ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ "THE BEAUTY BAR"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ SPRAY ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ PERSONAL CS SCURITY SPRAY 007

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΜΑΣΑΖ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ FULL BODY MASSAGE ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 45 ΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟ "AZALEA SPA"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ REJUVANCE ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 60 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "MYSTIC NEVERLAND AND REIKI ACADEMY-MEDITATION"

 16€ για ένα REJUVANCE ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 60 λεπτών. Ένα πρόγραμμα ολικής περιποίησης προσώπου, σώματος και πνεύματος που αποτελείται από: REJUVANCE (Μασάζ σε πρόσωπο, κεφάλι και λαιμό με ειδικό αντιοξειδωτικό λάδι) και HOLISTIC MASSAGE (Μασάζ σε όλο το σώμα με χρήση 3 τεχνικών-Πιεσοθεραπεία, Thai Foot Massage με Ανθοϊάματα Bach και Reiki). Από τον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο MYSTIC NEVERLAND REIKI ACADEMY, MEDITATION and HEALTH CENTER στον Πειραιά. Αρχικής αξίας 110€. Έκπτωση 85%

ΒΙΕΝΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΑ ΦΩΤΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ 219 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 16,5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΣΚΕΥΟΣ Η ΕΝΑ ΣΕΤ ΜΕ 6 ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΚΕΥΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "ZIZU.GR"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 64,99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ&ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ IZZY ECO:GREEN OIL

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ 219ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "HERONIA HOLIDAYS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΓΡΟ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ OPTI FREE PURE MOIST

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 40ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ CAVITATION ΑΠΟ ΤΟ "MEDICAL ESTHETIC"

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ(ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 120ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ 1787"

ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΩΝ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 99ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "HOTEL LADIA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΜΕ 5 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΠΕΡΣΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΑΝΑΧΙΤΑ"

Το πιο γευστικό ταξίδι στην Ανατολή… ξεκινά απ’ το Χαλάνδρι! 14€ για ένα ethnic μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον πλούσιο κατάλογο του «Αναχίτα», του πρώτου και μοναδικού περσικού εστιατορίου στην Ελλάδα!
 Γαστρονομικές γεύσεις με άρωμα Ανατολής! Μόνο 15€ από 30€ (-50%) για να απολαύσετε ένα πληθωρικό περσικό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από αυθεντικές γεύσεις από τα βάθη της Ανατολής στο μοναδικό στην Ελλάδα περσικό εστιατόριο Αναχίτα, στο Χαλάνδρι, στη Μέκκα της γαστρονομικής απόλαυσης.


 Άρωμα Ανατολής! Μόνο 15€ από 30€ (-50%) για να απολαύσετε ένα πληθωρικό περσικό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από αυθεντικές γεύσεις από τα βάθη της Ανατολής στο μοναδικό στην Ελλάδα περσικό εστιατόριο Αναχίτα, στο Χαλάνδρι, στη Μέκκα της γαστρονομικής απόλαυσης.

 Περσικό Εστιατόριο – Αναχίτα – Χαλάνδρι - 15€ απο 30€ (Έκπτωση 50%) για ένα μενού 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από το κατάλογο, του μοναδικού περσικού εστιατορίου στην Ελλάδα, Αναχίτα, για ένα ταξίδι... στα βάθη της Ανατολής!!!


ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΣΤ ΚΑΦΕ/ΓΛΥΚΟ-ΡΟΦΗΜΑ/CLUB SANDWICH ΑΠΟ ΤΟ "BOX CAFE"

ΠΡΟΙΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ 8ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΧΙΛΙΕΣ ΧΑΡΕΣ"

BANSKO:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 75ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "EVERGREEN HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ "Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ"

ΨΥΡΡΗ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 28ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΩΝ&ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ "ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΜΟΥ ΕΠΟΧΕΣ"

BANSKO:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 299ΕΥΡΩ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HADJIGEORGI HOTEL 3*"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "X CONSTRUCTION"

35€ για έναν ολοκληρωμένο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ της ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ. Για να απολαύσετε με ασφάλεια, χωρίς οσμές και καπνούς το τζάκι σας και να γίνει η πιο αγαπημένη γωνιά του σπιτιού σας. Ο καθαρισμός γίνεται ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ, με ειδική βούρτσα και ευλύγιστες ράβδους. Ο καθαρισμός γίνεται από επάνω προς τα κάτω και στη συνέχεια καθαρίζετε η καμινάδα από μέσα από το τζάκι. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Από την εταιρεία X. CONSTRUCTION στο Αιγάλεω. Αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 56%

 35€ από 80€ για Καθαρισμό Καπνοδόχου τζακιού ή 65€ από 145€ για Καθαρισμό Καπνοδόχου και Εστίας τζακιού, ώστε το τζάκι σας να μη μυρίζει και να αποδίδει καλύτερα όλο το χειμώνα, από την X Construction!


ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PANORAMA HOTEL"

Περάστε ένα αξέχαστο εορταστικό 4ήμερο στο Panorama Hotel στην Καλαμπάκα.159€ για 3 διανυκτερεύσεις γιά 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Δώρο η διαμονή ενός παιδιού ως 10 ετών.Αξίας 200€!! 
 Καλαμπάκα: Και για τον χειμώνα δεν θα μένετε... μετέωροι! Μόνο 69€ για ένα 3ήμερο/2διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο πλήρως ανακαινισμένο Panorama Hotel στην Καλαμπάκα, απέναντι από τα γραφικά Μετέωρα. Με Early check in και Late check out, κατόπιν διαθεσιμότητας, και πρώτο παιδί έως 10 ετών Δωρεάν. Από το www.YataxiDi.gr. Αρχικής Αξίας 91€ - Έκπτωση 23% !!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΒΙΚΥ"


22€ για 2 βαφές ή 2 ανταύγειες (σε όλο το κεφάλι), 3 κουρέματα και 3 χτενίσματα (πρωινά), με τα κορυφαία προϊόντα Wella και L’oreal, για όλα τα μήκη μαλλιών, εκεί όπου η τέχνη και η φαντασία συναντώνται, στο πολυτελές κομμωτήριο Βίκυ, στο Ελληνικό. Αξίας 220€. Έκπτωση 90%.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 11ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "PAELLA BARCELONA"


 11€ απο 20€ (έκπτωση 45%) για 2 αυθεντικές ισπανικές Paellas ελεύθερης επιλογής με συνοδεία σαλατικών, 1 extra Σαλάτα & χειροποίητη sangria ή αναψυκτικά στο αυθεντικό καταλανικό στέκι "Paella Barcelona" στο Παγκράτι! Η προσφορά ισχύει για παράδοση στο σπίτι (delivery), παραλαβή από το εστιατόριο ή κατανάλωση στο εστιατόριο.
 Aυθεντική Ισπανική Κουζίνα με Paella, σαλάτα και Sangria!
Αγοράζετε κουπόνι 1€ και πληρώνετε επιπλέον 4€ στο κατάστημα για Paella Λαχανικών, 5€ για Paella Κρεατικών ή 6€ για Paella Θαλασσινών πάντα μαζί με σαλάτα και παγωμένη Sangria, στο Paella Barcelona στο Κολωνάκι!


 11€ από 20€ για να απολαύσετε ένα γεύμα παραδοσιακής ισπανικής κουζίνας για δύο άτομα που περιλαμβάνει 2 αυθεντικές Paellas ελεύθερης επιλογής με συνοδεία σαλατικών,μία πράσινη σαλάτα και ένα καραφάκι σαγκρία στο ιστορικό Paella Barcelona στο Παγκράτι!!!Η προσφορά ισχύει για παράδοση στο σπίτι (delivery), παραλαβή από το εστιατόριο ή κατανάλωση στο εστιατόριο.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΒΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ 12 ΕΥΡΩ


Διακοσμήστε το σπίτι σας με τον πλέον προσωπικό τρόπο, εκτυπώνοντας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε καμβάδες ζωγραφικής με τελάρο για να σας φτιάχνουν πάντα τη διάθεση και να ομορφαίνουν το χώρο σας, με παραλαβή από το ''Creative Printing'' στα Μελίσσια ή πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.

ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ ΑΧΑΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ "3* RODINI BEACH HOTEL"

 Ιδανικές διακοπές για τις γιορτές! Ένα 4ήμερο κοντά στα Καλάβρυτα!99€ γιά 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο Rodini Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) και το παιδί ως 12 ετών δωρεάν! Δωρεάν εορταστικό ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική!Αξίας 150€


 Αχαϊα-Πάτρα!!69€ για 3 ημέρες/ 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Rodini Beach Hotel στον Ψαθόπυργο Πελοποννήσου. Η ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου και η τοποθεσία του πλάι στην θάλασσα συνθέτουν έναν μοναδικό συνδυασμό ξεκούρασης και διασκέδασης.
Ψαθόπυργος Αχαϊας!! 69€ για τρεις (3) ημέρες/ δύο (3) διανυκτερεύσεις δύο (2) ατόμων στο 3* Rodini Beach Hotel, με πρωινό, Late Check in και Check Out (κατόπιν διαθεσιμότητας) και διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών Δωρεάν. Το ξενοδοχείο Rodini Beach Hotel με ιδιωτική παραλία, σάουνα, γυμναστήριο, δωρεάν χώρο στάθμευσης και φυσικά μοναδική θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τις εξορμήσεις σας σε Καλάβρυτα, Δελφούς, Αρχαία Ολυμπία και Πάτρα. Από το ταξιδιωτικό γραφείο MEGIA TRAVEL. Αρχικής αξίας 110€ - Έκπτωση 37%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7,90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ "SNUGGIE BLANKET"


 Ζεσταθείτε οικονομικά με μία Πρακτική Φλις Κουβέρτα Snuggie με μανίκια, one size, σε τέσσερα μοναδικά χρώματα μόνο με 8,90€ από 16€, κατάλληλη για παιδιά και ενήλικες, για να ζεσταίνεστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα και ΔΩΡΟ ένα booklight φωτάκι για να διαβάζετε άνετα το βιβλίο σας, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole.com.gr στο Παγκράτι ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

 8,9€ για να απολαύσετε την ζεστασιά μιας Κουβέρτας με μανίκια, Snuggle Super Soft Fleece, που σας προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων. Πολύ απαλή, one size, unisex, σε ποικιλία χρωμάτων, πλένεται στο πλυντήριο. Αρχικής Αξίας 30€. Έκπτωση 80%

8,9€ για μία cuddle fleece (φλις) κουβέρτα με μανίκια (one size) που χαρίζει ζεστασιά και υπέροχη απαλότητα, με επιλογή ανάμεσα σε μπλε, ροζ, μαύρο ή κόκκινο χρώμα και δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής από το “Sulehria Store”, αρχικής αξίας 19,9€ - Έκπτωση 50%!!
 8,90€ από 16€ για μία Πρακτική Φλις Κουβέρτα Snuggie με μανίκια, one size, σε τέσσερα μοναδικά χρώματα, κατάλληλη για παιδιά και ενήλικες, για να ζεσταίνεστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα και ΔΩΡΟ ένα booklight φωτάκι για να διαβάζετε άνετα το βιβλίο σας, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole.com.gr στο Παγκράτι ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!


 8.90€ για μία κουβέρτα SNUGGIE BLANKET ή 16.90€ για δύο κουβέρτες SNUGGIE BLANKET που θα σας κρατήσουν ζεστούς όλο τον χειμώνα. Μια κουβέρτα που φοριέται σαν ρούχο και σας παρέχει ζεστασιά και ελευθερία κινήσεων. Πολύ απαλή, one size, unisex, σε ποικιλία χρωμάτων, πλένεται στο πλυντήριο. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 24€. Έκπτωση 63%


8,90€ για μια κουβέρτα, Snuggie Fleece με μανίκια, σε 4 διαφορετικά χρώματα, που θα σας ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα και θα σας δώσει ελευθερία κινήσεων, από το Sulehria Stores!



Κουβέρτα με Μανίκια Snuggle Super Soft Fleece

8,9€ για την υπέροχη φλις κουβέρτα ''Snuggie'' με μανίκια, one size & σε 4 υπέροχα χρώματα, που θα χαρίσει πρακτική ζεστασιά και απαλότητα στις κρύες νύχτες του χειμώνα, και δώρο ένα φως για το βιβλίο σας με παραλαβή από το κατάστημα ''Magic Hole'' στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 21€ - Έκπτωση 62%!!!


Μην κάθεστε με δεμένα χέρια, ζεσταθείτε κάνοντας οικονομία στη θέρμανση! Από 8,9€ για 1 ή 2 κουβέρτες CUDDLE Fleece με μανίκια, one size, για άνδρες και γυναίκες, σε μαύρο, μπλε ή καφέ χρώμα, με παραλαβή ή αποστολή από την Hellas-Tech!

Κουβέρτα cuddle fleece με μανίκια για μικρούς και μεγάλους! Αποκτήστε τη με 8,90 ευρώ στο χρώμα της επιλογής σας και νιώστε ζεστά και άνετα αυτό το χειμώνα στην πολυθρόνα ή τον καναπέ σας, από την Hellas-Tech.gr, αξίας 22.90 ευρώ - έκπτωση 63%. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!


8,90€ για μία (1) Κουβέρτα με μανίκια «Snuggie Blanket», που σας ζεσταίνει χαρίζοντάς πλήρη ελευθερία κινήσεων - ή - 16,90€ για δύο (2) Κουβέρτες! Προσφορά του Sulehria Store στην Ομόνοια με επιπλέον δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά! Αρχικής αξίας 24€ - Έκπτωση 63%!!