ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΚΕΡΩΜΑ ΜΕ ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / WIND ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΛΗΣΗΣ / ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / SERVICE A/C - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ " ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ " ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Η ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ολοκληρωμένος Επαγγελματικός Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών Μηχανής ή Χειροποίητων Χαλιών, με Δωρεάν Παραλαβή - Παράδοση στο Χώρο σας και Δωρεάν Φύλαξη...Υγιεινά, Άψογα, Άοσμα & Οικονομικά με την υπογραφή ποιότητας του Εξειδικευμένου Καθαριστηρίου Μακεδόνας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 9 ευρώ (από 20 ευρώ) για Χαλί Μηχανής διαστάσεων έως 3 τ.μ. Δεύτερη Επιλογή μόλις με 17 ευρώ (από 47 ευρώ) για Χαλί Μηχανής διαστάσεων από 3,01 τ.μ. έως 8 τ.μ. Τρίτη Επιλογή μόλις με 11 ευρώ (από 25 ευρώ) για Χειροποίητο Χαλί διατάσεων έως 3 τ.μ. Τέταρτη Επιλογή μόλις με 22 ευρώ (από 62 ευρώ) για Χειροποίητο Χαλί διαστάσεων από 3,01 τ.μ. έως 8 τ.μ. 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ & ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΜΑΥΡΙΣΜΑ - SOLARIUM / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ - PAINTBALL ΑΓΩΝΑΣ / ΠΕΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ MPEG4-TV / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΡΟΛΟΓΙΑ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / 1000+ FACEBOOK LIKES - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ / UNISEX ΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Unisex Ρολόι Visetti LA-SW647O - 29€ από 70€ (Έκπτωση 59%) για ένα αδιάβροχο ρολόι από πλαστικό πλαίσιο, πορτοκαλί καουτσούκ λουράκι και μαύρο καντράν με πορτοκαλί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Ένα ρολόι άκρως καλοκαιρινό!


Unisex Ρολόι Visetti LA-647C - 29€ από 70€ (Έκπτωση 59%) για ένα αδιάβροχο ρολόι από πλαστικό πλαίσιο, μπλε καουτσούκ λουράκι και λευκο καντράν με μπλε φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Ένα ρολόι άκρως καλοκαιρινό!


Unisex Ρολόι Visetti LA-SW647W - 29€ από 70€ (Έκπτωση 64%) για ένα αδιάβροχο ρολόι από πλαστικό πλαίσιο, λευκό καουτσούκ λουράκι και λευκο καντράν με μαύρους φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Ένα ρολόι άκρως καλοκαιρινό!


Unisex Ρολόι Visetti LA-SW647R - 29€ από 70€ (Έκπτωση 59%) για ένα αδιάβροχο ρολόι από πλαστικό πλαίσιο, κόκκινο καουτσούκ λουράκι και λευκο καντράν με κόκκινους φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Ένα ρολόι άκρως καλοκαιρινό!

Unisex Ρολόι Visetti LA-SW648B - 29€ από 70€ (Έκπτωση 59%) για ένα αδιάβροχο ρολόι από πλαστικό πλαίσιο, μπλε καουτσούκ λουράκι και λευκο καντράν με μαύρους φωσφορίζοντες δείκτες και μπλε σημεία. Ένα ρολόι άκρως καλοκαιρινό!

Unisex Ρολόι Visetti LA-SW648O - 29€ από 70€ (Έκπτωση 59%) για ένα αδιάβροχο ρολόι από πλαστικό πλαίσιο, πορτοκαλί καουτσούκ λουράκι και μαύρο καντράν με πορτοκαλί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Ένα ρολόι άκρως καλοκαιρινό!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ MPEG4 SD & HD / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Μόνο 36,90€ (με την αποστολή) για έναν (1) MPEG4 HD High Definition mini Επίγειο Ψηφιακό Δέκτη (με MEDIA PLAYER) με Αποστολή στο Χώρο σας! Στις 20 Ιουλίου 2012 το επίγειο αναλογικό σήμα για την Αθήνα κλείνει οριστικά, αγοράστε τον ειδικό αποκωδικοποιητή για να μπορείτε να βλέπετε τα ελληνικά κανάλια!


Ο πιο διάσημος ψηφιακός δέκτης με 5 χρόνια εγγύηση! Μόνο 44,90€ (με την αποστολή) για έναν (1) MPEG4 HD High Definition Επίγειο Ψηφιακό Δέκτη (με MEDIA PLAYER) με Αποστολή στο Χώρο σας! Στις 20 Ιουλίου 2012 το επίγειο αναλογικό σήμα για την Αθήνα κλείνει οριστικά, αγοράστε τον ειδικό αποκωδικοποιητή για να μπορείτε να βλέπετε τα ελληνικά κανάλια!


Μόνο 29,90€ (με την αποστολή) για έναν (1) Επίγειο Ψηφιακό Δέκτη MPEG4 SD Standard Definition (με MEDIA PLAYER) με Αποστολή στο Χώρο σας! Στις 20 Ιουλίου 2012 το επίγειο αναλογικό σήμα για την Αθήνα κλείνει οριστικά, αγοράστε τον ειδικό mini αποκωδικοποιητή για να μπορείτε να βλέπετε τα ελληνικά κανάλια!


Στις 20 Ιουλίου 2012 το επίγειο αναλογικό σήμα για την Αθήνα κλείνει οριστικά, αγοράστε τον ειδικό mini αποκωδικοποιητή για να μπορείτε να βλέπετε τα ελληνικά κανάλια! Μόνο 39,90€ (με την αποστολή) για έναν (1) MPEG4 HD High Definition Επίγειο Ψηφιακό Δέκτη σε ΜΟΡΦΗ SCART (με MEDIA PLAYER) SCART SIGMATEK DVBR-50 HD με Αποστολή στο Χώρο σας!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ / ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΤΕΡ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Για Εκτύπωση 100 Ψηφιακών Φωτογραφιών με την υπογραφή εκτύπωσης της Kodak και των εξειδικευμένων καταστημάτων “Κογχυλάκης, Φωτογραφικά – Video”, και με δυνατότητα αποθήκευσης σε cd, για παραλαβή απο το κατάστημα ή δεύτερη επίλογή με 14€ για εκτύπωση 100 Ψηφιακών Φωτογραφιών και αποστολή μέσω courier σε όλη την Ελλάδα! Κράτα το καλοκαίρι σου για πάντα, γιατί αυτή η προσφορά αγοράζει …τον χρόνο και τον σταματά στα καλύτερά του!


Για Εκτύπωση 100 Ψηφιακών Φωτογραφιών, με την υπογραφή εκτύπωσης της Kodak και των εξειδικευμένων καταστημάτων “Κογχυλάκης, Φωτογραφικά – Video”και αποστολή μέσω courier σε όλη την Ελλάδα! Κράτα το καλοκαίρι σου για πάντα, γιατί αυτή η προσφορά αγοράζει …τον χρόνο και τον σταματά στα καλύτερά του!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ & ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΛΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - LOTION / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ / ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

19€ από 100€ για ένα τεστ δυσανεξίας, - Ή – 39€ από 200€ για 2 τεστ δυσανεξίας και ένα ακόμα δώρο, με τηλεμετρική μέθοδο (Βιοανάδραση), για να ανακαλύψετε ποιες τροφές και σε ποιο βαθμό δεν είναι ανεκτές από τον οργανισμό σας, ποιες τροφές δρουν ενάντια στη κυτταρίτιδα, το πάχος και τη γήρανση του δέρματος, για να νοιώσετε επιτέλους υγιείς και ανάλαφροι, από το Pain System Solutions, στο Περιστέρι. Έκπτωση 81%.


19€ από 100€ για ένα τεστ δυσανεξίας, - Ή – 39€ από 200€ για 2 τεστ δυσανεξίας και ένα ακόμα δώρο, με τηλεμετρική μέθοδο (Βιοανάδραση), για να ανακαλύψετε ποιες τροφές και σε ποιο βαθμό δεν είναι ανεκτές από τον οργανισμό σας, ποιες τροφές δρουν ενάντια στη κυτταρίτιδα, το πάχος και τη γήρανση του δέρματος, για να νοιώσετε επιτέλους υγιείς και ανάλαφροι, από το Pain System Solutions, στη Θεσσαλονίκη. Έκπτωση 81%.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / JOYSTICK SONY PLAYSTATION 3 WIRELESS CONTROLLER - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ KEMEI - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / USB VHS ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / HIGH DEFINITION MPEG4 ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΨΙΣΥΧΝΩΝ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΓΑΛΑΤΑΣ ΠΟΡΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " POROS VIEW " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

99€ από 180€ (Έκπτωση 45%) για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στον πανέμορφο Γαλατά του Πόρου στο ξενοδοχείο Poros View σε δίκλινο δωμάτιο με απεριόριστη θέα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Aπολαύστε 4 ημέρες σε ένα απ'τα στολίδια του Αργοσαρωνικού!


139€ από 255€ (Έκπτωση 45%) για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα τον Αύγουστο στον πανέμορφο Γαλατά του Πόρου στο ξενοδοχείο Poros View σε δίκλινο δωμάτιο με απεριόριστη θέα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΟΡΑΛΛΙ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ ( ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " ROOMS NANCY " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία - 124€ από 240€ ( Έκπτωση 48,33%) για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στον Άγιο Ανδρέα Μεσσηνίας, στο συγκρότημα Rooms Nancy μόλις 40μ. από την αμμώδη παραλία του Αγ. Ανδρέα! Προσφέρετε welcome drink (φρούτα και τοπικός οίνος)!!!


Μεσσηνία - 142€ από 270€ ( Έκπτωση 47,40%) για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 3 άτομα σε τρίκλινο δωμάτιο στον Άγιο Ανδρέα Μεσσηνίας, στο συγκρότημα Rooms Nancy μόλις 40μ. από την αμμώδη παραλία του Αγ. Ανδρέα! Προσφέρετε welcome drink (φρούτα και τοπικός οίνος)!!!

ΚΕΡΚΥΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " HOTEL IONIAN PRINCESS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑΞΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " CAMARA HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ