ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ/ΚΡΕΜΕΣ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ


15,1€ για να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα και το επίμονο τοπικό πάχος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης κρέμα Celludestock της Vichy (200ml), με παραλαβή από το ''Φαρμακείο Μπαρτζής''στην Καλλιθέα και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 27,5€ - Έκπτωση 45%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΙΝΑΚΕΣ/ΑΝΑΓΛΥΦΕΣ ΕΛΑΙΟΤΥΠΙΕΣ ΣΕ ΚΑΜΒΑΔΕΣ ΜΕ ΤΕΛΑΡΟ BOX

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ-ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ SAMSUNG GALAXY S II/ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ GRUNDIG-ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΚΙΝΗΤΩ/ΝIPAD/LAPTOP

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΛΑΜΠΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΑΡΤΑΚΙΑ-ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ ΣΤΡΙΦΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 4Χ16

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΙΜΑΝΤΑΣ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ-ΔΕΣΙΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ/ΜΗΧΑΝΗΣ/ΣΚΑΦΟΥΣΕΝΕΡ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ/ΡΕΤΡΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΞΥΛΙΝΕΣ ΡΑΚΕΤΕΣ PING PONG

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ/ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ "THE WEIGHT BALANCE FORMULA 100-KORRE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ&ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:SET MASSAGE RELAX&SPIN TONE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:MINI IPAD WIFI 32GB ΤΗΣ APPLE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ "ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ"

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Βαρκελώνη: η παραμυθένια πόλη του Γκαουντί! 4 ημέρες σε Double room με πλούσιο πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια και φόρους αεροδρομίου, μόνο 295€ / το άτομο!

Με αυτές τις τιμές σίγουρα θα πας στην Βαρκελώνη! Από 338€ (αρχικής αξίας από 650€) το άτομο για 8 ολόκληρες ημέρες, 7 νύχτες με πρωινό, σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο κεντρικών ξενοδοχείων 3*και 4*, με κατευθείαν πτήσεις και πληρωμένους όλους τους φόρους και τους επίναυλους των αεροδρομίων, με αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή από 15 Φεβρουαρίου έως 21 Ιουνίου 2013!Μια προσφορά του Αircosmos!





25€ Εκπτωτικό Κουπόνι, για 8 Ολόκληρες ημέρες στην Όμορφη Βαρκελώνη! Σε Double Room με Πλούσιο Πρωινό! Δείτε από κοντά το Το μουσείο του Πικάσο με πάνω από 1 εκ. επισκέπτες το χρόνο και το Στάδιο Καμπ Νου της Μπαρτσελόνα! Ειδική Προσφορά για τους Αγοραστές του Parkareto, Μαζί με Φόρους Αεροδρομίων, Δίνετε στο Ταξιδιωτικό Γραφείο Από 267€ ΜΟΝΟ, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ανά Άτομο!!! Καλό σας Ταξίδι!




Για ένα (1) full ταξιδιωτικό πακέτο στη Βαρκελώνη! Η προσφορά αφορά κατ’ άτομο για ένα (1) ταξίδι 8 ημερών (7 διανυκτερεύσεις) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βαρκελώνης, με επιλογή 2* ή 3*! Περιλαμβάνονται διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό, όλα τα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βαρκελώνη-Αθήνα, όλοι οι φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι Ελλάδος και Ισπανίας Ηπροσφορά ισχύει για το διάστημα 15 Φεβρουαρίου, έως 8 Μαρτίου, με τιμές από 338€ έως 505€ ανάλογα την εβδομάδα που θα επιλέξετε και με αναχώρηση κάθε Παρασκευή! Μόνο από το aircosmos.eu, τον παγκόσμιο προορισμό για τους λάτρεις των ταξιδιών. Η μαγευτική Βαρκελώνη σε απίστευτη Grandsales.gr τιμή ….για να μη στερείσαι ούτε τα ταξίδια σου!
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 338€ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ το άτομο, για 8ημέρες-7 νύχτες, στη ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ με δυνατότητα επιλογής ημερομηνίας αναχώρησης κάθε Παρασκευή, από 15 Φεβρουαρίου έως 21 Ιουνίου από Αθήνα. Περιλαμβάνονται: ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΥΛΟΙ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* ή 4* ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ. Από το ταξιδιωτικό γραφείο AIRCOSMOS.EU, στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 676€. Έκπτωση 50%
338€ κατ\' άτομο για 8 ημέρες στη Βαρκελώνη που περιλαμβάνει διαμονή με πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή και Φόρους Αεροδρομίου. Μία προσφορά από το ταξιδιωτικό πρακτορείο AirCosmos, αρχική αξία 650€!!!
Από 338€ το άτομο για ένα αξέχαστο ταξίδι στην Βαρκελώνη, την αρχόντισσα της Καταλονίας, για 8 ημέρες με αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) και ξενοδοχείο, με 7 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε 3* ή 4* ξενοδοχείο με πρωινό, από το “Air Cosmos”. 
434€ για 4 ημέρες κατ' άτομο για ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ!!! Με ελεύθερη ημερομηνία κρατήσεων και ελεύθερη επιλογή ξενοδοχείων! Μία προσφορά από το www.aircosmos.eu! Αρχική Αξία 680€!!!

ΜΕΞΙΚΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "THE WESTIN RESORT AND SPA CANCUN"

ΕΡΕΤΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "GRAND BLEU SEA RESORT HOTEL"

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΔΙΑΜΟΝΗ "METEORA STUDIOS"

ΠΗΛΙΟ:4ΗΜΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ/ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:4ΗΜΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ/ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ/ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "Ο ΧΟΝΤΡΟΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟ

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:ΚΑΦΕΣ Η CLUB SANDWICH "MYSTIQUE CAFE-CLUB"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ"

ΑΘΗΝΑ:FINGERFOOD&ΚΡΑΣΙ "YA CAFE RESTAURANT"

ΑΘΗΝΑ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"


Κορυφαίες γεύσεις στο υψηλότερο σημείο της πόλης! Απολαύστε ένα γεύμα υψηλής γαστρονομίας στην αποκαλούμενη «βεράντα της Αθήνας», για 2 άτομα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο του εστιατορίου Ορίζοντες στον λόφο Λυκαβηττού. Ελληνική γαστρονομία μόνο με 40€!

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "Ο ΠΛΑΚΙΑΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ "HAIRTOUCH"

19€ από 100€ για ένα πακέτο περιποίησης μαλλιών που περιλαμβάνει 1 βαφή για όλο το κεφάλι, 1 κούρεμα, 1 μάσκα ενυδάτωσης με οζονοθεραπεία και 1 χτένισμα (πρωινό ή βραδινό), για όλα τα μήκη μαλλιών - Ή - 25€ από 125€ για 1 ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, 1 κούρεμα, 1 μάσκα ενυδάτωσης με οζονοθεραπεία και 1 χτένισμα (πρωινό ή βραδινό) για αναδόμηση και κλείδωμα του χρώματός και της λάμψης των μαλλιών σας με τη χρήση των κορυφαίων προιόντων L Oreal και Alfaparf, στο κομμωτήριο Hairtouch, στο Γαλάτσι. Έκπτωση 81%.

ΑΘΗΝΑ:ΟΜΟΡΦΙΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ/ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ/ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΥΤΙΔΩΝ-ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ "VENUS STYLE"

ΑΘΗΝΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ:"ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ" ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΣΑΖ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ/ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 4 HAND MASSAGE/ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ 2 ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ


ΑΘΗΝΑ:ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ:ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ/ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΚΩΝ