ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ/ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "ΜΠΛΕ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΚΩΜΩΔΙΕΣ "Η ΕΙΛΥΘΙΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΣΙΝΕΜΑ "Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ"/CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

Μόλις 8 ευρώ για Δύο Εισιτήρια (4 ευρώ κατά άτομο), της Βραβευμένης και Υποψήφιας για Oscar Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας Ο Έρωτας της Βασίλισσας (Α Royal Affair) του Ελληνικής Καταγωγής Δανού σκηνοθέτη Νικολάι Αρσέλ, Δημιουργού της Τριλογίας Το κορίτσι με το τατουάζ ... στο Cine Κολοσσαίον! Μία Εκπληκτική Ταινία Εποχής, με Βραβεία Α' Ανδρικού Ρόλου και Καλύτερου Σεναρίου στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, που έσπασε κάθε Ρεκόρ Εισιτηρίων σε Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία και Γαλλία, ενώ πρόσφατα απέσπασε Υποψηφιότητα και για τη Χρυσή Σφαίρα!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ"

Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ κατά άτομο) της Εντυπωσιακής Νέας Παραγωγής και Διαδραστικής Παιδικής Παράστασης Το Νησί των Θησαυρών, μεταφορά του Ομώνυμου Κλασικού Μυθιστορήματος στο Θέατρο Κολοσσαίον! Μια Μαγευτική Θεατρική Παράσταση... μια Διασκευή για όλη την Οικογένεια, που υπόσχεται Αληθινή Περιπέτεια και ένα Ταξίδι σε Κόσμους Διαφορετικούς που διεγείρουν την Παιδική Φαντασία, καθώς μέσα από το Διαδραστικό Παιχνίδι διαμορφώνουν τα ίδια το Τέλος της Ιστορίας! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΛΥΣΙΜΟ-ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ "QUICK IRON"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΞΕΣΟΥΑΡ/ΚΡΑΝΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Αποκτήστε το εκπληκτικό σετ των ελβετικών μαχαιριών "Royalty Line " άριστης ποιότητας από ανοξείδωτο ατσάλι με κεραμική επίστρωση και 25 χρόνια εγγύηση, καθώς και ειδικό εργαλείο ξεφλουδίσματος (αποφλειωτη) σε κάθε σετ, με πανελλαδική αποστολή άμεσα στο χώρο σας από την ''TV Market'' - έκπτωση έως 85%!!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΟΥΤΙΕΝ STRAPLESS BRA/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:E-LEARING ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ(ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ)

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ/ΤΕΛΑΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΜΒΑΔΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΛΦΑ ΛΙΠΟΙΚΟ ΟΞΥ/ROLL-ON GEL ΜΕ ΑΛΟΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ/ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ/ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ


23.9€ για ένα Ασημένιο Δαχτυλίδι σε χρώμα μπρονζέ με εντυπωσιακές λευκές πέρλες!! Από την hellas-style! Mε δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής! Στην καλύτερη τιμή της αγοράς!!
13.9€ για ένα Ασημένιο Μονόγραμμα με ζιργκόν και με αλυσίδα!! Ιδανικό δώρο τόσο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και για εσάς! Από την hellas-style! Mε δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής! Στην καλύτερη τιμή της αγοράς!! 


19.99€ για ένα Ασημένιο Mεταγιόν, με αλυσίδα!! Σε σχήμα λουλούδι, με εντυπωσιακά ζιργκόν, σε λευκό χρώμα! Από την hellas-style! Mε δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής! Στην καλύτερη τιμή της αγοράς!!

19.99€ για ένα Ασημένιο Κόσμημα Σταυρός με αλυσίδα!! Με δύο εντυπωσιακά ζιργκόν, σε μοβ χρώμα! Από την hellas-style! Mε δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής! Στην καλύτερη τιμή της αγοράς!!

29.90€ για ένα Ασημένιο Κόσμημα, με πολύχρωμα ζιργκόν και αλυσίδα!! Μπείτε στο πνεύμα της άνοιξης! Από την hellas-style! Mε δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής! Στην καλύτερη τιμή της αγοράς!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΦΟΡΜΑΣ HOLLISTER/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ(ΔΙΣΠΗΛΙΟ):ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA DEL LAGO BOUTIQUE"

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Αστυπάλαια 13/05 - 25/06: 88€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια μοναδική εκδρομή στο πανέμορφο αυτό νησί σε τιμή μοναδική! Εξερευνήστε την και ζήστε την ομορφιά του! 
Αστυπάλαια - Πάσχα : 172€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό & ενοικίαση αυτοκινήτου.Εξερευνήστε το πανέμορφο νησί με τον καλύτερο και τον οικονομικότερο τρόπο! Μια καταπληκτική τιμή ένα πακέτο διαμονής & ενοικίασης αυτοκινήτου! 
Αστυπάλαια - Πάσχα : 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό & ενοικίαση αυτοκινήτου.Εξερευνήστε το πανέμορφο νησί με τον καλύτερο και τον οικονομικότερο τρόπο! Μια καταπληκτική τιμή ένα πακέτο διαμονής & ενοικίασης αυτοκινήτου! 
Αστυπάλαια - Πάσχα: 98€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια μοναδική εκδρομή στο πανέμορφο αυτό νησί σε τιμή μοναδική! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και περάστε το Πάσχα σε κλίμα καλοκαιρινό! 
Αστυπάλαια - Πάσχα: 74€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια μοναδική εκδρομή στο πανέμορφο αυτό νησί σε τιμή μοναδική! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και περάστε το Πάσχα σε κλίμα καλοκαιρινό! 

Αστυπάλαια - 13/05 - 25/06 : 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό & ενοικίαση αυτοκινήτου.Εξερευνήστε το πανέμορφο νησί με τον καλύτερο και τον οικονομικότερο τρόπο! Μια καταπληκτική τιμή ένα πακέτο διαμονής & ενοικίασης αυτοκινήτου! 
Αστυπάλαια 13/05 - 25/06 : 148€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό & ενοικίαση αυτοκινήτου .Εξερευνήστε το πανέμορφο νησί με τον καλύτερο και τον οικονομικότερο τρόπο! Μια καταπληκτική τιμή ένα πακέτο διαμονής & ενοικίασης αυτοκινήτου! 

ΝΑΞΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ZEFYROS STUDIOS"

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "PORTO PANORAMA"

ΡΟΔΟΣ(ΑΦΑΝΤΟΥ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "GOLF VIEW HOTEL"

ΚΡΗΤΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "MISTRAL MARE *"

ΜΥΚΟΝΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "AKROTIRAKI HOTEL"&"AQUALAND RESORT 4*"

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ"

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ"CSKY HOTEL"

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ROYAL 5*"

ΕΡΕΤΡΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ERETRIA VILLAGE CLUB"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΑΓΩΝΑΣ/ΠΕΔΙΑ PAINTBALL "PAINTBALL ARENA"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ:ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ "ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ"

ΑΘΗΝΑ/ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ:ΤΑΒΕΡΝΕΣ "Ο ΝΙΚΟΛΑΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΛΟΥΣΙΜΟ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ "THE ART OF HAIR"

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΛΩΝΑΚΙ:ΜΑΣΑΖ-ΧΑΜΑΜ-SAUNA "ELENA'S DAY SPA"