ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "NEVROS HOTEL RESORT&SPA"

 Πάσχα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, με 298€ από 596€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna, Hamam και Jacuzzi με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ FRANCE MANIACS ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ 5/30 Η 10/40

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ 3D PUZZLE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MAGICHOLE.COM.GR"

ΣΙΝΕΜΑ ΤΑΙΝΙΑ "Η ΚΛΕΦΤΡΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ CINE ΒΑΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας… την Εξαιρετική Δραματική και Άκρως Συγκινητική Ταινία Η Κλέφτρα των Βιβλίων, Bασισμένη στο Oμώνυμο Βest Seller του Μάρκους Ζούσακ, με τους Υποψήφιους για Oscar Έμιλι Γουάτσον, Τζέφρι Ρας και Σόφι Νέλις ή την Πρεμιέρα της Πολυαναμενόμενης Βραβευμένης Αισθηματικής Ταινίας Grand Central, σε Σκηνοθεσία της Μοναδικής Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι με τους Λεά Σεντού, Ταχάρ Ραχίμ και Ντενίς Μενοσέτ!  

ΠΑΤΡΑ-ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "RODINI HOTEL"

 Τριήμερο Πάσχα με 120€ για 2 διανυκτερεύσεις των 2 ατόμων με πρωινό και τα Πασχαλινά γεύματα (Μεγ. Σάββατο μετά την Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα μεσημέρι) καθώς και Πασχαλινές εκπλήξεις στο δωμάτιο, στο Rodini Beach Hotel στην Ροδινή Αχαΐας. Περάστε τις άγιες ημέρες του Πάσχα σε ένα μοναδικό ξενοδοχείο χτισμένο πλάι στο κύμα, με θέα που καλύπτει τον Κορινθιακό κόλπο μέχρι την Ναύπακτο, και σε μία περιοχή που συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα! Αξία 240€ - Έκπτωση 50%. 

 Πάσχα στην πανέμορφη Πάτρα!!! 159€ για 4 Ημέρες / 3 Διανυκτερεύσεις, για 2 Άτομα, σε Δίκλινο Δωμάτιο, με Πλούσιο Πρωϊνό και Εορταστικά Γεύματα, στο Rodini Hotel. Αρχικής αξίας 200€.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 75€

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 75€ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 75€

 Για ένα αξέχαστο και οικονομικό Μεγαλοβδόμαδο στην Ζάκυνθο! Μόνο 75€ για ένα 4 ήμερο σε δίκλινο studio για 2 άτομα! Μία προσφορά, αρχικής αξίας 125€!

 Πασχαλινές διακοπές στη Ζάκυνθο με πολύ γεύση από τον καλοψημένο ζακυνθινό οβελία! 75€ για ένα 4 ήμερο σε δίκλινο studio δωμάτιο για 2 άτομα! Μία προσφορά, αρχικής αξίας 125€!

 75€ για ένα όμορφο Πασχαλιάτικο 4 ήμερο σε δίκλινο δωμάτιο για 2 άτομα με μπαλκόνι και υπέροχη θέα! Μία προσφορά για την Ζάκυνθο, αρχικής αξίας 125€!

 75€ για ένα όμορφο Πασχαλιάτικο 4 ήμερο σε δίκλινο δωμάτιο για 2 άτομα με μπαλκόνι και υπέροχη θέα! Μία προσφορά για την Ζάκυνθο, αρχικής αξίας 125€!

ΙΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΜΕ 75€

ΑΡΑΧΩΒΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ

ΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ/ΚΑΜΒΑΔΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ REFERI DIGITAL

ΧΑΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 169€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ GILLETE FUSION POWER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11,90€

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ HARMONY SPA&BEAUTY CENTER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 Ανανεώστε το Σώμα σας, Άμεσα και Οικονομικά, για Υπέροχες Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Εμφανίσεις, με Οκτώ (8) ή Δώδεκα (12) Συνεδρίες Σώματος με την Εξαιρετικά Αποτελεσματική Μέθοδο της Ηλεκτροθεραπείας και τη Χρήση του Πρωτοποριακού Μηχανήματος Transam για Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Εξάλειψη της Κυτταρίτιδας του Τοπικού Πάχους και της Χαλάρωσης για Άμεσα και Δυναμικά Αποτελέσματα στο Σώμα σας... στον Πολυτελή και Εντυπωσιακής Αισθητικής Χώρο Ομορφιάς και Ευεξίας του Harmony Spa & Beauty Center! 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ-ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ/SPA ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ/ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SANI NAILS" ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΥΛΑΛΙΑ

ΤΗΝΟΣ ΠΑΣΧΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 84€ ΣΤΟ ALMIRA STUDIOS

ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΩΜΑΤΙΟΝ OSTRIA

 Πάσχα στην Πάρο!!75€ από 125€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων, στο συγκρότημα δωματίων Ostria στην κοσμοπολίτικη Νάουσα της Πάρου. Επισκεφτείτε την Παναγιά την Εκατονταπυλιανή, εξερευνήστε τα υπέροχα γραφικά χωρία και απολαύστε περίφημη κυκλαδίτικη φιλοξενία. Έκπτωση 40%!!

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ F.K ΡΟΖ ΝΥΧΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ "ΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ" ΣΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΧΟΥΛΑΚΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΜΟΥ"&"Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΒΙΟΜΑΓΕΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΦΟΥΡΝΟΣ"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΕΝ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ V AND V ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΙ JESSICA

ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "M&D" ΣΤΟ Ν.ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ

 6€ από 15€ για 1 Χτένισμα μαζί με λούσιμο - Ή - 7.90€ από 30€ για 1 Χτένισμα, 1 Μάσκα Argan Oil Hair Mask, 1 Σχηματισμό/Καθαρισμό φρυδιών και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, για να απογειώσετε διάθεση και στυλ στις Γιορτές, στο μοντέρνο και φιλόξενο χώρο του M & D στο Νέο Κόσμο. Έκπτωση 60%.6€ από 15€ για 1 Χτένισμα μαζί με λούσιμο - Ή - 7.90€ από 30€ για 1 Χτένισμα, 1 Μάσκα Argan Oil Hair Mask, 1 Σχηματισμό/Καθαρισμό φρυδιών και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, για να απογειώσετε διάθεση και στυλ στις Γιορτές, στο φιλόξενο χώρο του M & D στο Νέο Κόσμο. Έκπτωση 60%.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Η Κορυφαία Εμπορική και Καλλιτεχνική Επιτυχία της Χρονιάς, έρχεται...τώρα...και στην Θεσσαλονίκη! Μόλις 13 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της Υπέροχης Αστυνομικής Κωμωδίας σε Διασκευή και Σκηνοθεσία των Παπαθανασίου - Ρέππα (για τις Παραστάσεις από 9 Απριλίου έως 13 Απριλίου) Μάντεψε Ποιος θα Πεθάνει Απόψε , με τους Αγαπημένους Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Τάσο Χαλκιά, Τζόϋς Ευείδη, Ελένη Κρίτα και Παντελή Καναράκη στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!  

 Η Κορυφαία Εμπορική και Καλλιτεχνική Επιτυχία της Χρονιάς, έρχεται...τώρα...και στην Θεσσαλονίκη! Μόλις 13 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της Υπέροχης Αστυνομικής Κωμωδίας σε Διασκευή και Σκηνοθεσία των Παπαθανασίου - Ρέππα Μάντεψε Ποιος θα Πεθάνει Απόψε, με τους Αγαπημένους Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Τάσο Χαλκιά, Τζόϋς Ευείδη, Ελένη Κρίτα και Παντελή Καναράκη στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "DION PALACE&BEAUTY SPA RESORT"

 Για Πολυτελή Πασχαλινή Απόδραση με Ένα Απόλυτα Πλήρες Εορταστικό Πακέτο για Δύο Άτομα (και Ένα Παιδί έως 12 ετών Δωρεάν)… με 4ήμερη Διαμονή σε Εντυπωσιακό Double Room με Πακέτο Ημιδιατροφής & Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό Γεύμα με Συνοδεία Live Μουσικής & Δωρεάν Χρήση των Χώρων του Spa του Διάσημου και προβεβλημένου Le Spa by Adriana Karembeu και Δυνατότητα Late Check Out, στο Επιβλητικό και Παραθαλάσσιο Dion Palace & Beauty Spa Resort! Η Απόλυτα Προσιτή Πολυτέλεια για το Φετινό Πάσχα, Ποιοτικά, Μοναδικά και Άκρως Οικονομικά... στους πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου, με Δυνατότητα Υπέροχων Αποδράσεων στο Λιτόχωρο, στα Μονοπάτια του Βουνού των Θεών, στον Π.Παντελεήμονα, στο Κάστρο του Πλαταμώνα, στο Αρχαίο Δίον, στο κέντρο του Νομού στην Κατερίνη και στις Παραλίες της! 

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ BEAUTE NO12 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 Απολαύστε την Ευεργετική Δράση της Σοκολάτας στην Υγεία, τη Λάμψη και την Ανανέωση του Προσώπου σας με τα πιο Οικονομικά Πακέτα Ομορφιάς, στον Υπέροχο Χώρο του Eξειδικευμένου Κέντρου Αισθητικής Beaute No12! Πρώτη Επιλογή μόλις με 6 ευρώ, για Μία (1) Σοκολατοθεραπεία Προσώπου (Διάρκειας 60') με τα πιο Γλυκά Αποτελέσματα για την Επαναδόμηση, Ενυδάτωση και Θρέψη της Επιδερμίδας του Προσώπου σας! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 10 ευρώ για Ένα (1) Πλήρες Πακέτο Ομορφιάς με Σοκολατοθεραπεία Προσώπου και Θεραπεία Ενυδάτωσης Προσώπου και Ολοκληρωμένη Θεραπεία Ματιών για Λάμψη και Ενυδάτωση (συνολικής Διάρκειας 120')! 

CAFE Η ΡΟΦΗΜΑ Η ΓΛΥΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ "MARCHE BISTRO" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Πλούσιες και Ιδιαίτερες Γεύσεις, Προσαρμοσμένες σε Gourmet Aπαιτήσεις …με την Υπογραφή της Pastry Chef Ιωάννας Μανασή, στο Ατμοσφαιρικό Marché Bistro στην καρδιά της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 1,5 ευρώ (από 2,5 ευρώ) για Ένα (1) Cafe ή Ρόφημα στον πανέμορφο και Γαλλικού Design χώρο του Marché Bistro! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 1,5 ευρώ (από 2,5 ευρώ) για Ένα (1) Λαχταριστό Ατομικό Γλυκό με Eπιλογή από Προφιτερόλ ή Πουτίγκα Λεμόνι ή Σοκολατόπιτα! Τρίτη Επιλογή μόλις με 8 ευρώ (από 16 ευρώ), για Ένα (1) Υπέροχο Οικογενειακό Προφιτερόλ ή Ένα (1) Απολαυστικό Οικογενειακό Μιλφέιγ ή Μια (1) Εξαιρετική Οικογενειακή Σοκολατόπιτα!  

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΡΑΦΙΕΡΑ ΜΕ 3 ΡΑΦΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ASSEENONTVE.GR"

ΑΓΟΡΙΑ&ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΡΚΑΣ ASWF