ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΚΟΜΜΕΝΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ ανά άτομο) της Ανατρεπτικής Κωμωδίας των Μιχαήλ Άνθη και Ντίνου Σπυρόπουλου Κομμένη Μαγιονέζα με τους Κλωντήρα Νικόλα, Κρίκο Δημήτρη, Λαφτσίδου Μαρία, Ναλμπάντη Κατερίνα και Παπαδοπούλου Νικολέτα, στο Θέατρο Σοφούλη! Μία Απλή Συνταγή...βάζουμε...μια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, έναν Συγγραφέα, έναν Πλούσιο και τη Σύζυγό του, μια Γιατρό, έναν Καναπέ και έναν Φασιανό… Ανακατεύουμε...και οι Ζωές τους γίνονται Άνω Κάτω...το Μυστικό για να Πετύχει το Πιάτο θα το Μάθετε…στο Θέατρο Σοφούλη! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΡΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 7,5 ευρώ ανά άτομο) για να Απολαύσετε την Συγκλονιστική Ερμηνεία της Αγαπημένης Ράνιας Σχίζα, στο Αφοπλιστικά Επίκαιρο Έργο της Κατερίνας Γιαννάκου, Μια Κανονική Μέρα στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης! Μια Γυναίκα, Ελληνίδα, Νοικοκυρά, Μητέρα Δύο Κοριτσιών… σε μία Υπέροχη Παράσταση που μας παρουσιάζει την Άνιση Αναμέτρηση του Ανθρώπου με το Οικονομικό Αδιέξοδο αλλά και το Απρόσμενο Σθένος της Ψυχής που Ξαναγεννιέται από τις Στάχτες της! 

ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΖΗΣΗ

 Φώτα στα Χάνια Πηλίου, 2 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο, στο Χάνι του Ζήση! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΦΡΑΝΚ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ

 Το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ , ένα έργο πασίγνωστο και βραβευμένο των Frances Goodrich and Albert Hackett βασισμένο στο ημερολόγιο που κρατούσε μια έφηβη Γερμανοεβραία κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μπορείτε τώρα να απολαύσετε στο Θέατρο Χυτήριο με έκπτωση έως και 55%! 


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΜΕΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Α'-Β'-Γ΄ΓΥΜΝΑΣΕΙΟ & Α'-Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

 70€ για ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ που αφορούν μαθήματα σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης για μαθητές Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ και ΔΩΡΕΑΝ η εγγραφή ή Β) 100€ για μαθητές Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ και ΔΩΡΕΑΝ η εγγραφή. Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας, προσαρμοσμένοι στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί με πολυετή εμπειρία. Υποδοχή και εξυπηρέτηση γραμματείας. Από το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 140€/200€. Έκπτωση 50%
 30€ για ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ που αφορούν μαθήματα σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης για μαθητές Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και ΔΩΡΕΑΝ η εγγραφή ή Β) 40€ για μαθητές Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και ΔΩΡΕΑΝ η εγγραφή ή Γ) 45€ για μαθητές Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και ΔΩΡΕΑΝ η εγγραφή. Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας, προσαρμοσμένοι στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί με πολυετή εμπειρία. Υποδοχή και εξυπηρέτηση γραμματείας. Από το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 60€/80€/90€. Έκπτωση 50%

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ 14,90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

FULL BODY MASSAGE-ΙΝΔΙΚΟ ΚΕΦΑΛΗΣ&THAI YOGA ΑΠΟ ΤΟ "ΓΛΑΥΚΗ SPA"

ΜΠΥΡΑΡΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ DIE 3 KONIGE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΟΤΟ-ΦΑΓΗΤΟ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΠΑΝΙΟΥ OSCAR ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 15,5 ΕΥΡΩ

ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΚΙ MICHAEL KORS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ -ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ARTY GRAND HOTEL

 Χριστούγεννα στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 285€ από 570€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Eορταστικό Gala με Μουσική DJ! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 Πρωτοχρονιά στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 189€ από 378€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Πρωτοχρονιάς παρέχεται Eορταστικό Gala με Μουσική DJ! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ " ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ " & " ΚΥΝΘΙΑ "

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Ξενώνα Κύνθια! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Ποτό για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ PILATES-YOGA-ZUMBA-KRAV MAGA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "76TH STREET GYM'' ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

CHRISTMAS FACTORY & ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Δ,ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5 ΕΥΡΩ/ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ-ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΑΤΙΝΑΖ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 48 ΕΥΡΩ

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Ο NO1 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ"

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "THE PRINCE BARSSERIE" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ

CINEMA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ " ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ " & " ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα , στην Καρδιά της πόλης μας... με την Ξεκαρδιστική Μαύρη Κωμωδία του Αργεντινού Νταμιάν Σιφρόν, Ιστορίες για Αγρίους που διεκδίκησε το φετινό Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, με την Υπογραφή του Πέδρο Αλμοδοβάρ ….ή την Πολυβραβευμένη Δραματική Ταινία Το Ανθρώπινο Κεφάλαιο του Πάολο Βίρτζι , που αποτελεί την Επίσημη Υποψηφιότητα της Ιταλίας για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας 2015…ή την Μεγαλύτερη Κωμωδία της Χρονιάς που σπάει Ταμεία Θεέ Μου, Τι Σου Κάναμε; του Φιλίπ Ντε Σοβερόν!

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

ΣΙΝΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ " ΤΟΜ ΣΟΓΙΕΡ "

  Για Ένα (1) Εισιτήριο για την Κορυφαία και Φαντασμαγορική Παράσταση για όλη την Οικογένεια Τομ Σόγιερ του Μαρκ Τουέϊν, σε Διασκευή & Σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου στο Μέγαρο Μουσική Θεσσαλονίκης, στις 16 & 23 Νοεμβρίου! Ο Τομ Σόγιερ θα σας Συναρπάσει με την Ανεμελιά, τις Σκανδαλιές και τις Περιπέτειές του στην Αναζήτηση του Θησαυρού, σε Μία Εκπληκτική Παράσταση με Πλούσια Σκηνικά και Κουστούμια που θα σας Πλημμυρίσει με Χαρά και Αισιοδοξία! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ " ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ALL DAY PASS ΜΕ 7,50 ΕΥΡΩ

CHINA DREAM ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΒΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "THE MANDARIN" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ - ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 29,90 ΕΥΡΩ

ΠΙΤΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ MAXWILL'S ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ & ΑΡΤΕΜΙΔΑ

BANSKO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " KAPHOUSE HOTEL 3* "

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ & ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 Γιορτές στην Αυστρία: 495€ το άτομο για 5ήμερη εκδρομή για Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά στην αριστοκρατική Βιέννη –Σάλτσμπουργκ (Αεροπορικά εισιτήρια, Ξενοδοχείο 4* και 5* με πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και επιπλέον παροχές) για μία μοναδική και πολυτελής ταξιδιωτική εμπειρία στην χώρα του βαλς και της Μαρίας Αντουανέτας.