ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ - ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ " WOMAN'S STYLE "

Ανανεωμένο Σώμα και Σφριγηλό Δέρμα Ποιοτικά, Άμεσα, Αποτελεσματικά και άκρως Οικονομικά! Μόλις 39 ευρώ για Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Σώματος Δέκα (10) Συνεδριών με επιλογή μεταξύ τεσσάρων πρωτοποριακών Μηχανημάτων (Transion N ή Chromogei ή Limgogei ή Υπερήχους) για Λιποδιάλυση, Απώλεια Πόντων, Καταπολέμηση και Διάλυση της Κυτταρίτιδας, Αντιμετώπιση Τοπικού Πάχους και Απώλεια Βάρους, καθώς & Ένα (1) Διαιτολογικό Πρόγραμμα με Διατροφική Καθοδήγηση με την υπογραφή ποιότητας του προβεβλημένου Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Woman's Style στο Κέντρο της πόλης μας! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ " LINE OF DANCE " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΡΩΝ " LECHAT "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ ΚΑΡΠΟΥ HAPPY LIFE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΡΕΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Σβήστε το Χρόνο...Εντυπωσιακά, Άμεσα & Οικονομικά! Δύο Ολοκληρωμένες Θεραπείες Προσώπου για το Σπίτι για εντυπωσιακή Ενυδάτωση, Ανάπλαση, Σύσφιξη, Αντιγήρανση με την Υπογραφή Ποιότητας Γαλλικών Εργαστηρίων & την Επιστημονική Υποστήριξη των Medi Jeunesse στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 29 ευρώ (από 150 ευρώ) για Μία Κρέμα Ημέρας με ειδική σύνθεση προηγμένης τεχνολογίας με Αναπλαστική, Ανορθωτική, Συσφικτική και Ενυδατική Δράση στο Πρόσωπο σας! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 39 ευρώ (από 169 ευρώ) για το Θαύμα της Κοσμητολογίας Ένα Αντιρυτιδικό - Συσφικτικό Serum με τη δράση του Βotox, για Άμεσα και Εντυπωσιακά Αποτελέσματα, από την Πρώτη κιόλας Χρήση!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / USB STICK 16GB - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗΣ LADIES EPILATOER KEMEI

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΗΜΙ 925

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

89€ για κατασκευή και φιλοξενία ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ που περιλαμβάνει: κατοχύρωση ονόματος, φιλοξενία, web mail, παροχή και εγκατάσταση mail client, SEO, στατιστικά για ένα χρόνο, ανάλυση στατιστικών για ένα χρόνο κάθε εβδομάδα, απεριόριστο αριθμό υποσελίδων, δημιουργία photogallery με ανυσματική διαφάνεια, απεριόριστο αριθμό φορμών, χάρτη προορισμού επιχείρησης, κατασκευή σελίδων σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, καταχώρηση σε επαγγελματικούς καταλόγους, καταχώρηση ιστοσελίδας στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης και δημιουργία εταιρικής ταυτότητας.Από την εταιρεία DESIGN IT, στο Νέο Ηράκλειο για όλη την Ελλάδα. Αρχικής αξίας 520€. Έκπτωση 83%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΙΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΧΟΛΙΚΑ ΤΕΤΡΑΔΙΑ

ΣΚΙΑΘΟΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΥΚΟΝΟΣ ( ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Sensation White στην Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη, 11-14 Οκτωβρίου μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην Κων/πολη για το μοναδικό Sensation White!

Sensation White στην Κωνσταντινούπολη από Βόλο-Λάρισα, 11-14 Οκτωβρίου μόνο με 119 ευρώ! Τριήμερο στην Κων/πολη για το μοναδικό Sensation White!

Sensation White στην Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη, 11-15 Οκτωβρίου μόνο με 135 ευρώ! Τετραήμερο στην Κων/πολη για το μοναδικό Sensation White!


Sensation White στην Κωνσταντινούπολη από Βόλο-Λάρισα, 11-15 Οκτωβρίου μόνο με 155 ευρώ! Τετραήμερο στην Κων/πολη για το μοναδικό Sensation White!

Sensation White στην Κωνσταντινούπολη από Αθήνα, 11-15 Οκτωβρίου μόνο με 170 ευρώ! Τετραήμερο στην Κων/πολη για το μοναδικό Sensation White!

ΜΥΚΟΝΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " PETINOS BEACH HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

MONO 87€ από 236€ για 2 διανυκτερεύσεις ενός ατόμου με πλούσιο πρωϊνό μπουφέ - welcome drink στο πολυτελές 4* Petinos Beach Hotel στον Πλατύ Γυαλό Μυκόνου, μπροστά στη Θάλασσα! Συμπεριλαμβάνεται δωρεάν μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο ή/και λιμάνι και ΔΩΡΟ 1 γεύμα στο εστιατόριο Blue Myth!

75€ από 126€ για 2 διανυκτερεύσεις ενός ατόμου με πρωϊνό μπουφέ και welcome drink στο πολυτελές 4* Petinos Hotel στη κοσμοπολίτικη Μύκονο! Η προσφορά συμπεριλαμβάνει μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο ή/και λιμάνι και ΔΩΡΟ 1 γεύμα στο εστιατόριο Blue Myth!

ΜΗΛΟΣ ( ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΙΦΝΟΣ ( ΑΡΤΕΜΩΝΑΣ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Σίφνος:79€ για ένα 3ήμερο στην Πουλάτη. Σε ένα πανέμορφο συγκρότημα, ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση του νησιού. Κάντε τις ομορφότερες διακοπές με μια μοναδική προσφορά! 

Σίφνος:73€ για ένα 3ήμερο στον υπέροχο Αρτεμώνα. Αφεθείτε στη μαγεία ενός πανέμορφου νησιού με μια μοναδική προσφορά ,όμορφα και άνετα δωμάτια για χαλαρές διακοπές σε μια τιμή καταπληκτική! 

Σίφνος:110€ για ένα 4ήμερο στον υπέροχο Αρτεμώνα. Αφεθείτε στη μαγεία ενός πανέμορφου νησιού με μια μοναδική προσφορά ,όμορφα και άνετα δωμάτια για χαλαρές διακοπές σε μια τιμή καταπληκτική! 

Σίφνος:118€ για ένα 4ήμερο στην Πουλάτη. Σε ένα πανέμορφο συγκρότημα, ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση του νησιού. Κάντε τις ομορφότερες διακοπές με μια μοναδική προσφορά! 

ΝΑΞΟΣ ( ΠΛΑΚΑ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " STUDIOS KALAMURIA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " AKS HINITSA BAY " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

155€ από 360€ ( Έκπτωση 57%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα στο 4 αστέρων ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY στo Πόρτο Χέλι σε δίκλινο δωμάτιο με Mountain View και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ! Παρέχεται Welcome Cocktail κατά την άφιξη και Late check out στις 18:00! Για 1 παιδί έως 12 ετών παρέχεται δωρεάν διαμονή και δωρεάν είσοδος με ένα παγωτό και ένα χυμό στο Θαλάσσιο Πάρκο στο AKS Porto Heli για 2 ημέρες! Χαλαρώστε και απολαύστε ένα τριήμερο, γεμάτο δραστηριότητες επάνω στο κύμα! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΚΡΟΥΑΖΙΕΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ( ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ )

ΖΑΚΥΝΘΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ZANTE ROYAL RESORT " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ( ΚΡΥΟΠΗΓΗ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " PARADISE HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " PEZOULA RESORT HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ARTY GRAND HOTEL & SPA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΗΛΙΟ ( ΠΟΡΤΑΡΙΑ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΝΑΟΥΜΙΔΗ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ( ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " NATURA CLUB " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΥΚΟΝΟΣ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ " SAINT JOHN " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ " PARADISE STUDIOS APARTMENTS " ΕΛΛΑΔΑ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΞΕΝΩΝΕΣ " ΛΙΟΦΩΤΟ " Κ " ΠΕΛΑΓΟΣ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ / ΧΑΒΑΗ - ΜΠΑΛΙ / DISNEY - ΤΑΥΛΑΝΔΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

159€ /άτομο ή 189€ /άτομο σε Junior Suite για 7 διανυκτερεύσεις όπου ονειρεύεστε, σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, από τα νησιά Φίτζι, την Χαβάη, το Μπαλί, την Disney, Ταϋλάνδη, την Καραϊβική και το Κανκούν, την Κένυα για Σαφάρι μέχρι τα Κανάρια νησιά και την Τενερίφη και ΔΩΡΟ η ετήσια συνδρομή στo Club HolidayFriends !! Αρχικής αξίας 500€. Έκπτωση έως 70%!! Με κάθε αγορά κερδίζετε και μία συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση του Club Holidayfriends για μια ονειρική 8ήμερη κρουαζιέρα στα παραδεισένια νησιά Bora Bora αξίας 3000€. Χορηγία του cruisehospitality.com!!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " STELLA STUDIOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΚΙΑΘΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " MANOS STUDIOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΚΑΔΙΑ ( ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ " VYTHOS STUDIOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " MARIA KARGA'S GUEST HOUSE " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΡΗΤΗ ( ΗΡΑΚΛΕΙΟ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " MARO STUDIOS & APARTMENTS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΗΛΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " CAPETAN YANNIS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ