ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΕΤ ΑΝΔΡΙΚΩΝ BOXERS CERRUTI ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11,9 ΕΥΡΩ

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ DANCE FOR FUN ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ZUMBA YOGA PILATES LATIN HIP HOP ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

 Χορός, Zumba, Yoga και Pilates...σε Προσκαλούν με μία Προσφορά Απόλυτης Έκφρασης, Διασκέδασης και Χαράς, Εκτόνωσης και Εκγύμνασης Σώματος και Πνεύματος στον Aνακαινισμένο Xώρο της Διακεκριμένης Σχολής Χορού Dance 4 Fun στην Ερμού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Πρώτη Επιλογή μόλις με 9 ευρώ (από 35 ευρώ) για Έξι (6) Ωριαία Ομαδικά Μαθήματα Zumba ή Τέσσερα (4) Ωριαία Ομαδικά Μαθήματα Yoga ή Pilates! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 14 ευρώ (από 58 ευρώ) για Δέκα (10) Ωριαία Ομαδικά Μαθήματα Zumba! Τρίτη Επιλογή μόνο με 9,90 ευρώ (από 46 ευρώ) για Όχτω (8) Ομαδικά Μαθήματα Χορού με επιλογή από Salsa-Bachata, Reggaeton, Tango, Ευρωπαϊκούς Χορούς, HipHop και Oriental! Τέταρτη Επιλογή μόνο με 19 ευρώ (από 92 ευρώ) για Δεκαέξι (16) Ομαδικά Μαθήματα Χορού με επιλογή από Salsa-Bachata, Reggaeton, Tango, Ευρωπαϊκούς Χορούς, HipHop και Oriental!
 Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και αλλάξτε ψυχολογία με 18 ώρες μαθημάτων Zumba, στη Σχολή Χορού DANCE4FUN στη Θεσσαλονίκη.  
Επειδή ο χορός δεν είναι μόνο τέχνη, αλλά και τρόπος ζωής... Επιλέξτε από 9€, ανάμεσα σε ομαδικά προγράμματα latin, ευρωπαϊκών, tango, Oriental, zumba ή reggaeton, από το Dance4Fun.

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΟΡΟΣ. Απολαύστε γυμναστική και χορό ταυτόχρονα, για έναν ολόκληρο μήνα. Μόνο 12€ από 36€ για έναν μήνα Salsa-Bachata, 8 ωρες. Μια προσφορά από την Σχολή χορού DANCE FOR FUN στην Θεσσαλονίκη. Εκπτωση 48%.  Χορέψτε Tango στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Γυμναστείτε και χορέψτε για έναν ολόκληρο μήνα. Μόνο 12€ από 36€ για έναν μήνα TANGO, 12 ωρες. Μια προσφορά από την Σχολή χορού DANCE FOR FUN στην Θεσσαλονίκη. Εκπτωση 55%. 
 LATIN στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Μάθετε να χορεύετε LATIN. Μαθήματα για έναν ολόκληρο μήνα. Μόνο 19€ από 46€ για έναν μήνα LATIN, 12 ωρες. Μια προσφορά από την Σχολή χορού DANCE FOR FUN στην Θεσσαλονίκη. Εκπτωση 54%. 

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Γυμναστείτε και χορέψτε για έναν ολόκληρο μήνα απεριόριστα. Απεριόριστη συμμετοχή σε όλα τα προγραμματα (πάνω από 70 ωρες το μήνα). Μόνο 69€ από 160€ για έναν μήνα TANGO, ORIENTAL, HIP-HOP, Reggeaton, Latin και Ευρωπαικοί Χοροί. Γυμναζεστε και χορυετε με λιγοτερο από 1€ το μάθημα. Μια προσφορά από την Σχολή χορού DANCE FOR FUN στην Θεσσαλονίκη. Εκπτωση 60%. 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΡΙΝΗ ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ DISCOVER SCUBA DIVING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ

ΜΗΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ "ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ STUDIOS"