ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 79€

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 75€ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22.90€

 22.90€ για ένα ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. Το Solar Outdoor Light έχει 16 Led, σκελετό αλουμινίου, είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στις εναλλαγές της θερμοκρασίας, αισθητήρα φωτός και αισθητήρα ήχου. Έχει μοντέρνα σχεδίαση ΧΩΡΙΣ καλώδια, αφού λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και το φώς δυναμώνει με την ανίχνευση ήχου. Ιδανικό για τον κήπο σας, την βεράντα ή την εξώπορτα του σπιτιού σας, όχι μόνο για την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και για την ασφάλειά σας. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 39€. Έκπτωση 41%

ΣΙΝΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ/ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ/ΚΑΜΙΛ ΚΛΟΝΤΕΛ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ "CINE ΒΑΚΟΥΡΑ"

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... α) το Ατμοσφαιρικό Βραβευμένο Ιστορικό Δράμα Ο Γερμανός Γιατρός, την Επίσημη Πρόταση της Αργεντινής για το Ξενόγλωσσο Όσκαρ 2014… β) την Εξαιρετική Γαλλική Βιογραφική και Άκρως Συγκλονιστική Ταινία Καμίλ Κλοντέλ, με την Πολυβραβευμένη Ζιλιέτ Μπινός… γ) την Συγκλονιστική Ταινία Μικρά Αγγλία του Παντελή Βούλγαρη, βασισμένη στο Ομώνυμο Βραβευμένο Βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη… δ) την Δραματική Κομεντί Η Τέλεια Ομορφιά από το Σκηνοθέτη του Αριστουργηματικού Il Divo Πάολο Σορεντίνο!

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΝΗΡΙΗΔΕΣ"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΣΠΑΣΙΜΠΑ-ΝΤΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 4,5 ευρώ ανά άτομο) για την Κωμική Παράσταση Κωδικός Σπασίμπα - Ντα, με τους Βασίλη Τσικάρα, Σταύρο Δουκουζγιάννη, Νίκο Ζούρλα, Έφη Τοκατλίδου και Γιώργο Σπανό, σε Σκηνοθεσία του Βασίλη Τσικάρα στο Θέατρο του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου! Απολαύστε Μία Υπέροχη Κωμωδία που Εισέπραξε Εξαιρετικές Κριτικές κατά τη Διάρκεια του φετινού Χειμώνα...με την Υπογραφή του Βασίλη Τσικάρα που είναι γνωστός από την Κωμωδία Ψάρι στα Χείλη, τις Επιθεωρήσεις MADMIX και MADMIX T-reloaded και τη Βραβευμένη Ταινία Μικρού Μήκους Φρυκτωρία! 

ΣΠΕΤΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL VILLA PLAZA"


 Σπέτσες - Φαγητό: 19€ για ένα γεύμα 2 ατόμων με πίτσα. Απολαύστε πίτσα ψημένη σε παραδοσιακή φούρνο με ξύλα, μία σαλάτα της επιλογής σας και μισό κιλό κρασί μόνο με 19€ 

CIRCUS BAR ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7€ ΓΙΑ 2 COCTAILS

ΚΩΣ(ΚΕΦΑΛΟΣ)ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 255€ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ATHINOULA HOTEL"

ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ ΜΕ ΦΩΣ LED ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10€

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 58€ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ 20€

 Μονεμβασιά : 79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε ένα προσεγμένο παραδοσιακό ξενοδοχείο πάνω στη παράλια της Μονεμβασιάς! Προτιμήστε το! 
 Μονεμβασιά : 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Χαρείτε την ήρεμη θάλασσα, τις ωραίες φεγγαρόφωτες βραδιές και τα αξιοθέατα της Μονεμβασιάς στο πνεύμα της γνήσιας παραδοσιακής Μονεμβασιώτικης φιλοξενίας! 
 Μονεμβασιά : 105€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε ένα προσεγμένο παραδοσιακό ξενοδοχείο πάνω στη παράλια της Μονεμβασιάς! Προτιμήστε το!
 Μονεμβασιά : 103€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Χαρείτε την ήρεμη θάλασσα, τις ωραίες φεγγαρόφωτες βραδιές και τα αξιοθέατα στο πνεύμα της γνήσιας παραδοσιακής Μονεμβασιώτικης φιλοξενίας! 

VACU POWER-PILATES ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35€ ΣΤΟ "PILATES STUDIO" ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

ΠΑΡΓΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 90€ ΣΤΟ "MARE BLU"

ΑΝΤΡΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ PUMA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49€

BANSKO ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "4* GRAND HOTEL BANSKO"

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ KORRE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7€

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ SOLARIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11€ ΓΙΑ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ "VIVA LA VITA"

ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "KOUFONISIA HOTEL&RESORT"

 199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Koufonisia Hotel & Resort, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Άνω Κουφονήσι! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχονται ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα του ξενοδοχείου, μεταφορά από και προς το λιμάνι και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε για 4 ημέρες τα κρυστάλλινα νερά του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SURFING BEACH VILLAGE"

 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Πάρο, σε Bungalow με Πρωινό στο Surfing Beach Village! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη, δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παρέχεται επιπλέον ένα 3 Course Set Menu για το σύνολο της διαμονής και ένα Παιδί έως 12 ετών δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ FOAMEX ΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ BONNEL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 98€

ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 99€ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PALOMA BLANCA HOTEL"

ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ FITNESSFUN LADIES CLUB ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2 -ΔΙΑΜΟΝΗ 3ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ "PORTO RAPHAEL"

ΛΕΙΒΑΔΑ-ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ LOVE CASUAL LIVING

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΔΡΥΑΣ"

 Μοναδικό 4ήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Υπέροχο Καρπενήσι!!!155€ για ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα με πρωινό, σε πανέμορφο δίκλινο δωμάτιο στο Ξενοδοχείο ΔΡΥΑΣ στο πανέμορφο Καρπενήσι!! Ένας ιδανικός τόπος ξεκούρασης όλες τις εποχές και για όλες τις ηλικίες, αλλά και κέντρο εκκίνησης για διάφορες εκδρομές στη γύρω περιοχή!!
 136€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα με ημιδιατροφή, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ξενοδοχείο ΔΡΥΑΣ στο πανέμορφο Καρπενήσι!! Αρχικής Αξίας 272€. Έκπτωση 50%.

LASER ALEXANDRITE ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "LASERLINE CLINIC"

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ "

CINEMA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ WALL STREET ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ "ΕΛΛΗΝΙΣ"

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 230€ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HELLAS HOTEL"

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ PRINCESS TASTE ΣΤΗ Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΝΟΥΤΕΛΑΣ

ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "SYMBOLS HAIR4U"

ΑΝΤΡΙΚΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ TOMMY HILFIGER & ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ NAUTICA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

 27,9€ για ένα (1) αντρικό κοντομάνικο πουκάμισο Nautica, σε κλασσική γραμμή, διαθέσιμο σε 4 χρώματα (3 ριγέ και 1 μονόχρωμο), για να... αναβαθμίσετε κάθε σας καλοκαιρινή εμφάνιση, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports", αρχικής αξίας 60€ - Έκπτωση 54%!!!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ(ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "SKOPELOS HOLIDAY HOTEL AND SPA"

 Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Σκόπελο, στο Rigas Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με 129€ από 279€ ( Έκπτωση 54%)! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφή σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 99€ από 279€ ( Έκπτωση 65%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στη Σκόπελο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) στο Rigas Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφή σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ&ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ