ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ/ΚΩΜΩΔΙΕΣ "ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ;"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ "TOP BEAUTY"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ "GALA DE BEAUTE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ "ΕΝ ΟΙΚΩ"

Προσφορά Καθαριότητας, Λάμψης και Οικονομίας... Φρεσκάροντας και Ανανεώνοντας τα Ρούχα και τα Σκεπάσματα σας και με Δυνατότητα Δωρεάν Παραλαβής - Παράδοσης στο χώρο σας, με την υπογραφή Ποιότητας του Πρότυπου Στεγνοκαθαριστηρίου Eν Οίκω, σε δύο Κεντρικά Σημεία στη Θεσσαλονίκη! Πρώτη Επιλογή μόλις με 0,99 ευρώ (από 2,5 ευρώ) για Πλύσιμο & Σιδέρωμα Ενός (1) Πουκαμίσου! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 5 ευρώ (από 12 ευρώ) για Αντιβακτηριδιακό και Αποσμητικό Πλύσιμο & Στέγνωμα Ενός (1) Παπλώματος ή Μίας (1) Κουβέρτας! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ "ΣΚΑΝΤΖΕΛΗ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ-ΠΑΓΩΤΟ "ΚΑΡΔΑΣΗΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ/ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ/ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ-ΜΩΡΟΤΟΥΡΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΠΟΡΤΑΣ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:PHOTOBOOK ΕΩΣ 62 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ/ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ "IWAND" ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΗΡΙΑ "CAN OPENER"ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ "SECURE PRO KEYPAD ALARM SYSTEM"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ/ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ/DEFENDER-OMEGA PLUS-CISA

Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Mul-T-Lock, με τον κορυφαίο κύλινδρο της αγοράς Cisa RS3 με μικρό κλειδί με βούλες τρισδιάστατο MH ANTΙΓΡΑΨΙΜΟ, defender (ατσάλινο προστατευτικό) μονολίθου & τοποθέτηση μόνο 260€ από 360€!
Αλλάξτε την κλειδαριά του σπιτιού και της πολυκατοικίας σας με τη κλειδαριά ασφαλείας OMEGA PLUS με μόνο180€!
Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Securemme, κύλινδρος securemme K2 με μικρό κλειδί, defender (ατσάλινο προστατευτικό) & τοποθέτηση μόνο 140€ από 280€!!!Με διαφορά η καλύτερη τιμή της αγοράς από τους καλύτερους του είδους!
Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Mul-T-Lock, κύλινδρο Cisa AP3 με μικρό κλειδί με βούλες τρισδιάστατο MH ANTΙΓΡΑΨΙΜΟ, defender (ατσάλινο προστατευτικό) & τοποθέτηση μόνο 180€ από 320€!Με διαφορά η καλύτερη τιμή της αγοράς από τους καλύτερους του είδους!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΡΟΥΚΣ BLACKBIRD/ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΣΕΧΙΑ-ΠΡΑΓΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΓΚΙΣΤΡΙ:ΑΠΟΚΡΙΕΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΦΛΟΙΣΒΟΣ"

ΕΥΒΟΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "NEGROPONTE RESORT ERETRIA"

ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ ΠΙΝΔΟΥ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "DON CONSTANTINO HOTEL SPA"

ΠΗΛΙΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ALKIFRON"


3ήμερο απόδρασης στο Πήλιο! Τρεις ημέρες σε double room με τζάκι για 2 άτομα, πλούσιο πρωινό και Welcome drink ένα μπουκάλι τοπικό κόκκινο κρασί στο ξενοδοχείο Alkifron, μόνο 99€!

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "APOLLO RESORT ART HOTEL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΖΛ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΧΕΡΑΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΚΥΘΗΡΑ-ΔΙΑΚΟΦΤΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL NOTARAS"

ΠΗΛΙΟ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ/ΧΟΡΕΥΤΟ:ΑΠΟΚΡΙΕΣ-ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ


ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ!!! 175€ για 4 Ημέρες 3 Νύχτες για 2 Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στον παραδοσιακό Ξενώνα Καλλιστώ στο πανέμορφο Πήλιο. Παρέχεται Early Check in και Late Check out. ΔΩΡΕΑΝ ξύλα για το τζάκι!!!

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ/ΑΣΠΡΑΓΓΕΛΟΙ-ΑΡΙΣΤΗ:Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ/ΠΑΣΧΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Ζαγοροχώρια - Ασπράγγελοι - Πάσχα: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και 1 γεύμα. Η ξακουστή ζαγορίτικη φιλοξενία στη διάθεση σας, με μια μοναδική προσφορά για διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο σε ιδανικό σημείο για περιπλανήσεις στη γύρω περιοχή !
Ζαγοροχώρια - Ασπράγγελοι: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, στο καταπράσινο τοπίο και την φύση , ζήστε ένα αξέχαστο 3ήμερο με μια προσφορά σε τιμή καταπληκτική! 
Ζαγοροχώρια - Ασπράγγελοι - Κ.Δευτέρα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, στο καταπράσινο τοπίο και την φύση , ζήστε ένα αξέχαστο 3ήμερο με μια προσφορά σε τιμή καταπληκτική! 
Ζαγοροχώρια - Ασπράγγελοι - Πάσχα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Το φετινό Πάσχα θα σας μείνει αξέχαστο, με μια μοναδική προσφορά σας δίνουμε τη δυνατότητα να το περάσετε σε ένα υπέροχο τοπίο με τον πιο παραδοσιακό τρόπο! 
Ζαγοροχώρια - Ασπράγγελοι - Κ.Δευτέρα: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και 1 γεύμα. Η ξακουστή ζαγορίτικη φιλοξενία στη διάθεση σας, με μια μοναδική προσφορά για διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο σε ιδανικό σημείο για περιπλανήσεις στη γύρω περιοχή ! 
Ζαγοροχώρια - Αρίστη: 77€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Στο κεφαλοχώρι του Ζαγορίου, με δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης και εξερεύνησης μια μοναδική προσφορά! Αποκτήστε την τώρα και ζήστε τη μαγεία της ελληνικής φύσης! 
Ζαγοροχώρια - Αρίστη - Πάσχα: 77€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια εκδρομή στο κεφαλοχώρι του Ζαγορίου σε μοναδική τιμή! Μοναδική φιλοξενία, απίστευτο φυσικό τοπίο και δεκάδες δραστηριότητες σας περιμένουν! 
Ζαγοροχώρια - Αρίστη - Κ.Δευτέρα: 77€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια εκδρομή στο κεφαλοχώρι του Ζαγορίου σε μοναδική τιμή! Μοναδική φιλοξενία, απίστευτο φυσικό τοπίο και δεκάδες δραστηριότητες σας περιμένουν! 

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΣΤΙΛΒΗ"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΜΕΖΕΔΟΚΟΥΤΙ"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ "ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ" ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ-ΣΤΟΚΑΣ-ΖΙΩΓΑΛΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΑΒΟΥΡΑΣ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΒΑΛ'ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΘΗΣΕΙΟ:ΣΠΙΤΙΓΙΚΟ ΓΕΥΜΑ "MUMMY'S COOKING Ι.Χ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ "MNIMONIMOUS"

ΑΘΗΝΑ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "FOLIE MEZE"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "EL TACO BUENO AUTENTICO"

ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΚΟΥ"