περιλαμβάνει 2 αυθεντικές Paellas ελεύθερης επιλογής με συνοδεία σαλατικών, μία πράσινη σαλάτα και ένα καραφάκι σαγκρία στο ιστορικό Paella Barcelona στο Παγκράτι!!! Η προσφορά ισχύει για παράδοση στο σπίτι (delivery), παραλαβή από το εστιατόριο ή κατανάλωση στο εστιατόριο.

 11€ απο 20€ για 2 αυθεντικές ισπανικές Paellas ελεύθερης επιλογής με συνοδεία σαλατικών & 1 extra Σαλάτα στο ιστορικό ''Paella Barcelona΄΄ στο Παγκράτι - έκπτωση 45%! Η προσφορά ισχύει για παραλαβή από το εστιατόριο ή κατανάλωση στο εστιατόριο

SPY ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ANTIGIRANSIS"

ΤΑΙΝΙΑ DALLAS BYERS CLUB ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ "CINE ΒΑΚΟΥΡΑ"

ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ&ΓΕΡΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 199€ για 5 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) για 21 - 25 Μαρτίου σε μία από τις ομορφότερες και μαγευτικότερες πόλεις του κόσμου, την Κωνσταντινούπολη, σε ένα ταξίδι που περιλαμβάνει μεταφορά προς και από την Πόλη με σύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία, διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρωινό, εκδρομές και ξεναγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό, διοργάνωση της νυχτερινής διασκέδασης και κρουαζιέρας στο Βόσπορο και ασφάλεια ταξιδιού από την Team Travel!

ΚΩΜΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΣΙΣ

Ο Κρατερός Κατσούλης και ο Πέτρος Λαγούτης, συναντιούνται επί σκηνής, στην ανατρεπτική κωμωδία «Μονογαμία», που παρουσιάζεται για λίγες μόνο παραστάσεις, στο θέατρο Άνεσις. Εισιτήριο γενικής εισόδου, 10€/ άτομο.

 10€ για είσοδο ενός ατόμου στην κωμική παράσταση ''Μονογαμία'' του Χιλιανού Μάρκο Αντόνιο Ντε Λα Πάρρα, με πρωταγωνιστές τους απολαυστικούς Κρατερό Κατσούλη και Πέτρο Λαγούτη, που πραγματεύεται με τόλμη και χιούμορ το θέμα των σχέσεων & της ερωτικής πίστης, στο ''Θέατρο Άνεσις'' στους Αμπελόκηπους, αρχικής αξίας 15€ - Έκπτωση 33%!!

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ DANCE ANGELS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ

ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ