ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

οΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ARISTOTELES HOLIDAY RESORT&SPA"

Για Μοναδικές και Πολυτελείς Καλοκαιρινές Διακοπές με 6ήμερη Διαμονή (5 Διανυκτερεύσεις) 2 έως 4 Ατόμων, για την Περίοδο από 28 Ιουλίου έως 03 Αυγούστου, σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα με Πλήρες Πακέτο Διατροφής (Πρωινό - Μεσημεριανό - Βραδινό) & Δωρεάν Χρήση των Spa… στο Φημισμένο και Διακεκριμένο ARISTOTELES Holiday Resort & SPA στην Μαγευτική Ουρανούπολη Χαλκιδικής, στην Πύλη του Αγίου Όρους! Το Απόλυτο Καλοκαιρινό Πακέτο...Προσιτής Πολυτέλειας στην πιο Hot Τιμή!!!

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ "bUBBLE BAR"

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΘΗΝΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ "ΣΥΣΤΕΜΑ"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ "ΤΑ ΖΑΒΟΛΑΚΙΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ "MY PHOTO"

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "KARAVOS HOTEL"

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ(ΜΟΛΑ ΚΑΛΥΒΑ):ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ


 Χαλκιδική 325€ για 6ήμερο για 2 έως 5άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. 
 Χαλκιδική 260€ για 5ήμερο για 2 έως 5άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. 
 Χαλκιδική 208€ για 5ήμερο για 2 έως 3 άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. 
 Χαλκιδική 260€ για 6ήμερο για 2 έως 3 άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. 
 Χαλκιδική 195€ για 4ήμερο για 2 έως 5άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. 

ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ:ΠΑΡΑΛΙΑ-ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ-ΚΑΦΕΔΕΣ "BIKINI"

ΣΥΡΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "STUDIOS AND APPARTMENTS ΓΛΑΥΚΗ"

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ANN GEORGE RESORT"

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "AVRA"

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ "CAT-CUT NAILS"

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "IRIA MARE HOTEL"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ "FASHION CUT"


20€ για 2 βαφές σε όλο το κεφάλι,2 Κουρέματα, 2 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου),2 μάσκες αναδόμησης μαλλιών, για όλα τα μήκη για να εντυπωσιάσετε και να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα πάνω σας ,στο μοντέρνο και πολυτελές Κομμωτήριο Fashion Cut στο Χαϊδάρι. Αξίας 180. Έκπτωση 90%

ΑΘΗΝΑ:PERSONAL TRAINING ΜΕ SEA-KAYAK&QI GONG/ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ "PALMOS GYM"