ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΑΓΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Η 7ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 Πράγα: Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά ή Φώτα με... κάτι από μαγεία!
 Χριστούγεννα στη Πράγα: 495€ το άτομο για αεροπορικά (συμπεριλαμβάνονται φόροι) για 7ημέρες/6νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 * με πρωινό σε μπουφέ.
 Γιορτές στην Πράγα: 665€ το άτομο για 5ήμερη εκδρομή για Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά στην Πράγα-Κάρλοβυ Βάρυ (Αεροπορικά εισιτήρια, Ξενοδοχείο 4* και 5* με πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και επιπλέον παροχές) για μία μοναδική και πολυτελής ταξιδιωτική εμπειρία στην Χρυσή Πόλη που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα! 

ΠΗΛΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΡΟΥΤΣΟΥ

 Πήλιο για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα! 129€ από 180€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα σε standard δίκλινο δωμάτιο πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, δωρεάν παραδοσιακά σπιτικά γλυκά εδέσματα και διάφορα ροφήματα σε όλη τη διάρκεια της διαμονή σας και διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών δωρεάν - Ή - 169€ από 270€ για 4 μέρες 3 νύχτες, και Αποδράστε στο Αρχοντικό Ρούτσου την περίοδο των εορτών σε ένα μαγευτικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς και περιπλανηθείτε στα σοκάκια του χωριού απολαμβάνοντας τη θέα του Παγασητικού κόλπου. Έκπτωση 28%.

ΒΙΕΝΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 525 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 7ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 149 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑ ΛΑΔΙΑ