ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΡΚΑΔΙΑ(ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-ΒΥΤΙΝΑ-ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ-ΛΑΓΚΑΔΙΑ-Κ.Α):ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ

ΦΩΚΙΔΑ(ΑΡΑΧΩΒΑ-ΔΕΛΦΟΙ-ΕΡΑΤΙΝΗ-Κ.Α):ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ

ΜΥΚΟΝΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟNH "ANAMAR HOTEL AND SUITEs"


 Πολυτελές 4ήμερο 2 ατόμων στη Μύκονο, σε Standard double room με πλούσιο πρωινό, στο Anamar Hotel and Suites από 26 Αυγούστου έως 08 Σεπτεμβρίου.
 Απόδραση στη Μύκονο με 3ήμερη απόδραση 2 ατόμων, σε Standard double room με πλούσιο πρωινό, στο πολυτελέστατο Anamar Hotel and Suites από 09 Σεπτεμβρίου έως 10 Οκτωβρίου.
 Διακοπές στη Μύκονο με 3ήμερη απόδραση 2 ατόμων, σε Standard double room με πλούσιο πρωινό, στο πολυτελέστατο Anamar Hotel and Suites από 09 Σεπτεμβρίου έως 10 Οκτωβρίου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ(ΛΑΓΑΝΑΣ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "pARADISE-APARTMENTS"

ΣΥΡΟΣ(ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

 Σύρος, Ερμούπολη: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Γνωρίστε τις ομορφιές της Σύρου όλο το χρόνο! 
 Σύρος, Ερμούπολη - Φοίνικας: 111€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα. Η όμορφη και γραφική Σύρος σας περιμένει! 
 Σύρος, Ερμούπολη - Φοίνικας: 74€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα το Σεπτέμβριο. Απολαύστε την άνεση ένος δίχωρου διαμερίσματος στην πιο όμορφη εποχή για τη Σύρο! 
 Σύρος, Ερμούπολη: 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Η Σύρος είναι ένα νησί που πέρα από τις όμορφες παραλίες και τις δυνατότητες χαλάρωσης, ξεκούρασης και διασκέδασης που προσφέρει διαθέτει επίσης αρκετά αξιόλογα μνημεία και αξιοθέατα. 

ΑΜΟΡΓΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "GALAXY PENSION"

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "VARDIA BAY STUDIOS"

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ-ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ