ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΜΕ FULL ΕΝΕΡΓΟ ΑΦΡΟ " WASH CENTER AVIN " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΡΟΛΟΙ - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Q6 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΑΝΤΡΙΚΟ TOMMY HILFIGER POLO ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΥΣΚΕΥΗ IXUS REPELLER - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ - ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ - ΑΡΑΧΝΩΝ - ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ / TRENDY ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΑ JUICY COUTURE - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΗΧΕΙΑ BARRACUDA 2.1 ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΑ PVC " GRAFISTES "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / GADJET - ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ 5 ΣΕ 1 / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΟΡΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΘΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έκπτωση 44%! 19€ για τρία φυτικά προϊόντα «ΚΟΡΡΕΣ» για την αντιφθειρική και εντομοαπωθητική προστασία των παιδιών. Μια λοσιόν και ένα σαμπουάν των 150ml (Μηλόξιδο) για τις ψείρες και ένα εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα Μύρτιλο και Σιτρονέλλα (των 125ml). Συμπληρωματικά μια συσκευασία 30 τεμαχίων υγρά μαντηλάκια καθαριότητας Genesis kids. Μια προσφορά ιδανική για τις καλοκαιρινές – και όχι μόνο - παιδικές αποδράσεις από το ηλεκτρονικό φαρμακείο Souka.gr με Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Αρχική Αξία 33€. 

ΑΡΑΧΟΒΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ARAHOVA INN " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ( ΚΡΥΟΝΕΡΙ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " SILVA SUITES " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΩΝΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " EPIXENIA PANDOKOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

BANSKO - 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Bansko από Θεσσαλονίκη, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 69 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Θεσσαλονίκη, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 49 ευρώ για τρεις ημέρες- δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko από Θεσσαλονίκη, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 76 ευρώ για τρεις ημέρες- δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko από Θεσσαλονίκη, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 100 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Αθήνα, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 100 ευρώ για τρεις ημέρες- δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko από Αθήνα, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 120 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 35 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 49 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ / 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " CHATEAU ROND SUITES 5* " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΛΦΟΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " HERMES HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " CAMELIA SUITES " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΗΛΕΙΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ " EPIHOTEL ODYSSEAS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

69€ για 5 ημέρες-4 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ για 2 ΑΤΟΜΑ και ΔΩΡΕΑΝ για ένα παιδί έως 8 ετών για αξέχαστες διακοπές στη -Μύκονο της Πελοποννήσου-, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ΕΤΩΝ, στο γραφικό Κατάκολο Ηλείας, με δυνατότητα late check out στις 17:00, για όλο τον Οκτώβριο, ανεξαρτήτου ημερομηνίας, στο προνομιακά χτισμένο, στον ομφαλό της Ηλειακής Γης, ξενοδοχείο EPIHOTEL ODYSSEAS, Αρχικής αξίας 180€. Έκπτωση 62%

99€ για 5 ημέρες-4 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ για 2 ΑΤΟΜΑ και ΔΩΡΕΑΝ για ένα παιδί έως 8 ετών για αξέχαστες διακοπές στη -Μύκονο της Πελοποννήσου-, στο γραφικό Κατάκολο Ηλείας, με δυνατότητα late check out στις 17:00, για όλο τον Οκτώβριο, ανεξαρτήτου ημερομηνίας, στο προνομιακά χτισμένο, στον ομφαλό της Ηλειακής Γης, ξενοδοχείο EPIHOTEL ODYSSEAS, Αρχικής αξίας 180€. Έκπτωση 45%

79€ για 3 ημέρες-2 διανυκτερεύσεις με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ για 2 ΑΤΟΜΑ και ΔΩΡΕΑΝ για ένα παιδί έως 8 ετών για αξέχαστες διακοπές στη -Μύκονο της Πελοποννήσου-, στο γραφικό Κατάκολο Ηλείας, με δυνατότητα late check out στις 17:00 την Κυριακή, για όλο τον Οκτώβριο, για Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή, στο προνομιακά χτισμένο, στον ομφαλό της Ηλειακής Γης, ξενοδοχείο EPIHOTEL ODYSSEAS, Αρχικής αξίας 192€. Έκπτωση 59%

49€ για 3 ημέρες-2 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ για 2 ΑΤΟΜΑ και ΔΩΡΕΑΝ για ένα παιδί έως 8 ετών για αξέχαστες διακοπές στη -Μύκονο της Πελοποννήσου-, στο γραφικό Κατάκολο Ηλείας, με δυνατότητα late check out στις 17:00 την Κυριακή, για όλο τον Οκτώβριο, για Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή, στο προνομιακά χτισμένο, στον ομφαλό της Ηλειακής Γης, ξενοδοχείο EPIHOTEL ODYSSEAS, Αρχικής αξίας 120€. Έκπτωση 59%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΠΟΤΟ " SHOWROOM " ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ " Ο ΝΙΚΟΛΑΣ " ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ