ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ST STEFANO"

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ HOVERPOD ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7,5 ΕΥΡΩ

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ 5 ΣΕ 1 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11,9 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ-ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TECHNOTEC

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΝΤΕΚΑΣΕΤΩΝ / ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ KS PHOTOGRAPHY

 3€ για 4 ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ) Ή για 4 ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ) ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Από το πιστοποιημένο μέλος της ΕΚΦΑ (Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας), την εταιρεία KS PHOTOGRAPHY στο Γαλάτσι. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ. Αρχικής αξίας 20€. Έκπτωση 85%

ΑΣΥΡΜΑΤΗ NETWORK IP ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49,95 ΕΥΡΩ

ΖΥΓΑΡΙΑ-ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19,94 ΕΥΡΩ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ TELEFUNKEN 1800W ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 49,89 ΕΥΡΩ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ " ΤΟΥ ΑΡΘΟΥΡ ΣΝΙΤΣΛΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MAGICHOLE ΜΕ 19 ΕΥΡΩ

SUPER ΠΑΚΕΤΟ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ/ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "FALIRO SAFE PARK"

 10€ μόνο για 1 ολοκληρωμένο μικροβιολογικό καθαρισμό Ι.Χ. (10 υπηρεσιών) με προϊόντα MAFRA, που περιλαμβάνει καθαρισμό με ξηρό ατμό, καθαρισμό των αεραγωγών του A/C, ενυδάτωση ταμπλό, απολύμανση καμπίνας και αντιμετώπιση των μικροβίων με γεννήτρια όζοντος, αρωματισμό καμπίνας, εξωτερικό πλύσιμο, υγρό κέρωμα και αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ, εξωτερικό υγρό κέρωμα κ.α.ΔΩΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΠΟΝΙ 1 ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 24ΩΡΟ πάντα με την εγγύηση και την φροντίδα του Aris Faliro Safe Park στο Π. Φάληρο.Αξίας 45€. Έκπτωση 78%
 Πλήρης βιολογικός καθαρισμός auto στο Faliro Safe Park!
 20€ μόνο για (4) τέσσερα πλήρες επαγγελματικά πλυσίματα αυτοκίνητου μέσα-έξω στο χέρι (αρωματισμός καμπίνας, ενυδάτωση Ταμπλό & εσωτερικών πλαστικών, καθαρισμό ζαντών και γυάλισμα ελαστικών) με προϊόντα MA*FRA πάντα με την ποιότητα των υπηρεσιών του καταστήματος Aris Faliro Safe Park στο Π. Φάληρο.Αξίας 36€.Έκπτωση 44%
 15€ μόνο για 1 Πλήρη Μικροβιολογικό Καθαρισμό Ι.Χ. 10 υπηρεσιών με προιόντα MA FRA, που περιλαμβάνει καθαρισμό με ξηρό ατμό, καθαρισμό των αεραγωγών του A/C, ενυδάτωση ταμπλό, απολύμανση καμπίνας και αντιμετώπιση των μικροβίων με γεννήτρια όζοντος, αρωματισμό καμπίνας, εξωτερικό πλύσιμο, υγρό κέρωμα και αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ, εξωτερικό υγρό κέρωμα κ.α...με την εγγύηση του Faliro Safe Park στο Π. Φάληρο. ΔΩΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΠΟΝΙ 1 ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 24ΩΡΟ. Αρχικής Αξίας 45€. Έκπτωση 67%.
 20€ για πεντακάθαρη εσωτερική κι εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας με 3 oλοκληρωμένα πλυσίματα στο χέρι, με επαγγελματικό μηχάνημα Karcher, χρήση υλικών Ma*Fra και με την ποιότητα υπηρεσιών του "Faliro Safe Park" στο Παλαιό Φάληρο, αρχικής αξίας 36€ - Έκπτωση 44%!!
30€ για ένα (1) κέρωμα, ένα (1) γυάλισμα στο χέρι με χρήση υλικών MAFRA με εγγύηση 3 μηνών και ένα (1) καθαρισμό μέσα έξω για ένα IX Αυτοκίνητο, από το Faliro Safe Park στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικής Αξίας 70€. Εκπτωση 57%.
 35€ για έναν Ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου στο χέρι (με χρήση επαγγελματικού μηχανήματος KARCHER και χρήση υλικών MA FRA), με αφαίρεση λεκέδων, απολύμανση καθισμάτων, εσωτερικό καθαρισμό καμπίνας, ενυδάτωση εσωτερικού, ταπετσαρίας και πορτ μπαγκάζ, εξάλειψη οσμών, εξωτερικό πλύσιμο και κέρωμα, στο Faliro Safe Park στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικής Αξίας 85€. Έκπτωση 59%. 35€ για ένα (1)Επαγγελματικό Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου στο Χέρι, με χρήση επαγγελματικού μηχανήματος KARCHER και χρήση υλικών MA*FRA, εξωτερικό πλύσιμο και κέρωμα, στο Faliro Safe Park στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικής Αξίας 85€ Έκπτωση 59% Απίθανες προσφορές για λάμψη και καθαριότητα στο αυτοκίνητό σας, επιλέγοντας αυτή που επιθυμείτε, στo "Faliro Safe Park" στο Παλαιό Φάληρο - έκπτωση έως 67%!!!! 20€ για 3 πλήρες επαγγελματικά πλυσίματα αυτοκίνητου μέσα-έξω στο χέρι (αρωματισμός καμπίνας, ενυδάτωση Ταμπλό & εσωτερικών πλαστικών, καθαρισμό ζαντών και γυάλισμα ελαστικών) με προϊόντα MA*FRA πάντα με την ποιότητα των υπηρεσιών του Faliro Safe Park στο Π. Φάληρο. Αξίας 36€.Έκπτωση 44% 10 Μοναδικές υπηρεσίες, για έναν Πλήρη Μικροβιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου ΜΟΝΟ με 15€! Με Kαθαρισμό των αεραγωγών του A/C, Εσωτερικό Πλύσιμο στο Χέρι, Εσωτερικό Καθαρισμό και Απολύμανση με Όζον, Ενυδάτωση εσωτερικού, Εξωτερικό Πλύσιμο στο Χέρι και Κέρωμα και άλλες ακόμη υπηρεσίες, με την ποιότητα των υπηρεσιών του Faliro Safe Park στο Παλαιό Φάληρο! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 Τρία (3) Πλήρη Πλυσίματα Μηχανής (Μοτοσυκλέτας) στο Χέρι ΜΟΝΟ με 10€, στο «Faliro Safe Park» στο Π. Φάληρο! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "PHOTO PLUS"

 3€ για να αποκτήσετε τις απαραίτητες φωτογραφίες επίσημων εγγράφων με επιλογή από 4 φωτογραφίες διαβατηρίου ή 4 φωτογραφίες διπλώματος ή 4 φωτογραφίες για φοιτητικό πάσο ή 8 φωτογραφίες αστυνομικής ταυτότητας ή 8 φωτογραφίες γενικής χρήσεως, από το “Photo Plus” στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 70%!!!!
 3€ από 20€ για Φωτογραφίες Διαβατηρίου ή Διπλώματος ή εναλλακτικά φωτογραφίες Ταυτότητας ή γενικής χρήσεως. Όλες οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές των αστυνομικών αρχών, από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον μετρό στάση Πανεπιστήμιο). Έκπτωση 85%.
 6€ για επαγγελματική εκτύπωση 50 φωτογραφιών, διαστάσεων 10x15cm, σε επαγγελματικό χαρτί ματ ή γυαλιστερό, για να κρατήσετε για πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις σας ζωντανές, από το “Photo Plus” στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας έως 12€ - Έκπτωση 50%!!!!
 3 ευρώ για φωτογραφίες διαβατηρίου, ταυτότητας, διπλώματος ή γενικής χρήσεως, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτούνται, από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας, αξίας 20 ευρώ - έκπτωση 85%.
 4 φωτογραφίες διαβατηρίου ή διπλώματος, ή 8 φωτογραφίες ταυτότητας ή γενικής χρήσης, μόνο 3€ !Από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 Εκτύπωση 50 Φωτογραφιών 10x15 σε Χαρτί Ματ ή Γυαλιστερό μόνο με 7€! Δώρο μια Φωτογραφία 15 x21, από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ CRYOLIPOLISIS-ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ KIFISIA CLINIC

 Πρόγραμμα Λιποαφαίρεσης & Διατροφής για Απώλεια 6-14 Κιλών!!! 24,90€ από 720 για 3 θεραπείες Κρουστικού Υπερήχου και 3 μεσοθεραπείες-Η-39,90€ από 1280€ για 6 θεραπείες Κρουστικού Υπερήχου και 6 μεσοθεραπείες μαζί με 4μηνη( εβδομαδιαία προγράμματα) διατροφολογική παρακολούθηση, νέα μέθοδος για αφαίρεση του περιττού λίπους και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με ιατρικό μηχάνημα που διαθέτει σύστημα εντοπισμού του λίπους ανά 2,3 χιλιοστά από την ολοκαίνουρια πολυτελέστατη Κλινική Kifisia Clinic, στην Κηφισιά. Έκπτωση 97%
 Απώλεια Βάρους χωρίς Διατροφή με το Πρωτοποριακό SR2!!! 89€ από 300€ για 6 συνεδρίες Cryolipolisis σε κοιλιά, γλουτούς, μπράτσα, μηρούς, προσαγωγούς, πλαϊνά μέσης - Ή - 109 από 400€ για 6 συνεδρίες Cryolipolisis και 6 ενέσιμες Μεσοθεραπείες - Ή - 149€ από 600€ για 6 συνεδρίες Cryolipolisis, 6 ενέσιμες Μεσοθεραπείες και 6 lipolaser με το μηχάνημα SR2, για σίγουρη απώλεια 6-9kg χωρίς διατροφή και με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που συνδυάζουν την δραστική απώλεια βάρους με λιπογλυπτική για αποφυγή ραγάδων, στην ολοκαίνουρια πολυτελέστατη Κλινική Kifisia Clinic, στην Κηφισιά. Έκπτωση 70% 
 Απώλεια Βάρους 6-9kg χωρίς Διατροφή με το Πρωτοποριακό SR2!!! 19.90€ από 100€ για 1 συνεδρία Cryolipolisis και 1 ενέσιμη Μεσοθεραπεία σε κοιλιά, γλουτούς, μπράτσα, μηρούς, προσαγωγούς, πλαϊνά μέσης - Ή - 29.90€ από 200€ για 2 συνεδρίες Cryolipolisis και 2 ενέσιμες Μεσοθεραπείες σε δύο διαφορετικές περιοχές της επιλογής σας - Ή - 49.90€ από 400€ για 4 συνεδρίες Cryolipolisis και 4 ενέσιμες Μεσοθεραπείες σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές της επιλογής σας, με το μηχάνημα SR2, για σίγουρη απώλεια 6-9kg χωρίς διατροφή και με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που συνδυάζουν την δραστική απώλεια βάρους με λιπογλυπτική για αποφυγή ραγάδων, στην ολοκαίνουρια πολυτελέστατη Κλινική Kifisia Clinic, στην Κηφισιά. Έκπτωση 80%

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ALAS RESORT & SPA

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Alas Resort & Spa, στη Μονεμβασιά! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 289€ από 578€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί, Φρούτα και Μελομακάρονα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχονται 2 Massage 20 λεπτών για το σύνολο της διαμονής και Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PHOTOFLEX STUDIO ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ

ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ NALU CAFE ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ X-FIT 203 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ X-TREME STORES

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ " ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ GOURMET ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ-ΕΛΑΦΡΥ ΠΟΥΛΟΒΕΡ DKNY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 39 ΕΥΡΩ