ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 69€ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL FRIENDS BANSKO"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18€ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "HAIR AND NAIL SPA BY CHRISTEN'S" ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 139€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL PRINCESS LANASSA"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ 4 ΕΠΟΧΩΝ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 390€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ FULL BODY ΜΑΣΑΖ 45 ΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟ "MASSAGE ACADEMY CENTER" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25€ ΓΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ&ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 20€ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΤΟ "HARMONY COIFFURE"


  20€ από 55€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα και 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με Λουσίματα - Ή - 25€ από 65€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα και 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) με Λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, και αποκτήστε λαμπερά και πλήρως αναζωογονημένα μαλλιά που δεν περνάνε απαρατήρητα! στον φιλόξενο χώρο του Harmony coiffure, στην Αγία Παρασκευή (πλησίον στάσης μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Έκπτωση 64%.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 17.50€ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ TRATTORIA AL PSTO

 17.50€ για ένα ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ, απολαμβάνοντας αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις της Νότιας Ιταλίας. Όλα τα πιάτα του Al Pesto μαγειρεύονται ειδικά για εσάς την ώρα που τα παραγγέλνετε διατηρώντας έτσι την υψηλή ποιότητα και τη γεμάτη γεύση τους. Η προσφορά ισχύει για κατανάλωση στο εστιατόριο (dine-in) για όλες της ημέρες. Από τη νέα αυθεντική Ιταλική Trattoria AL PESTO στο κέντρο της Γλυφάδας. Αρχικής αξίας 30€. Έκπτωση 42%

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 30€ ΓΙΑ 2 ΒΑΦΕΣ-ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ-ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ/ΜΕ 11€ ΓΙΑ MANICURE-PEDICURE&ΜΕ 20€ ΓΙΑ 2 MANICURE-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΦΡΥΔΙΩΝ



 11€ για 1 Ολοκληρωμένο manicure με ημιμόνιμο βερνίκι Shellac (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες, 1 Pedicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 Καθαρισμό φρυδιών, για άκρα που ακτινοβολούν λάμψη και γοητεία, στα καταστήματα Matin.a Hairstyling στα Πατήσια και στη Κυψέλη(150 μέτρα από στάση Ηλεκτρικού Κάτω Πατήσια και εύκολη πρόσβαση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς). Αξίας 45€. Έκπτωση 76%.

 20€ για 2 manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 2 Καθαρισμούς φρυδιών, με επαγγελματικά προϊόντα Essie, για μία εντυπωσιακή ανανέωση της εμφάνισης σας, στα καταστήματα Matin.a Hairstyling στα Πατήσια και στη Κυψέλη(150 μέτρα από στάση Ηλεκτρικού Κάτω Πατήσια και εύκολη πρόσβαση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς). Αξίας 88€. Έκπτωση 77%.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6€ ΓΙΑ MANICURE Η PEDICURE&ΜΕ 12€ ΓΙΑ ΗΜΙΝΟΜΙΜΟ MANICURE ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8.64€ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΓΙΑ ΨΕΙΡΕΣ ΜΕ ΓΕΡΑΝΙ ΤΗΣ APIVITA

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL ANASTASSIOU"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΣΤΟ "CHIC&BEAUTY"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59€ ΓΙΑ 4ΗΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ "PEAK FITNESS HALL" ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ

 59€ για 4ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ και Δωρεάν εγγραφή, που περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση σε όργανα, συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα, απεριόριστη Χρήση Cardio Theatre, 2 λιπομετρήσεις, 4 συνεδρίες cross training, 4 συνεδρίες infra red therm lipolysis, απεριόριστη χρήση sauna και δωρεάν Parking, στο ανανεωμένο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο "Golden Peak Fitness Hall" 2500τ.μ στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικής Αξίας 200€. Έκπτωση 71%.

 59€ για 4μηνη συνδρομή γυμναστηρίου με προπόνηση πάνω σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση σε όργανα, συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα, απεριόριστη Χρήση Cardio Theatre, 2 λιπομετρήσεις, 4 συνεδρίες cross training, 4 συνεδρίες infra red therm lipolysis, απεριόριστη χρήση sauna και δωρεάν Parking και γυμναστείτε σε ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια των Νοτίων Προαστίων συνολικής έκτασης 2500τμ., στο "Peak Fitness Hall" στο Παλαιό Φάληρο, αρχικής αξίας 200€ - Έκπτωση 71%!!!!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ "ROYAL THAI MASSAGE"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12€ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ&ΜΕ 15€ ΓΙΑ 1 ΖΕΥΓΟΣ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ BANSKO ΑΠΟ 60€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ Η ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΟ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΣΤΟ "THE WALL SPORT CLIMBING CENTER" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5€ ΓΙΑ 1 MASSAGE ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 60 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "PAIN SOLUTION SYSTEMS"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 40€ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ&14€ ΓΙΑ ΚΕΡΩΜΑ ΜΕ ΚΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 3Μ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 12€ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΥΤΙΚΩΝ ΟΞΕΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22€ ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "KANDK HAIR ART"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΠ'΄ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ"

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Aπολαύσετε τη Μία και Μοναδική Εμφάνιση, του Μελωδικού Κώστα Λειβαδά και της Αγαπημένης Ζωής Παπαδοπούλου στη Μουσική Σκηνή Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου! Δυο Αγαπημένες Φωνές, συναντιούνται για να μας Ταξιδέψουν Μελωδικά και να Παρουσιάσουν ένα Πρόγραμμα με Μοναδικές Ερμηνείες, από τη Νέα τους Δισκογραφική Δουλειά αλλά και με Τραγούδια που έχουν πολυαγαπηθεί από το Kοινό! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΚΡΑΣΙ Η COCTAIL ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ "IKTINOU AU TROTTOIR"

 Απολαυστική Έξοδος στο Κέντρο της πόλης, Πρωί, Μεσημέρι ή Βράδυ για τον Cafe, το Κρασί ή το Cocktail σας... στον Εντυπωσιακό και Εξαιρετικά Μοντέρνο Χώρο του Iktinou Au Trottoir στον Πεζόδρομο της Ικτίνου με Μοναδικά Events, Cocktail's Nights και Party με Dj Sets! Πρώτη Επιλογή μόλις με 1,80 ευρώ (από 4 ευρώ) για Ένα (1) Μοναδικά Αρωματικό Café της Επιλογής σας! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 2,5 ευρώ (από 5 ευρώ) για Μια (1) Επώνυμη Ατομική Φιάλη Κρασιού Λευκό ή Κόκκινο ή Ροζέ 187ml της Αγαπημένης Ετικέτας Tsantalis Kanenas με σχετικά συνοδευτικά ! Τρίτη Επιλογή μόλις με 6 ευρώ (από 12 ευρώ) για Ένα (1) Υπέροχο Cocktail Φτιαγμένo με Εκρηκτικότητα και Φαντασία & Ένα (1) Ατομικό Plateau Τυριών Αλλαντικών ή Ένα (1) Ατομικό Club Sandwich! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9€ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ "NOODLE BAR" ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7.5€ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΝΤΡΙΚΟ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΤΟ "STUNNING LOOKS BY JELLA" ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ