ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ CAPTAIN HOOK-PERPERINO-SUPERLAND-PERFECT PARTY-ΕΛΑ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ "ΑΛΜΑΝΑΚ" & "ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΓΟΝΑΤΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ

 Το Θέατρο Τέχνης ανοίγει τις πόρτες του για τη νέα σεζόν με δύο νεοελληνικά έργα , το «ΑΛΜΑΝΑΚ» της Μαριάννας Κάλμπαρη και το «ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΓΟΝΑΤΑ» του Ανδρέα Φλουράκη, που μιλούν για τη σύγχρονη πραγματικότητα. Γράφτηκαν για το Θέατρο Τέχνης, ανέβηκαν με επιτυχία στο Υπόγειο κατά τη χειμερινή σεζόν 2013 - 14, βραβεύτηκαν από τη διεθνή διοργάνωση Eurodram και τώρα επαναλαμβάνονται σε ενιαία παράσταση με τον τίτλο «ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ». Με την αγορά του κουπονιού αξίας 3€ εξασφαλίζετε 40% έκπτωση και στο ταμείο του θεάτρου θα πληρώσετε ακόμη 15€ τα 2 άτομα για τις καθημερινές και 16€ τα 2 άτομα για Σάββατο & Κυριακή και θα παρακολουθήσετε και τα 2 έργα! 

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ SILVA SUITES

 Λίμνη Πλαστήρα! 149€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Silva Suites για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών σε Junior Σουίτα με τζάκι-ξύλα, υδρομασάζ! Δυνατότητα για γεύμα ή δείπνο με 25€! 
 159€ για 2 Διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε πολυτελή σουίτα με τζάκι, στην Λίμνη Πλαστήρα στο Silva Suites! Περιλαμβάνει πρωινό σε μπουφέ, γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων, διαμονή σε πολυτελή σουίτα με τζάκι, ατομικά μπάνια - spa, χαμάμ, χρωματοθεραπεία, υδρομασάζ, εσωτερικό φωτισμό, μουσική και μηχανισμό μασάζ για τα πόδια! Αρχική Αξία 320€. Έκπτωση 50%.
 Λίμνη Πλαστήρα! Πολυτελής διαμονή μόνο με 159€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα σε junior suite, με πρωινό, υδρομασάζ-χαμάμ, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι - Ή - 185€ μαζί με πλήρες γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων, στις εντυπωσιακές Silva Suites, εκεί που η υποδειγματική φιλοξενία, η εξυπηρέτηση, η πολυτέλεια και η υψηλών προδιαγραφών διαμονή θα σας μείνουν αξέχαστα!! Αξίας 300€. Έκπτωση 47%.

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DRYAS RESORT"

 Αγίου Πνεύματος στο 4* Dryas Resort, στο πανέμορφο Καρπενήσι! 60€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο ή 70€ ανά διανυκτέρευση για 3 άτομα με πλούσιο πρωινό, σε τρίκλινο δωμάτιο ή 80€ ανά διανυκτέρευση για 4 άτομα με πλούσιο πρωινό, σε τετράκλινο δωμάτιο!
 79€ για 3 μέρες (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, late check-out και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 7 ετών ή 115€ για 4 μέρες (3 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, στο Ξενοδοχείο 4* Dryas Resort στο Μεγάλο Χωριό στο πανέμορφο Καρπενήσι!
 Καρπενήσι! 79€ από 140€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, late check-out και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 7 ετών - Ή - 115€ από 210€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, για να απολαύσετε ένα από τα ομορφότερα ορεινά τοπία της χώρας με μια ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα, πράσινο που συναρπάζει και διαμονή στο 4* Dryas Resort στο Μεγάλο Χωριό. Έκπτωση 44%.
 58€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, late check-out και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 7 ετών ή 73€ ανά διανυκτέρευση σε τρίκλινο δωμάτιο ή 80€ ανά διανυκτέρευση σε τετράκλινο δωμάτιο, στο Ξενοδοχείο 4* Dryas Resort στο πανέμορφο Καρπενήσι!