ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΟΣΧΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOLIDAY INN LESNAYA" ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 300ΕΥΡΩ ΣΤΟ "MEZONETES VASO"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟΥΡΑΝΤΟΤ Η ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ

5€ για είσοδο ενός ατόμου στην παιδική μουσική παράσταση ''Τουραντότ, η σκληρόκαρδη βασιλοπούλα της Κίνας'', βασισμένη στην ομώνυμη και συναρπαστική όπερα του Πουτσίνι, σε θεατρική διασκευή για τα παιδιά, στο θέατρο ''Αυλαία'' στον Πειραιά, αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 50%!!

 5€ από 10€ για μία είσοδο στη μουσική παιδική παράσταση "Τουραντότ η σκληρόκαρδη βασιλοπούλα της Κίνας", βασισμένη στην όπερα του Πουτσίνι, στο Θεάτρου Αυλαία στον Πειραιά!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ PEELING ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΛ ΛΙΝΑΡΔΟΥ"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SILVA SUITES"

 330€ ένα υπέροχο 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) για Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά για 2 άτομα σε πολυτελή σουίτα με τζάκι με πρωινό μπουφέ στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα από το Silva Suites, με ατομικά μπάνια - spa, χαμάμ, χρωματοθεραπεία, υδρομασάζ, εσωτερικό φωτισμό, μουσική και μηχανισμό μασάζ για τα πόδια, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι Αρχικής Αξίας 540€, Έκπτωση 39% !!

Λίμνη Πλαστήρα Silva Suites! 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε junior suite, με πρωινό, χαμάμ, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι, στο "Silva Suites" στη Λίμνη Πλαστήρα από 330€!!
2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε junior suite, με πρωινό, χαμάμ, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι και γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων, στο "Silva Suites" στη Λίμνη Πλαστήρα από 149€!!

 Λίμνη Πλαστήρα: Προσιτή πολυτέλεια και υψηλή αισθητική! Από 149€ για δύο (2) μαγευτικές διανυκτερεύσεις δύο (2) ατόμων για στιγμές μοναδικής χαλάρωσης σε junior suite, με πρωινό, υδρομασάζ, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι και γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων, στις εντυπωσιακές Silva Suites στη Λίμνη Πλαστήρα.

 Λίμνη Πλαστήρα!! Πολυτελής διαμονή μόνο με 149€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα σε junior suite, με πρωινό, υδρομασάζ-χαμάμ, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι και γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων, στις εντυπωσιακές Silva Suites στη Λίμνη Πλαστήρα. Αξίας 300€. Έκπτωση 50%.


ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΕΡΑΣ-FONDUE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Μεγαλουργήστε στις γλυκές δημιουργίες με μία μονή ή διπλή σοκολατιέρα - fondue σοκολάτας, με πολλά αξεσουάρ ζαχαροπλαστικής και καλούπια για σοκολατάκια, με παραλαβή από το "Sulehria Store" στην Πανεπιστημίου και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με έκπτωση έως 45%!!

 Σοκολατιέρα - Fondue σοκολάτας (-35,89%) - Η απόλαυση της πραγματικής σοκολάτας περιμένει να την γευτείτε! Απο 25€ για μια σοκολατιέρα - fondue σοκολάτας με πολλά εξαρτήματα και καλούπια για σοκολατάκια! Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να λιώσει το τυρί! Από την Sulehria Store στην Αθήνα ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!!!


ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΟΥΡΙΑ 2014

 Ένα Χειροποίητο γούρι με ξύλινα , επίχρυσα ή επάργυρα στοιχεία και κεραμικές χάντρες, δεμένο με κορδέλες υψηλής αισθητικής. Τα γούρια από τα αρχαία χρόνια συνδέονταν με την καλοτυχία και τη προστασία και για αυτό μέχρι σήμερα, συνηθίζουμε να τα ταυτίζουμε με την αλλαγή του χρόνου και την ελπίδα που θα φέρουν για ένα καλότυχο νέο έτος. Με δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής με την εγγύηση ποιότητας του "οίκου" τέχνη & κόσμημα!

Ευχηθείτε στους αγαπημένους σας αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε για εκείνους. Από 4€ για ένα χειροποίητο γούρι 2014, διακοσμημένο με επαργυρωμένα στοιχεία, από την Roseo Jewellery, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!


 Ένα υπέροχο Χειροποίητο γούρι περιστέρι κλειδοθήκη με επαργυρωμένα στοιχεία και χάντρες που σύμφωνα πάντα με τις λαϊκές παραδόσεις το περιστέρι είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο όλο τον κόσμο. Η ελευθερία και η ειρήνη είναι η πιο κοινή συμβολική σημασία του περιστεριού. Διακρίνεται επίσης για τη νέα ζωή και ελπίδα στο μέλλον. Δεύτερον, το περιστέρι συμβολίζει την αγάπη και την αθωότητα. Σε δυο χρωματισμούς, κόκκινο για τις κυρίες και μπλε για τους κυρίους. Με δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής με την εγγύηση ποιότητας του "οίκου" τέχνη & κόσμημα!

 12€ από 19€ για ένα γούρι με επιλογή ανάμεσα σε 5 σχέδια από το Γάμος και Χαρά στον Πειραιά.


Ευχηθείτε καλή χρονιά στους αγαπημένους σας με ένα γούρι! Από 6€ για ένα χειροποίητο γούρι 2014,ελληνικής κατασκευής, διακοσμημένο με ορυκτά, κεραμικά, ξύλινα και επαργυρωμένα στοιχεία , από το Τέχνη & Κόσμημα με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!


Χειροποίητα Γούρια 2014!!! 6€ για ένα χειροποίητο γούρι με μεταλλικά στοιχεία και χάντρες με την υπογραφή της σχεδιάστριας Αναστασίας και την εγγύηση ποιότητας του "Οίκου" Τέχνη & Κόσμημα, αξίας 10€-έκπτωση 40%. 

 Best Price!! 28€ για ένα Χειροποίητο Υπέροχο Μενταγιόν – Γούρι με Πραγματικά Μαργαριτάρια ή Ημιπολύτιμους Λίθους και Επιχρυσωμένο Ασήμι με Αλυσίδα. Τα Χριστούγεννα αυτά θα είναι Μοναδικά! Με αγάπη από τη Martal.gr. Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
 4,90€ για ένα Χειροποίητο Γούρι-μπεγλέρι από μεταλλικά επάργυρα στοιχεία και γυάλινες χάντρες σε μοναδικά σχέδια από τις Χίλιες Χαρές αρχικής αξίας 8,8€.


Θα σας φέρει γούρι! Από 4,9€ για ένα μικρό ή μεγάλο ρόδι, με χρυσό 24Κ & κόκκινο ή λευκό σμάλτο, με παραλαβή ή αποστολή από το 61 Accessories- Silver Art! Ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα, σύμβολο του καρπού της ζωής, της καλοτυχίας & του έρωτα!


 Γούρια με 10,90€ . Χειροποίητο Γούρι από μέταλλο σε μοναδικά σχέδια από τις Χίλιες Χαρές αρχικής αξίας 22€ 

 Γούρια δεμένα σε κανέλα: 3,9€ για ένα Χειροποίητο Γούρι από μεταλλικά στοιχεία και κερωμένα κορδόνια, δεμένα σε κανέλα σε μοναδικά σχέδια από τις Χίλιες Χαρές αρχικής αξίας 8€ 

 2014 Γούρι-Ρόδι κηροπήγιο.10,90€ για ένα Χειροποίητο Γούρι από μεταλλικά επάργυρα στοιχεία και κερωμένα κορδόνια δεμένα σε ασημί ρόδι κηροπήγιο από τις Χίλιες Χαρές ,αρχικής αξίας 19€


 22€ από 36€ για τέσσερα χειροποίητα γούρια για τη νέα χρονιά, δύο με μεταλλικά στοιχεία και δύο με ξύλινα, από το Snoops.gr και με δωρεάν αποστολή στο χώρο σας!!

 9€ για ένα χειροποίητο γούρι 2014 με μεταλλικά στοιχεία σατέν,κορδέλες και κεραμικά στοιχεία!Μία προσφορά από το κατάστημα 'ΤΕΧΝΗ & ΚΟΣΜΗΜΑ" στην Καλογρέζα,αρχικής αξίας 15€!



 6€ για ένα πανέμορφο χειροποίητο γούρι 2014 με μεταλλικά στοιχεία και χάντρες!Μία προσφορά από το κατάστημά "ΤΕΧΝΗ & ΚΟΣΜΗΜΑ" στη Καλογρέζα,αρχικής αξίας 10€!

 15€ για ένα χειροποίητο γούρι 2014 με ορυκτά στοιχεία!Μία προσφορά από το κατάστημα 'ΤΕΧΝΗ & ΚΟΣΜΗΜΑ" στην Καλογρέζα,αρχικής αξίας 25€! 

Χειροποίητα Γούρια 2014!!! 6€ για ένα χειροποίητο γούρι με μεταλλικά στοιχεία και χάντρες με την υπογραφή της σχεδιάστριας Αναστασίας και την εγγύηση ποιότητας του "Οίκου" Τέχνη & Κόσμημα, αξίας 10€-έκπτωση 40%. 

 Γούρια κρεμαστά ή επιτραπέζια με 10,90€ . Χειροποίητο Γούρι από μέταλλο σε μοναδικά σχέδια από τις Χίλιες Χαρές αρχικής αξίας 22€ 



 Γούρι κηροσβέστης.5,50€ για ένα Χειροποίητο Γούρι από μεταλλικό επίχρυσο 2014 και κερωμένα κορδόνια, δεμένα σε κηροσβέστη σε μοναδικά σχέδια από τις Χίλιες Χαρές αρχικής αξίας 10€ 




ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3 ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ"ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ","Η ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ"&"ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΥΛΑΚΤΟ"

9€ για 3 συλλεκτικά επιτραπέζια παιχνίδια τσέπης από τους πιο διάσημους τίτλους (Γκρινιάρης, Πολιορκία, Ναυμαχία κ.ά) για ηλικίες 6 ετών και άνω ή 3 εκπαιδευτικά (για παιδιά 3 έως 7 ετών), με παραλαβή από την εταιρεία ''Δούρειος'' στην Ριζούπολη και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 21€ - Έκπτωση 57%!!

 Παιχνίδια που άφησαν ιστορία! Αποκτήστε και τα 3 κλασικά επιτραπέζια της σειράς Δούρειος, «Οι Τρεις Μάγοι», «Η Σαλαμάνδρα της Φωτιάς» & «Το Μπλε Φυλακτό» με 16€ ή το καθένα ξεχωριστά με 6€ ! Ιδανικά για όλη την οικογένεια, με παραλαβή ή αποστολή από το Magic Hole!



 Παιχνίδια που άφησαν ιστορία! Αποκτήστε και τα 3 κλασικά επιτραπέζια της σειράς Δούρειος, «Οι Τρεις Μάγοι», «Η Σαλαμάνδρα της Φωτιάς» & «Το Μπλε Φυλακτό» με 16€ ή το καθένα ξεχωριστά με 6€ ! Ιδανικά για όλη την οικογένεια, με παραλαβή ή αποστολή από το Magic Hole

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΑΛΟΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΡΑΞΙΣ"

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ


89€ για 3 Ημέρες 2 Νύχτες για 2 Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό σε Παραδοσιακό Ξενοδοχείο, σε μία υπέροχη τοποθεσία με θέα το Βράχο της Μονεμβασιάς. Αποδράστε ένα τριήμερο σε έναν πανέμορφο ιστορικό τόπο και επισκεφθείτε τα λιθόστρωτα σοκάκια του περίφημου κάστρου!!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ BIO-SPIROULINA 400MG

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ 19,5ΕΥΡΩ ΣΤΑ "ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΩΡΑΚΙ "SCANIT CRACKERS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 40ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΟΚΕΤΑ ΤΗΣ DISNEY ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΑΖ/FULL BODY MASSAGE Η HALF DAY SPA

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 79ΕΥΡΩ ΓΙΑ 30ΛΕΠΤΗ ΠΤΗΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ "ΝΙΣΑΙΑΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΤΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ"