ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ/PEDICURE SPA-MANICURE "GALA DE BEAUTE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/STAND UP COMEDY/ΚΩΜΙΚΟΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ "CAVEMAN"

Απολαυστική Εβδομάδα Caveman με πολλές Εκπλήξεις στη Θεσσαλονίκη!!! Η Κορυφαία Εμπορικά Θεατρική Παράσταση, επανέρχεται στην πόλη μας! Μόλις 20 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 10 ευρώ κατά άτομο) για την Διάσημη Απολαυστική Κωμωδία Caveman, (η Μακροβιότερη Solo Παράσταση στην Ιστορία του Broadway, που πάνω από 200.000 θεατές στην Ελλάδα έχουν λατρέψει) με Απρόβλεπτες Εξελίξεις, Ανατροπές και Απογειωτικές Εκρήξεις Γέλιου με τον Μοναδικό Βλαδίμηρο Κυριακίδη, στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ από 8 έως 14 Απριλίου 2013! 


Για να παρακολουθήσετε τη μοναδική παράσταση «Caveman» στο θέατρο CORONET! Δίνετε 2€ για την αγορά του κουπονιού και 10€ στο ταμείο του θεάτρου για είσοδο 1 ατόμου στις 22/03 - 24/03 & 29/03 έως 31/03. Συνολικά, μόνο 12€ για να απολαύσετε τη μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway με τον εκπληκτικό Ζήση Ρούμπο! Στο θέατρο CORONET ... η τέχνη και το χαμόγελο κλέβουν την παράσταση!
Απολαυστική Εβδομάδα Caveman με πολλές Εκπλήξεις στη Θεσσαλονίκη!!! Η Κορυφαία Εμπορικά Θεατρική Παράσταση, επανέρχεται στην πόλη μας! Μόλις 20 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 10 ευρώ κατά άτομο) για την Διάσημη Απολαυστική Κωμωδία Caveman, (η Μακροβιότερη Solo Παράσταση στην Ιστορία του Broadway, που πάνω από 200.000 θεατές στην Ελλάδα έχουν λατρέψει) με Απρόβλεπτες Εξελίξεις, Ανατροπές και Απογειωτικές Εκρήξεις Γέλιου με τον Μοναδικό Βλαδίμηρο Κυριακίδη, στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ από 8 έως 14 Απριλίου 2013! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΣΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ/SOLARIUM

Απολαύστε την Μοναδική και άκρως Θεραπευτική Εμπειρία Ενός (1) Deluxe Massage Σοκολατοθεραπείας Σώματος (συνολικής Διάρκειας 60') για Απόλυτη Χαλάρωση και Αποτοξίνωση του Δέρματος στον Εντυπωσιακό Χώρο του Beauty Bar στο Kέντρο της Καλαμαριάς! Γλυκές Απολαύσεις, στην πιο Γλυκιά Τιμή!!! 
Καλωσορίστε την Άνοιξη και Υποδεχθείτε την Εορταστική Περίοδο με Πανέμορφα και Εντυπωσιακά Άκρα ... στην ιδανικότερη Τιμή! Μόλις 8 ευρώ για Δύο (2) Μανικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού) για Τέλεια Λάμψη έως τα Άκρα στον ιδιαίτερης Αισθητικής Χώρο του Coiffure Nails & Make up Studio ΣΤΕ.ΜΑ στην Τσιμισκή!  
Για Πέντε (5) Συνεδρίες Solarium, για Ασφαλές, Φυσικό και Άμεσο Μαύρισμα, με την Εγγύηση Εντυπωσιακού Αποτελέσματος του Ινστιτούτου Αισθητικής Top Beauty στο Κέντρο της πόλης…… …..και υποδεχθείτε την Άνοιξη και την Εορταστική Περίοδο με το Γοητευτικό Σοκολατένιο Χρώμα του Καλοκαιριού! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ "LUXURY NAILS"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΔΙΑ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ PAINTBALL "FOX"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ/ΠΛΥΣΙΜΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ/ΣΕΤ ΑΠΟ ΣΤΥΛΟ&ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ PIERRE CARDIN

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΗΜΕΡΑΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΑΤΙΩΝ EYE SPA

Πανελλαδικά: SPA και στα... μάτια σας!! Μόνο 87,5€ για να αποκτήσετε την πρωτοποριακή Μονάδα Μασάζ και Αναζωογόνησης Eye Spa. Ξεχάστε την κούραση, τους μαύρους κύκλους στα μάτια σας, τις αϋπνίες και τους πονοκεφάλους από το στρες και φορέστε το Eye Spa μόνο 5 λεπτά την ημέρα για να απολαύσετε το νέο σας πρόσωπο και να ενισχύσετε την άμυνα σας ενάντια στα σημάδια του χρόνου! Από την wap5 και με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας. Αρχικής Αξίας 159€ - Έκπτωση 45% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΤΡΙΚΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ&CASUAL ΜΠΛΟΥΖΕΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

65€ για ένα (1) κατά παραγγελία αντρικό πουκάμισο ραμμένο στα μέτρα σας από 100% βαμβάκι και με δύο μονογράμματα για να το κάνετε τελείως δικό σας, από το ''Atelier Chemise'' στην Κηφισιά, αρχικής αξίας 110€ - Έκπτωση 41%!

39€ για μια casual και μοδάτη πρόταση που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας ένδυσης, μια αυθεντική μπλούζα της διάσημης αμερικανικής εταιρείας Hollister, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την Universal Exports, αρχικής αξίας 89€ - Έκπτωση 56%!!!

29,9€ για την μοδάτη και αξιόπιστη επιλογή που θα αποτελέσει το βασικό σας καθημερινό κομμάτι, ένα αυθεντικό αντρικό φούτερ με κουκούλα (hoodie) της διάσημης αμερικανικής εταιρείας Hollister, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την Universal Exports, αρχικής αξίας 68€ - Έκπτωση 59%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΡΕΜΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ/ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:SPRING JACKET-ΜΠΟΥΦΑΝ NAUTICA/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ "GHIRARDELLI"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΠΟΡΤΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ PH ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ&ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ-ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΛΩΔΙΑ HDMI 1.5M/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΡΟΛΟΓΙΑ SECTOR CENTURION CHRONOGRAPH

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΡΗΤΗ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΣΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΡΗΤΗ-ΡΕΘΥΜΝΟ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΛΗΞΟΥΡΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "IONIAN SEA HOTEL"

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ/ΔΙΑΜΟΝΗ "CHATEAU ROND SUITES"

ΟΡΜΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΛΑΖΑΡΟΥ"

ΟΡΜΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΛΑΖΑΡΟΥ"

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ARISTI MOUNTAIN RESORT"

ΠΑΡΟΣ(ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL KATERINA"

ΑΘΗΝΑ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ/ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "L'ARTIGIANO"

ΑΘΗΝΑ-ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ/Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ "GODZILLA SUSHI BAR BY MARE MARINA"

ΑΘΗΝΑ-ΨΥΡΡΗ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΤΑΚΗ 13"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΘΕΑΤΡΑ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "CAVEMAN"

ΑΘΗΝΑ:ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΓΚΑΖΙ:ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ "MY PLATE"

ΑΘΗΝΑ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ:ΦΑΓΗΤΟ&ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ "ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΚΩΜΩΔΙΕΣ "ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ:SPA MANICURE-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ "NAIL CARE MARIA"R


20€ για τοποθέτηση τεχνητών νυχιών με gel ή ακρυλικό με ξηρό μανικιούρ ΚΑΙ δώρο η πρώτη συντήρηση. Από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του NAIL CARE MARIA, στο Νέο Κόσμο (Στάση τραμ Μπακνανά). Αρχικής αξίας 95€. Έκπτωση 79%