ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΚΟΥΡΕΜΑ "BOUCLA LOCA-HAIR DESIGN"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ "EASYCALL VOIP BOX"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΛΚΑΛΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ SONY-AA/AAA

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ/ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΟΥΡΝΑΚΙΑ/ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΟ


25.9€ για ένα ηλεκτρικό φουρνάκι ELECTRIC PIZZA PAN, που ψήνει, μαγειρεύει, ζεσταίνει τα πάντα, με χρονοδιακόπτη, έλεγχο θερμοκρασίας, βαθύ πιάτο και αντικολλητική επιφάνεια, από την hellas-home στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Αρχικής αξίας 47€, έκπτωση 60%!!
11.9€ για την αυτόματη συσκευή , με φωτοκύτταρο ''Soap Magic''! Ιδανική για κρεμοσάπουνο-αφρόλουτρο! Ανιχνεύει τα χέρια σας και απελευθερώνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα για γρήγορο και απολύτως "καθαρό" πλύσιμο χεριών, από την hellas-home στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Αρχικής αξίας 29.9€, έκπτωση 60%!!:

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "CULTURAL RESORT SPA VAELA PALLAS"

Πολυτελές Πασχαλινό 4ήμερο στους Πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου με Ένα Πλήρες Εορταστικό Πακέτο, στο Μοναδικού Design και Ύφους Cultural Resort & Spa Vaela Pallas στο Αγαπημένο Ελατοχώρι της Πιερίας! 4ήμερο Πολυτέλειας, Χαλάρωσης, Παράδοσης και Απόδρασης στη Φύση, με 3 Διανυκτερεύσεις Δύο Ατόμων, σε Double Room με Πρωινό, Αναστάσιμο Δείπνο και Πλούσιο Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με Early Check in και Late Check out, για να Γιορτάσετε την Λαμπρή με Υπέροχες Εικόνες και Γεύσεις, Ποιοτικά και άκρως Οικονομικά! Φέτος το Πάσχα, Αφεθείτε στην Οικογένεια του Vaela Pallas, που με Αγάπη έχει δημιουργήσει για εσάς ένα Μοναδικό Προορισμό Απολαύσεων!

ΝΑΞΟΣ(ΠΛΑΚΑ):ΔΙΑΜΟΝΗ "ZEFYROS STUDIOS"

ΧΑΛΚΙΔΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "PALIRIA"

ΜΥΚΟΝΟΣ(ΚΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "EARTH AND SEA BOUTIQUE HOTEL"

ΡΟΔΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "SPILIA BAY VILLAS&SPA"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "Ο ΕΒΡΑΙΟΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΖΕΦΥΡΟΣ-LEDRA MARRIOTT"

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ-ΠΟΔΙΩΝ "BEAUTY&STYLE"

12€ για ένα πακέτο ομορφιάς που περιλαμβάνει 1 manicure με μόνιμη βαφή διάρκειας έως 25 ημερών (απλό ή γαλλικό), 1 pedicure (απλό ή γαλλικό), 1 σχηματισμό φρυδιών και 1 Spa σοκολατοθεραπείας χεριών & ποδιών, στο "Beauty & Style" στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 85%!!
Μόνο 12 ευρώ για ένα πλήρες πακέτο ομορφιάς που περιλαμβάνει 1 manicure με μόνιμη βαφή διάρκειας έως 25 ημερών (απλό ή γαλλικό), 1 pedicure (απλό ή γαλλικό), 1 σχηματισμό φρυδιών και ένα Spa σοκολατοθεραπείας χεριών & ποδιών, από το Beauty & Style στην Καλλιθέα, αξίας 80 ευρώ - έκπτωση 85%

ΑΘΗΝΑ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ-ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ"COOKIS"